.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Супер фен

Какво искат момичетата?

Въпроса е този . (ако темата се повтаря хич не ми пука) Интересувам се какво искат момичета по всяко време от една връзка. Става дума: по време на среща, в чата , смс, по телефона, когато са заедно. Излейте си душата

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Аз например искам всеки ден да се виждам с момчето, да е внимателен, да не се смущава от мене и през времето когато не сме заедно да си пишем смс-и
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Мега фен Аватара на iiirish
    без значение колко начина си изборил (смс-и, срещи или телефонни разговори) момчето трябва винаги да ми показва, че аз съм единствената за него, че е щастлив с мен, че аз съм с нещо специална за този човек... с една дума - просто да ме обича където и да е и по което и да е време

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    без значение колко начина си изборил (смс-и, срещи или телефонни разговори) момчето трябва винаги да ми показва, че аз съм единствената за него, че е щастлив с мен, че аз съм с нещо специална за този човек... с една дума - просто да ме обича където и да е и по което и да е време
    Изчерпа моята мислъл, но и липсата на думата "обичам те" те кара да се страдаш и да си мислиш какво ли не.... Колкото и да ти го показва - това е мойто мнение.

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    ami v obshti linii iskam vsqka uzmojna minuta da sme zaedno,da me gushka da mi pokazva che me obicha ili nai-malkoto koeto e che durji na men..Kogato ne sme zaedno da mi zvuni da mi prahsta sms-cheta i tn
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Леле, мацки, ама вие сте доста обсебващи
    Нон-стоп заедно, а ако не сте - смс-и ... мисля, че е прекалено...
    Аз искам да се виждам често, да ми показва, че държи на мен, че ме обича и че съм единствена за него
    Относно смс-ите - нека праща, но да не прекалява
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

джиджи
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    znam li gi...4adel xaxax ebaam se
    Дам,аз тва искам

аз лично се нуждая от много внимание , трябва момчето да ми показва че го привличам, защото обичам да се чувствам желана.Малките жестове са много важни . Един малък подарък без повод,цвете или картичка за мен са много мили. За разлика от момчето което не иска разговори много момичета се нуждаят от това.Просто това е нашият начин да сме близки с някого.Един приятел бе6е ми казал:Жените не знаят какво искат , но го искат веднага" аз не съм много съгласна.Според мен много жени не знаят какво искат но тези които знаят попадат на мъже които не знаят как да има го дадат

Guest
    който има балдъза бара 2 гъза

Фен
    Град
    Варна
    What womens want..само за това се сетих,страшен филм
    А по темата..нямам си и идея,то даже АЗ нз к'во искам..

Batee s taq tema gi zatapi otsekade spored men BZ

АТАКАБГ
    Guest
    Искат всичко,а като го получат вече не им трябваш...

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    Аз например искам всеки ден да се виждам с момчето, да е внимателен, да не се смущава от мене и през времето когато не сме заедно да си пишем смс-и

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...

Re: Какво искат момичетата?

Аз лично искам любов, любов и само любов..а вече от друга страна искам да се виждам с моето момче всеки божи ден независимо по колко пъти колкото повече толкова по добре....по време на среща за мене е важно вниманието и ласките смисъл да не ме забравя някъде или пък да кажем сме излезли двамата с един негов приятел и той после отпрашва с неговия пеиятел на някъде и аз тряя да са пребирам... ...а за ласките повече целувки прегръдки и т.н....моето момче в момента не си пада много много по смс-ките смисъл не обича да праща и за тва не искам от него да получавам смс-и но иначе и най малкия жест за мене е важен и е от значение... .....

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Цитирай Първоначално написано от АТАКАБГ
    Искат всичко,а като го получат вече не им трябваш...

не всички момичета са такива....ама явно не си го разбрал или не си намерил тва момиче....

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    еми аз искам да се държи добре с мен, но не и да преиграва - да се лигави и всяка една секунда да тича след мен
    хубаво е да ми обръща внимание, обаче в рамките на нормалното.. понякога, ако се прави на недостъпен или небрежно разсеян, засилва повече интереса ми

в чата не е задължително постоянно да ми се включва или да ме тормози защо не му пиша, защо съм млъкнала или пък защо си чатя с други, а с него не... имам нужда от известна свобода, иначе ще се чувствам все едно съм женена за него

на срещите - ако сме примерно на кафе или друго заведение, ще ми стане приятно ако ми плаща понякога сметките, но разбира се не е задължен винаги да го прави, само някой път като един вид малък жест
    ако ми подарява някакви неща ще се радвам, но не и да ме затрупва с подаръци всеки път де

абе общо взето не обичам да се прекалява с вниманието към мен, за да се запази тръпката и да ми е интересно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    абе общо взето не обичам да се прекалява с вниманието към мен, за да се запази тръпката и да ми е интересно
    И аз съм така. Не обичам да прекалява с вниманието към мене. Примерно ходим от 2-3 дни и да ми държи сметка защо не се виждаме всеки ден или нещо такова. Дразня се когато едва ли не излиза че трябва да зарежа живота си и всичко заради него.

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Аз пък искам да пие бира с мен, да гледаме заедно някой мач, да изпитва същото което и аз към него (без значение дали става дума за привличане, любов и т.н) и да прави по-често секс.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    любовта на един човек... [-o<

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Аз лично искам да ми показва, че държи на мен и че ме обича, но не искам няква обсебваща любов... Искам да ми дава свободата от която имам нужда... Еми в общи линии не искам много...
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Леле, мацки, ама вие сте доста обсебващи
    Нон-стоп заедно, а ако не сте - смс-и ... мисля, че е прекалено...
    Аз искам да се виждам често, да ми показва, че държи на мен, че ме обича и че съм единствена за него
    Относно смс-ите - нека праща, но да не прекалява
    и аз съм на това мнение
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен
    не прочетох отговорите, щото съм абсолютно сигурен че лъжат. слушай са батко си (т.е мене) искат да имаш кола (хубава, колкото по-хубава толкова по-хубаво, като мечо пух са - колкото повече, толкова повече), да имаш пари (положението е същото), да си само техен (да гледаш друга е смъртен грях съпроводен със скандал след това), да им обръщаш постоянно внимание, да им подаряваш разни неща (въпреки че на мен това ми харесва) и да си един от прототипите послужили за написването на кама-сутрата

е тва е според мен

Град
    In Your Dreams
    Еми според мен момичетата не знаят какво исакт !

АТАКАБГ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CraZy_CveTo
    Еми според мен момичетата не знаят какво исакт !
    Много правилно.

Град
    In Your Dreams
    Е не Неска Искат едно от един човек утре искат друго от неговия френд .... любов .... най ноо искат пари според мене :П

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си