- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Children of Bodom
daam kefqt me :P strahotni sa slu6am gi dosta :P .. samo da doidat v bg ravni nema da imat![]()
![]()
Е това е групата!!! Влюбих се в тях още от първата тяхна песен, която чух - "Everytime I die". Обожавам ги, обожавам и тяхната музика. Стаята ми е облепена с техни плакати, имам си техни тениски, чаша, оригинални дискове... Наистина не мога да живея без Bodom!![]()
![]()
![]()
Not afraid of crying, sorrow and foe.
Not afraid of falling down below.
To the night, recklessly we fly.
Already dead we'll never die...
УУУУУУУУУУУУУУУ ГАДНИ МЕТАЛИ ОМРЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сори за офтопика, той Орлин ще ми прости
GaNsTeR_RaPaR, МетЪл Умирам ...
Виждам те, че си много куул, но за да нямаш равен, пиши грамотно, че иначе си смешен...![]()
не се занимавайте с него въобще...
вчера чух че Бодъм щели да идват към края на годинатазапознати ли сте?
Първоначално написано от ShannonLarkin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ако се случи ще е най-яката година това.ААААААААААААААА
ААААА
АААААААА
ААААААА!!!
Saatana vittu perkele hate crew!
напълно съгласен ама...не знам бяха доста сигурни в това...малко не ми се вярва обаче щото...твърде хубаво ще е за да е истина
![]()
по-вероятно е аз да отида във Финско, отколкото те да долазят тук.Първоначално написано от ShannonLarkin
предпочитам първото всъщност... ххехе.
btw, басистът (мисля) им е идвал на море във Варна преди някви години.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
що пък да не дойдат...разбрали са за българската публика сигурно![]()
на моменти бг публиката е доста лабава, ако трябва да сме честни.![]()
е нали казаха че българската публика била най-добрата(добре де не баш най-добрата...)
кой го е казал това?
аз гледам по концерти... пред сцената куфеят няколко души, а другите стоят кат пънове... или аз просто ходя на тъпи концерти.. хахах.
а то всеки, като го питат, казва - ооо, българската публика, много яки, страхотни и бла бла. няма да каже, че сме зле.![]()
мда може и така да е... е зависи и от концерта дет викаш...на напалм дет и на кенибъл било резачка...![]()
там просто няма как да не стане. ама на някои по-спокойни концерти, дет се мята основно кичара (без пого) е почти мъртвило или наполовина празно.![]()
и тъй де...по темата...ся пак питах тоя дет ми каза за концерта и вика че казали по радиото...някъде юни месец щели да бъдат и те...може и да се бърка де...щом още не се продават билети значи не е сигурно...
ето и малко инфо от про-рока
SLIPKNOT, FEAR FACTORY, CHILDREN OF BODOM, MOTORHEAD, JUDAS PRIEST, EUROPE, DIMMU BORGIR, IN FLAMES, MORBID ANGEL у нас догодина
(23.10.2005)
Малко след 22:30 ч. на 23 октомври в предаването "Фрактура" по телевизия "ММ" промоутърите на международния фестивал "Monsters of Rock" от компанията "Universum Entertainment" Мартин и Неди съобщиха официално групите, които ще свирят догодина у нас от 3 до 6 август. Българското издание на "Monsters of Rock" ще се проведе или край Каварна, или близо до Стара Загора или София. Бандите са както следва:
3 август:
CLAWFINGER
FEAR FACTORY
H-BLOCKX
SLIPKNOT
SOULFLY
CHILDREN OF BODOM
4 август
MOTORHEAD
SAXON
JUDAS PRIEST
5 август
WHITESNAKE
EUROPE
RUNNING WILD
DEF LEPPARD
Axel Rudi Pell
6 август
MINISTRY
DIMMU BORGIR
IN FLAMES
MORBID ANGEL
SODOM
За 4 август, когато хедлайнъри са JUDAS PRIEST, се очаква потвърждение от още една група, чието име засега остава неизвестно. Възможни са и промени от вече обявените, но на този етап те са дали своето съгласие. Билетите за четирите дни на фестивала ще струват 160 лв., а за един ден - 50 лв. Стана ясно, че е имало договореност и с NIGHTWISH, но след последните събития около групата те вероятно отпадат.
Коментарите по горния списък оставяме на вас.
По този начин само една година след като се зароди мечтата за български "Вакен", тя ще бъде осъществена.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама... тва е от 2005 и се отнася за 2006.![]()
o_O къде са ми очите бе![]()
Children of Bodom са ми една от любимите групи..
Много ги обичам,защото общо взето с тях започнах да слушам по-тежка музика..
Музиката им е мега жестоката..
Обожавам звученето на всяка една песен,текстовете също са много яки!
Миналата година ходих на техен концерт и направо се размазах от всякъде!
Live са просто неповтoрими..
И Алексии <33
Най-големият сладур!
Накратко..
Да,обичам CoB..
![]()