- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- спирала на DIOR
Момичета, какво мислите за спиралите на Dior?
нищо не мисля за козметика над 50 лвне бих похарчила толова пари за спирала....зная само,че на мкас фактор са добри спиралите
![]()
strahotni sa... kvato i da hvane6 vse e hubava a taq dior show e the best...
ami ne sum polzvala i ne mi se davat tolkova pari.smqtam 4e na taq vuzrast e a bsolutno izli6no da se pruskat pari za takiva ne6ta..ina4e 100% sa ka4estveni..edna syu4eni4ka ima6e fon dio ten na dior i be6e straxoten
moq nevinnost i greh.....
Е,те сигурно са над 50 лв.?Толкова за козметика НИКОГА не бих дала.Тва са излишни глезотии.
ne znam za dior,no na LANCOME l`extrime e nai dobrata spirala koqto sym imala.Mislq che si zaslujava da davam pari za skypa kozmetika poneje imam garanciq,che e kachestvena za smetka ot razni avon i dr.Ne bih si povredila liceto zaradi nqkakavi 200 lv
trqbva da sam si zagubila uma za da si kupq takova ne6to tolkova pari za ne6to koeto 6to svar6i za otricatelno vreme - ne blagodarq
Според мен това са големи простоти да си харча парите за такива работи,освен ако ги имам в излишък
ha s teq evtini fon dioteni i 4ervila posle 6te si har4ite parite za kremove protiv bry4ki
Страхотни са спиралите им,аз откакто излезе Dior show друга не съм ползвала,страшно доволна съм![]()
Най-добре е да не се ползват по принцип такива боклуци особено пък от толкова рано!!!Първоначално написано от Анонимко