- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- dali vaob6te da se opitvam?
predi nqkolko sedmici zabelqzah 4e obra6tam prekaleno mn vnomanie na edno mom4e ot moito daskalo.Toi e 1 god po golqm e super sladuk:}...pak i znam 4e imam 6ansovesamo 4eee...ne obi4am da hodq s hora ot daskaloto pak i toi e samo 1 godina po-golqm!a pak az sam sviknala da hodq s po golemi.....iii sega nz dali si zaslujava da se zanimavam s nego![]()
К`во ще рече "незнам дали да се занимавам с него"?![]()
Ако ти харесва и изпитваш нешо се занимавай - ако не не си губи времето.
според мен пък ако наистина го харесваш няма значение дали е от твойто даскало и дали е "само" една година по-голям от теб.Ако го харесвап - тръгвайте.Да не очакваш да се омъжиш за него!?Първоначално написано от hotttie
a pf !toi e s edna godina po -golqm bla bla bla!ako go haresva6 kakvo zna4enie ima vuzrastta!tctctct!vzimaite se tam i tva e!![]()
![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Къв е тоя глупав въпрос бе ? Харесваш някого държиш го и не го пускаш докато не видиш, че нямаш шанс или обратното :P
One ring to rule them all,
One ring to find them,
One ring bring them all
and into the darkness bind them.
Защо да не си заслужава?Ако го харесваш според мен си заслужава?
Хехехееееее то голяма газария голямо нещо при тебе.Голям зор да ходиш с големи батковци а?! И кво значение имат годините не мога да разбера прави го-жалък,по-недостоен ли?Сори ама направо нямам думи за такива хора като тебеПървоначално написано от hotttie
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
taaa....vikate da deistvam a)
разбира се че ще действаш,за кога да чакаш?
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
изглеждаш адски жалко с това изречение, че си свикнала да ходиш с по-големи момчетакато обичаш някой малко те интересува дали е с една или с пет години по-голям! мисля, че изпитваш само симпатии, но това не е перспектива за връзка!
най-добре не мъчи горкия човек със такава като теб![]()
Йееее! Голяма си гъзарка бе! Само 1 година по-голям. Не си заслужава с него. Винаги можеш да си намериш някой батко с 4-5-6 години по-голям. Той е под достойнството ти. Не се занимавай с него. Пфф! Егати самочуствието дето вадиш.Първоначално написано от hotttie
Щом изобщо си задаваш този въпрос - значи не си заслужава...![]()
Иначе не би се чудила изобщо, а щеше да действаш..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
съгласен с този изказ .. и искам да допълня че съм чувал фраза от момиче по-малко от мене (разбирай 8-ми клас) аз с деца не се занимавам разбирай 10-11 клас ... ако си решила да го праиш на луд и да му казваш как другите ти приятели са се държали по-зряло с теб ... направо зарежи идеятаПървоначално написано от Klamer4o93
Не не по добре недей се занимава с него ... едва ли е заслужил такава ЛЕЙКА като теб ...
Е**** глупавия вапрос, откаде се извади таз пача еpredi nqkolko sedmici zabelqzah 4e obra6tam prekaleno mn vnomanie na edno mom4e ot moito daskalo.Toi e 1 god po golqm e super sladuk:}...pak i znam 4e imam 6ansovesamo 4eee...ne obi4am da hodq s hora ot daskaloto pak i toi e samo 1 godina po-golqm!a pak az sam sviknala da hodq s po golemi.....iii sega nz dali si zaslujava da se zanimavam s nego![]()
hmm qvno ne e prozvu4alo kakto trqbva6e.v nikav slu4ai ne iskam da go obidq 4e e "samo" 1 god po golqm 6toto e sumer sladuk i adski mn me kefiprostoo...prosto nz ko da pravq....ma ve4e re6ihmisi vse pak
Какво като си ходила с по-големи?!Да не си много специялна!!!Ако харесваш момчето тръгвай 1 година разлика е добре какво му е!!!Дори като е горе-долу на твоите години ще се разбираш с него и все пак за колко големи имаш в предвид че си ходила?Първоначално написано от hotttie
както всички казаха ако го харесваш действаи,а това е мн глупаво че бил само 1 година по голям от теб какво значение има при условие че ти харесва.Ти да не би да ходиш само с баткомци с по 5-10 год.по голями от теб,такива всички знаем какво ще търсят от теб.а впрочем ти на колко си?
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
awe 6to si4ki det puskat podobni temi sa se KU*VI
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY