- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Novia album na Maria
mn vi molq ako nqkoi ima link kum nego [-o< [-o< [-o<
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Остави хората да слушат квото искат!Тва, че слуша чалга, не значи че тряя да я гръмнем тука!Мисля че не си ти човекът, който трябва да казва каква музика да се слуша!Слушай си свойта музика и недей да я налагаш на другите!Баси хората....Първоначално написано от BornFromPain
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
И защо да се делийтне темата ? За да се пуснат още 10 такива ? Аиде не пък и наистина не си ти човека които да казва кое ще се трие и кое - не ....Първоначално написано от BornFromPain
![]()
ooo MARIA az misleh 4e taa tema ne6to ste q pusnali za mene pa vie za nekva 4algarka PFU![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от brain_stew
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Първоначално написано от BornFromPain
абсолютно ДЕЛИЙТТ ЧАЛГА СЪКС НА МАКС
118Простащината
получава бан по ип и профил, поради системни нарушения на 2, 11 и 8 точка от правилника.
Мхм,ама ме кефи начина на работа на хората от чалга-индустрията - казват,че работят върху новият албум 6 месеца преди издаването му,а всъщност нищо не правят. В последният месец се хващат и правят албума. Първо - вътрешна информация. Второ - работата често е свършена набързо - я рипнете някоя песньовка на Рийзън (примерно). Всеки,дето малко от малко разбира от музика,след анализа ще изпадне в кататоничен шок.
Албума е готин и мене ме кефи ! Няма смисал да се трие темата защото ще се появят още 1000 теми за същото
На мен ми харесва ;P
Е, да тука си прав.Просто лично на мен ми се стори, че казваш кой кво да слуша (и съм човек който чалга не слуша!), но няма значение....Познавам хора, които предпочитат да не слушат нищо, пред това да слушат чалга....друг въпрос е, кой колко е умничък, за да се осъзнае!Първоначално написано от BornFromPain
ПП: Не сцел да разочаровам някои хора с мнението си по-горе, но все пак с искрено откровение ще кажа, че бях ядосана и търсех на кой да си го изкарам!Тъй че BornFromPain не го приемай кат нападение!Хех![]()
хъхъхъхъх!Ще те науча аз тебе, да слушаш музика (аз-теб...пхах!)!Макар че си леко безнадежден случай...Първоначално написано от priti_kiti
Хех, абе ти си знаеш!
еее, разочароваш ме...иначе си толкова надута и готова за схватка!Първоначално написано от priti_kiti
Изпей си песничката пиле, да видим дали обещанията които ти дадох ще се изпълнят!.....
![]()
![]()
![]()
Razdelenieto mejdu tova koi kakva muzika slusha e napylno bezsmilsleno.Vseki kato chue chalga si predstavq silikonovi cici,klatene na zadni 4asti v rytyma "Doko,doko" nali taka?I az ne sym privyrjenichka na "chalgata" taka da se kaje,no naistina ima nqkoi mnogo hubavi pesni-baladi,svyrzani s liubovta,v koito ima strashno mnogo smisyl.Eto primernoesislava-Ne vqrvam "ne,ne vqrvam,che si greshka v jivota mi dori da me boli.." Nima nikoi ot tuk ne e imal podobno loibovno razocharovanie? Ei tova me drazni-vsichki pesni spadat pod edin obsht znamenatel-Chalga! Kakto v metyla ima razlichni stilove-neo,dark i t.n. i v chalgata e taka,vypreki che izobshto ne sa izvestni.Ne moje da se sravnqvat maznite kiucheci s nqkoi tolkova istinski pesni...nqkoi typo i uporito pak shte kazvat "abe ne mi obesnqvaite vie,che chalgata ima hubavi pesni"-ne che ne moje da se razbere,prosto povecheto ne iskat.A za razdelenieto mejdu chalga i druga muzika(metyl)-tova nikoga nqma da spre...
...TaKe mE In YouR ArmS...
Много си е готин албума даже да не кажа жесток
Хахах т'ва за деленията на стилове чалгия и аз съм си го мислил ама в опростен вариант.. Просто чалга е когато не мога да го понасям, а chalgacore е като съм готов на всичко да се добера до това което излъчва музиката и да го разбия с подръчни материали :>
А т'ва че разделението никога няма да спре е напълно номално.. Хората които слушат чалга говорят само за цици, телефони, коли, обличат се половината като гейове другата половина като жени.. И кво да искам да имам общо с такива, и да имам желание да не се деля.. :>