- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- по gsm-ма
Какво мислите за свалянето на момчета/момичета по gsm-ма.Правили листе го?Какво стана.Моята история беше пълен провал и се чудя при вас как е?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Q razkaji...az lichno smao sum si pisala sms s edin sladur...ama beshe mn zabavno shtoto neshto beshe stanala oburkvaciq i v nacahaloto se psuvahme adski mnogo i samo se hranehme posle se razbrahme se zasechem v irc si polafim i takam razmenihme si snimki 3to 5to i pochnahme da si prashtame nekfi smsheta ama si smenih kartata![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
амииии
той беше 12 клас,а аз заек.т.с. миналата година.Намерих му номера и почнахме да си пишем и кликваме.Реялно цялата работа продължи няколко дни,а за мен доста повече...Бях влюбена.И с детския си акъл/не че сега съм мн голяма/ съсипах всичко с няколко смс-са,които помня и мн ме е срам от тах.Всичко беше един кошмар и сега разбирам,че ако бях малко по-умна щях може би да разбера,че не се интересува от мен.Иначе си мисля,че щеше да поиска да се срещнем.Та така.Вече съм си поставила границата "никакви смс-си с момче,което харесваш,а той теб не"
Исвен това той сега кара 13-ти клас...И като виждам неговите съученици изтръпвам,защото не сме се запознали с него лично и нямам представа знае ли коя съм или не.Е слава богу не сме се засичали от миналата година.
Ама човек се учи от грешките си...
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ами според мен не вярвам по принцип да имат успех...на живо си е друго.А и не съм имала аз такъв случай.
nqma takiva x3
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
gsm-и, SkyPe-та, mIRC-изаеби
![]()
нищо не може да се сравни с усещането, когато всичко става на живо
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ей тва е най-глупавото нещо, което прочетох тук...хахахах Не е ли очи в очи т.е. реално...е нищо...просто тръпката е друга...![]()
къде ми е подписЪТ?
Т'ва си е истината!Първоначално написано от valantain_love
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
tfa e super detska istoriq moa kaja az s sms-i gluposti samo
MnOgO ZaViSi oT sLuChAq V tVoQ sLuChAi E pRoVaL
AmA nE mIslQ 4e BiH ZaIbAl MoMiChE ShToTo Mi Go E KaZaLa Po TeL
iLi ObRaTnOtO
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Пращала съм си някакви лигави/любовни смс-чета с момчета, с които не ходя ..
Правила съм и са ми правили намеци със смс-чета ..
Но чак до свалка не се е стигало![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
хаха нема такива работи, нема ли очен контакт не става работата
Струва ми се леееко странно да се "зарибяваш" с някого по GsM-a... Така де, как ще го харесваш без да го познаваш лично :P
ааа ест че съм и ест че нищо не се получи
иначе няма нищо лошо да си се лигавя тъй с смс но си знам вече че от тва нищо не става