- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искат момичетата?
Въпроса е този . (ако темата се повтаря хич не ми пука) Интересувам се какво искат момичета по всяко време от една връзка. Става дума: по време на среща, в чата , смс, по телефона, когато са заедно. Излейте си душата![]()
Аз например искам всеки ден да се виждам с момчето, да е внимателен, да не се смущава от мене и през времето когато не сме заедно да си пишем смс-и![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
без значение колко начина си изборил (смс-и, срещи или телефонни разговори) момчето трябва винаги да ми показва, че аз съм единствената за него, че е щастлив с мен, че аз съм с нещо специална за този човек... с една дума - просто да ме обича където и да е и по което и да е време![]()
Изчерпа моята мислъл, но и липсата на думата "обичам те" те кара да се страдаш и да си мислиш какво ли не.... Колкото и да ти го показва - това е мойто мнение.Първоначално написано от anito.sl
ami v obshti linii iskam vsqka uzmojna minuta da sme zaedno,da me gushka da mi pokazva che me obicha ili nai-malkoto koeto e che durji na men..Kogato ne sme zaedno da mi zvuni da mi prahsta sms-cheta i tn
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Леле, мацки, ама вие сте доста обсебващи![]()
Нон-стоп заедно, а ако не сте - смс-и ... мисля, че е прекалено...![]()
Аз искам да се виждам често, да ми показва, че държи на мен, че ме обича и че съм единствена за него![]()
Относно смс-ите - нека праща, но да не прекалява![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Дам,аз тва искамПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
аз лично се нуждая от много внимание , трябва момчето да ми показва че го привличам, защото обичам да се чувствам желана.Малките жестове са много важни . Един малък подарък без повод,цвете или картичка за мен са много мили. За разлика от момчето което не иска разговори много момичета се нуждаят от това.Просто това е нашият начин да сме близки с някого.Един приятел бе6е ми казал:Жените не знаят какво искат , но го искат веднага" аз не съм много съгласна.Според мен много жени не знаят какво искат но тези които знаят попадат на мъже които не знаят как да има го дадат![]()
![]()
![]()
който има балдъза бара 2 гъза
What womens want..само за това се сетих,страшен филм![]()
А по темата..нямам си и идея,то даже АЗ нз к'во искам..![]()
Искат всичко,а като го получат вече не им трябваш...
Аз лично искам любов, любов и само любов..а вече от друга страна искам да се виждам с моето момче всеки божи ден независимо по колко пъти колкото повече толкова по добре....по време на среща за мене е важно вниманието и ласките смисъл да не ме забравя някъде или пък да кажем сме излезли двамата с един негов приятел и той после отпрашва с неговия пеиятел на някъде и аз тряя да са пребирам......а за ласките повече целувки прегръдки и т.н....моето момче в момента не си пада много много по смс-ките смисъл не обича да праща и за тва не искам от него да получавам смс-и но иначе и най малкия жест за мене е важен и е от значение...
.....
Първоначално написано от АТАКАБГ
не всички момичета са такива....ама явно не си го разбрал или не си намерил тва момиче....
еми аз искам да се държи добре с мен, но не и да преиграва - да се лигави и всяка една секунда да тича след мен![]()
хубаво е да ми обръща внимание, обаче в рамките на нормалното.. понякога, ако се прави на недостъпен или небрежно разсеян, засилва повече интереса ми![]()
в чата не е задължително постоянно да ми се включва или да ме тормози защо не му пиша, защо съм млъкнала или пък защо си чатя с други, а с него не... имам нужда от известна свобода, иначе ще се чувствам все едно съм женена за него
на срещите - ако сме примерно на кафе или друго заведение, ще ми стане приятно ако ми плаща понякога сметките, но разбира се не е задължен винаги да го прави, само някой път като един вид малък жест![]()
ако ми подарява някакви неща ще се радвам, но не и да ме затрупва с подаръци всеки път де![]()
абе общо взето не обичам да се прекалява с вниманието към мен, за да се запази тръпката и да ми е интересно![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
И аз съм така. Не обичам да прекалява с вниманието към мене. Примерно ходим от 2-3 дни и да ми държи сметка защо не се виждаме всеки ден или нещо такова. Дразня се когато едва ли не излиза че трябва да зарежа живота си и всичко заради него.Първоначално написано от valantain_love
любовта на един човек... [-o<![]()
Аз лично искам да ми показва, че държи на мен и че ме обича, но не искам няква обсебваща любов... Искам да ми дава свободата от която имам нужда... Еми в общи линии не искам много...
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от miloto_girl-4e
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
не прочетох отговорите, щото съм абсолютно сигурен че лъжат. слушай са батко си (т.е мене) искат да имаш кола (хубава, колкото по-хубава толкова по-хубаво, като мечо пух са - колкото повече, толкова повече), да имаш пари (положението е същото), да си само техен (да гледаш друга е смъртен грях съпроводен със скандал след това), да им обръщаш постоянно внимание, да им подаряваш разни неща (въпреки че на мен това ми харесва) и да си един от прототипите послужили за написването на кама-сутрата
е тва е според мен![]()
Еми според мен момичетата не знаят какво исакт !
Много правилно.Първоначално написано от CraZy_CveTo
![]()
Е не Неска Искат едно от един човек утре искат друго от неговия френд .... любов .... най ноо искат пари според мене :П