- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
Аз съм на 17 години от Пловдив.Пробвах анален секс и за мое учудване нямаше голяма болка,само в началото.Дори ми допадна този вид секс.Обаче накрая стана беля когато момчето си го извади от задника ми....Изпуснах се.Това нормално ли е защото се почуствах супер кофти?
ми нормално е. в смисъл не е станало нищо страшно. стига да не си изцапала кура на гаджето ти,няма проблем.
евала,че си даваш дупето![]()
Ква е тая цензура у форумо бе![]()
написах к*ра и ми го цензурира автоматично![]()
Първоначално написано от АТАКАБГ
![]()
![]()
Първоначално написано от Galq_Pld
За две седмици 17тата такава тема ^^ нормално е вакум power
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Първоначално написано от Galq_Pld
аз неразбрах как си го изцапала-демек да не си напрайла голямата бела
Ами...не беше само цапане...просто не можах да задържаи...има6е и по леглото...
Гале, ще стане кучка от теб. Браво. Ама спри да сереш налево-надесно, не е прилично.![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
spox normalno e
haha a moje li da znam kak se kazva momcheto shtoto edin priqtel naskoro mi spomena che e imal takyv gaf s nqkakva galq ??![]()
Малко е кофти, но това са рисковете на професията
Момчето се казва Иван
Последната подробност е от големо значение по случаяПървоначално написано от Galq_Pld
![]()
Ако момчето се казваше Гергин или Пенчо нямаше да се наакаш,а напишкаш![]()
да е нормално е ....за жалост е нормално маина ......
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
spoko znachi ne govorime za edno i syshto momche :P
Вие в Пловдив много дрисливи кучки сте.Първоначално написано от lili_pld
![]()
Стегнете си заднците.![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“