.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    deskata_valerugo1703
    Guest

тарйно изправяне на коса-въпроси...

Здравейте! Искам да попитам дали някои си е правил процедурата за трайно изправяне на косата. Доволни ли сте, какво точно представлява процедурата, има ли траен ефект наистина...абе каквото знаете по тази тема го напишете
    10х предварително

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Не знам много за това,но един път като гледах пълна промяна и там една жена,която беше с къдрава коса искаше да си я изправи,но фризиорите и препоръчаха да не го прави,защото силно уврежда косата и още повече ако е боядисана

еми аз си изправях косата с къдрин стоеше супер и хубавото е че там дето изправено си стои така докато не израсте на ново косата обаче няма да повторя щото много ми повреди косата стана суха и се късаше

Голям фен
    Град
    botevgrad
    az puk si q izpravqm s presa i durji okolo 3-4 dena...

И аз с преса я изправям. Доста време държи при мен - 3-4 дни има.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    3-4 дни..вие не си ли миете косите
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Edna moq priatelka si izpravi kosata za nqkolko meseca.. I mislq che imashe dobar efekt.. dovolna ostana.. Chesno kazano ne znam kakva e procedurata ama ako otidesh pri friziorka vqrvam che shte znae poveche za da ti obqsni.. :P

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ами във различните фризьорски салони процедурите се заплащат различно....една моя фр си я беше изправяла трайно около 40 лв мисля че беше и остана доволна. Аз моята още се чудя какво да я правя...то сега и с тва влажното време Ужас,затва всеки ден ставам по-рано за да може като мина през банята и хубаво да я наглася първо със сешоар,после с преса и накрая и слагам вакса И тва всеки ден или през ден(ако се успя и нямам време да я мия,че само душ си взимам набързичко),ама то сега,пак повтарям,в това влажното време много много файда няма...и все пак си представям какво ще е ако не я изправям

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хмм изправяне ....троино изправяне ...хммм интересна раута маина ... ! незнам за какво става вапрос но е интересно ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Град
    КМД
    Трайното изправяне става по химически път. Нещо като студеното къдрене е и изтощава адски зверски косата. Ще заприличате на проскубани кокошки. Още повече, че отдолу ще ви расте чуплива/къдрава коса и ще бъде меко казано грозно. Поразпитайте из фризьорските салони (кварталните, където все още правят трайно къдрене и изправяне) за какво става въпрос.

Guest
    Preporychaite mi nqkoq hubava presa koqto naistina da izpravq..te sa mnogo modeli i ne moga da precenq kakva da si vzema...:}}

Joey Tempest, косата расте от корените, не от краищата...

Повече от фен
    Град
    КМД
    Съжалявам за оффтопика, но никъде не съм казал, че косата расте от краищата. Може би неправилно си разбрала понятието "отдолу", което може би не е и най-точното и коректно използвано тука, така де разбра ме какво имам предвид.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    Трайното изправяне става по химически път. Нещо като студеното къдрене е и изтощава адски зверски косата. Ще заприличате на проскубани кокошки. Още повече, че отдолу ще ви расте чуплива/къдрава коса и ще бъде меко казано грозно. Поразпитайте из фризьорските салони (кварталните, където все още правят трайно къдрене и изправяне) за какво става въпрос.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си