- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искат момичетата?
vnimanie i pak vnimanie
Голяма грешка е да питаш момиче какво искат жените.
да е и в един момент когато всичкото внимание е към тях ... губят интерес към тебе![]()
Мчи,айдиии!Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Само казваш,че се взимаме и се взимаме.
И ше си пафкаме заедно козче![]()
Аз предпочитам момчето да не е винаги с мен защото в един момент вече ми омръзва,искам да съм свободна . Добре и аз обичам да ме обичат и аз да обичам но това да сем 24 часа заедно е прекалено![]()
ami mersi mnogo ama ve4e e kysno 6tot priqtelkata me zarqza v edna vryzka trqbvalo da ima 2ma trqbvalo da i obry6tam vnimanie i e prava ama mainata mmu
liubov ... edno momiche iska ot polovinkata si tochno tova . Iska da poluchava vnimanie ,a ne da go tyrsi , iska da poluchava celuvki , a ne da si gi prosi , iska da byde dokosvano , a ne da pravi neshto , za da moje momcheto da se useti ,che tq ima nujda ot tova ... No v kraina smetka , chovek e istinski bogat kogato ne iska poveche otkolkoto ima ... Zatova momichetata obichat momchetata do tqh i obratnoto...vupreki vsichki nalichni kachestva i nedostatuci ...
Искам .. много неща мога да искам, но рядко някой знае как да ми ги даде. Искам от човека до мен да знае как да ме кара да се чувствам единствена и искана. Да знае как да изкаже и докаже чувствата си. И да оценява това, което има. Както и да показва, че ме оценява.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
LUBOV,LUBOV i pak LUBOV !!!![]()
![]()
![]()
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
аз пък се сетих за "What a girl wants"Първоначално написано от Пенчу
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Az iskam moito gadje vseki den da mi kazva che me obicha!I ako ne se vidim pone da si pishem sms-i i mno0o0o0go0o0o LOUBOV!!!!!!!!
Ne znam kvo iskat momi4etata,no znam edno:"Mujete vsi4ko iskat",kakto kazva edna kaka ot pop-folk scenata ni!![]()
Syper Qka tema,BroПървоначално написано от vvs_go
...Nqkoi momi4eta neznaqt ko iskat(No az ne sam ot tozi vid hq) ...Momi4etata iskat da gi izsly6vat,da sa vnimatelni s tqh i da ne gi nagrybqvat!Mnogo sme pretenciozni Ei..hqhq ,....Momi4eto e mn 4yvstvitelno ne zavisimo dori ako e nai-golqmata kyrva...Te zabelqzvat vsi4ko v edno mom4e...kak govori...kakwi nastroeniq ima i kak reagira na dadena sityaciq...Vsi4ko!!SA6to taka te vinagi gledat da se haresat na dadenoto mom4e..po cql den si pravqt pri4eska...s 4asove si tarsqt drehi za da sa sigorno 4e 6te se haresat.....Estestveno nie momi4etata se vrazvame na vsi4ki...Kogato Mom4eto ni pogledne iztraovame,kogato ni celyne se razstapqme....Za vseki negov poglet si mislim toi me hareswa...na vsqko negovo namigvane si mislim toi me iska...A na vsqka celyvka si mislim toi me obi4a....I vlagame sqloto si sarce v edna vraska (ot koeto posle mn stradame)...Ob6to vseto s edna dyma kazano nie sme syper hiper 4yvstvitelni
Не е лошо да си пишем смс-и (така ще знам,че се интересува от мен).Първоначално написано от vvs_go
По телефона да си говорим неща,които вълнуват нас двамата,дори и за нас двамата!!!А когато сме заедно да се прегръщаме,да си говорим различни неща....
ami vqrno e 4e ponqkoga momi4etata ne znaqt kakvo iskat (pone pri mene e taka).
no nqkolko ne6ta v edna vruzka znam 4e gi iskam:
1 li4no prostranstvo- ne mi haresvat teq mom4eta, koito iskat da sa s tebe po 24 4asa. na men 3 puti v sedmicata za po 3-4 4asa sa mi napulno dostatu4ni (4e da ne kaja i prekaleno).
2. da se durji s men kato s ravna (ima gi i takiva za koito jenite za ni6to ne stavat)
3.ne durja da mi e veren...no nito puk az na nego,no kogato sme zaedno da obra6ta vnimanie samo na men.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
искам от момчето до мен да бъде себе си преди всичко , да ме обича такава каквато съм ... да не ми играе безсмислени игрички и да ми показва колко много го харесват жените ... да е мил , да ме запознае с приятелите си , да не ме зарежи в някой ъгил и когато му доскочее да се обарне и към мен ... и да е добар в леглото !
Хах и аз такаПървоначално написано от Пенчу
![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Тия жени само колите гледат![]()
2т. системно
Ех тия жени искат всичко за себе си...![]()
2т. системно