Значи 7ми клас съм и тая година наще ме преместиха в др даскало...
Момичетата от класа ме приеха трудно:гледаха ме злобно и некви такива,ма на мен не ми напраи кои знае кво впчетление(щоту аз от тъпи чалгарки не се впечтлявам..)Обаче имаше едно момиче което се държеше някво мило.и с времето се сближих с нея.хоихме да пушиме заедно през междучасията,седяхме заедно в часовете..Абе мое да се каже,че тя ми стана не6то като best fr (от училището де)
Веднъж бях отишла по-рано на даскало(нз как стана тоя номер)нямаше никой от моя клас,а само некви ор другите 7ми(аз тогава не познавах никой от др паралелки)И едно мом4е от "в" клас(аз съм "г")ме заговори нещо..Оказа се супер печен,пък и хубавичък де..Поиска ми скайпа и така започнахме да си пи6еме и говориме секи ден и със секи ден ми допадаше все повече и повече..Той ми каза,че съм точно негов тип,че наситина се привързва към мен и че съм единствения човек,с който споделя толкова....в даскало бяхме само на здраасти и чао и може би за тва толкова късно разбрах нещо,което яко промени нещата..
Вчера,момичето,което беше с мен през цялото тва време докато другите ме обсъждаха,ми истърси,че харесва съшото тва момче от "в" клас...ОТ 3 ГоДинииии после я поразпитах още малко и тя ми каза,че миналата година били ходили но той я скъсал,защото тя ревнувала от най-малкото нещо..
И сега не знам какво да правя..знам,че само ако му кажа,че го харесвам,веднага ще се получи,но в такъв случай губя единствения човек,с който се разбирам от класа си.Освен тва едва ли,ако тръгна с него, ще сме вечно заедно.Но МНоГО МНОГО,наситина МНОГООО го харесвам..Обичам гоо,но НЕЗНАМ какво да правя ...helpppppp