- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как мислите...
Според вас момиче високо 162-3см, 53кг дебело ли е...![]()
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Да.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
не
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
TC dobre
Ami neznam az mislq che nqma da e debelo...chak pak tolkova![]()
I Love D.Berbatov!
www.the-fashions.piczo.com
~***98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си***~
Дебело може би не е точната дума,по-скоро си по-пълна,но не и дебелаПървоначално написано от barbie_†
И все пак няма да е зле да свалиш някое килце.Аз съм 167-8 и тежа 50 кг и не бих казала,че съм особено слаба
![]()
не става въпрос за мен , аз а една приятелка, която си мисли че е слон и дори я е срам да излезе на улиците, но на мен не ми изглежда толкова пълна-мисля че си е нормалнаДебело може би не е точната дума,по-скоро си по-пълна,но не и дебелаИ все пак няма да е зле да свалиш някое килце.Аз съм 167-8 и тежа 50 кг и не бих казала,че съм особено слаба
![]()
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Не разбирам какви са тези критерии!Потърсете из гугъл какво е съотношението на органи и тъкани в човешкото тяло.То човек не може да е само кожа и кости!
Според мен не е дебела...Обясни й,че за да изглежда като слон тря да е над 60 някадеПървоначално написано от barbie_†
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Перфектно си е, може да не е слаба, но не е и дебела, а това да си 1.70см примерно и 50кг е адски грозно, т.е да си 20 под височината си ...
Да си 10-15 под височинета си - да, все пак трябва да има какво да се пипне![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
не е дебела, а е нормална. НОРМАЛНА.
е какво трябва да напиша в гугъл, за да видя критерийте?Първоначално написано от m.j.a.
чак слон не е,не е и слаба може да свали някои килограм.Аз съм 173 и 52 кg и добре изглеждам
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Има какво да сваля определено. И все пак чак слон...но такива са днешните стандарти. Ъъ милото гърлче се изказа яко тъпо. 'Адски грозно'-нека се изхиля. Всичко е въпрос на цялостно излъчване, структура на тялото, метаболизъм....
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Преди мен го казаха-зависи от структурата на тялото.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Сега. Няма значение килограмите. Разберете го най-накрая. Важни са пропорциите. Извинявай ако имаш тежки кости и никакви сланинки, обаче тежиш 50 кг, а си висока 1,59 .. дебела ли се водиш.
Хвани едно метърче и се премери, напиши мерките и ше ти кажа дали си дебела или не.
еми висока съм 163, тежа 53кг, гръдната ми обиколка е 92, талията 75, ханша 85![]()
mislq 4e si si dobre .. nqkoi momi4eta me4taqt da sa taka .. no i vse pak si zavisi ot tova kakvi sa ti kokalite i t.n![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
ако трябва да съм честна от талията има какво да се желае още, но пак е добре. А де моята гръдна да беше 92 ....Първоначално написано от barbie_†
![]()
Не си дебела в никакъв случай. Успокой се.
Mi ne e debela...Az sum 1,60sm i teja okolo 50 kila...i sum si dobre! \/