- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гласувайте за българското!
http://www7.nationalgeographic.com/ngm/0611/index.html
Това е сайта на списанието, най- долу в ляво има линк Coming next month. Там ще се появят трите възможни корици на следващия брой. За да види цял свят българското златно съкровище, кликнете върху българската корица.
Някой може да го нарече безсмислено, но според мен това ще бъде чудесна реклама на България, имайки предвид, че това не е кое да е списание, ми National Geоgraphic
Гласувах и като гледам има доста убедителна преднина.![]()
![]()
И аз дадох моя скромен глас в подкрепа на българското.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
+1Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
мхм и аз гласувах естественоПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
и аз![]()
То просто "Българското златно съкровище" няма конкуренция .Много ясно,че ще спечели - закоето искрено се радвам. Все пак голяма част от хората ще проявят по голям интерес от съкровището ,а не от някакъв си кълвач(не искам да обидя природозащитниците и хората които се занимават с птици) или Сатурн.![]()
И аз дадох глас.
39,463 : 20,698 : 1,364 ... Доста ни е голяма преднината![]()
абе страшни смеПървоначално написано от NiKOLAN
не иска да ми се отвори точно тази страница в момента
по-късно ще гласувам със сигурност.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
честито блокирали сме сайта
http://www.nationalgeographic.com/temporarily_down.html
XaxaxAXxaXAxaXAYxYAxyaXYXAПървоначално написано от NiKOLAN
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Готово, щом става дума за България съм насреща![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
и на мен това ми излезе.Първоначално написано от skate_warrior
абе вие направо сте си истински хакери!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Abe 6to mi se struva 4e avtorut vse pak e izbral da poblikuva statiqta za saturn.Za6toto sega pi6e Coming next month.......Voyage to Saturn