- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие бихте ли? Само момичета да отг.
Здравейте
имам един въпрос
Първо аз бях нещо като PlayBoy -много сладък за момичетата,което момиче исках тя беше с мен абе сваляч,играч какъвто искате ме нарече.Обаче имам проблем с зъбите и ми казах,че трябва да ми слагат брекети на горната челюс за 1 год или 10 месеца там някъде.И сега въпроса ми е такъв:
Момичета бихте ли целуна ли бивш Play Boy с брекети
П.П Аз не съм лошо момче никога не съм се чуставл като Play Boy ама другите около мен така ми викаха.Малко момичета съм наранявал а с колко съм бил много ама това не е от значение.та кажете
1-во кво ще рече "бивш playboy" ? Такива работи нема.....
2-ро ако гаджето ми си сложи да, но ако не ходя с никой не бих целунала точно това момче...
честно казано скобите нямат значение само мисълта че си/си бил женкар би ме спряло да тръгна с теб.
Dam opredeleno...vupreki che ne te razbiram kfo iskash da kaejsh s tfa playboy...hahah kakto i da e..inache ima hora koito omishleno si slagat breketi....Първоначално написано от ^Adrenalinka^
Неподходящ размер на снимка в подпис!
мен лично не ми пречи,ако се притесняваш,че затова ще бъдеш отблъснат няма смисъл според мен.Давай напред и това да не ти пречи,зъбите остават за цял живот
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Ако харесвам определено момче едва ли брекетите биха ме спряли да бъда с него
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
zavisi. Vsqko momi4e e s razli4ena na4in na vijdane. Li4no az...moje bi ne-az sam prekaleno gnusliva
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
няма такова нещо като "бивш" плейбой. за мен специално такива момченца си остават женкари дотогава докато някоя още иска да им пуска. затова ли се наричаш "бивш"? защото сега те е страх, че момичетата няма да искат да те целуват?!![]()
ще ти кажа само едно: жалък си![]()
Хмм е да видиме като хлътнеш яко по някое момче дали ще си пак толкова гнусливаПървоначално написано от barbie_†
![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
...
Първоначално написано от ^Adrenalinka^
При мен е същото...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Бивша курва педерас и плейбой няма.![]()
2т. системно
tctc are sega...az pak sam biv6a mis america nali...mi ne ne bih celunala mom4e s bronirani zabkiosobeno ako ima tvoito samo4ustvie
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Акои имаше самочувствие нямаше да задава тъпи въпроси.![]()
2т. системно
Аз не бих целунала плейбой и пари да ми дават, та ти за некви брекети ми говориш. Вие сте боклуци с или без брекети, това е истината!
Няма от какво да се притесняваш![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
съгласнаПървоначално написано от NaDuFcHe
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
като те гледам къв си нафукан и кво самочувствие имаш-определено НЕ
pi4 ti si izlagaciata na play boyte az ti kazvam![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Точно и ясно казано.Първоначално написано от anito.sl
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Тая па зе че си поверва.Първоначално написано от Анонимко
![]()
2т. системно