.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: За члена

За члена

Абе имам следното притеснение...девствен съм и лошото е че не съм заголил главичката на члена си както му е реда и не знам как трябва да го направя щото в 1 момент почва да боли малко и аз спирам...някой ще обясни ли какво е?

Мега фен
    Град
    SF
    Фимоза.. може би

Робинята на Quench

Виж дали не е фимоза. Ето ти инфо: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34746

Град
    КаНзАс GhEttO{Казанлък}
    а ти на колко си?Питам просто от интерес.
    They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!

Абе хора вижте,аз не казвам че не мога...а че ме е страх да го дръпна до долу защото се крепи на няква кожичка и не знам...трябва да се скъса ли какво?лесно ли става?

Цитирай Първоначално написано от gaco bacov
    Абе хора вижте,аз не казвам че не мога...а че ме е страх да го дръпна до долу защото се крепи на няква кожичка и не знам...трябва да се скъса ли какво?лесно ли става?
    Фимоза е. Ако си смел дърпаш. НЕ ти го препоръчвам 1. Щото много ще боли и 2. щото ако ти се възпали оная работа фимозата ще ти е наи-малкия проблем. Иди на лекар и той леко ще ти цепне кожичката и проблем няя имаш. Може и със ток да ти я махне. Виж кактво пише в темата по-горе, чийто линк ти дадох и ще видиш, че страшно нема . Не си единствен. Всяко 3то момче има този проблем. Успех братле

Мерси баце...

Супер фен
    хващаш сатъра и се почваш... бой баце, бой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си