.

Виж резултатите на анкетата: според вас кой трябва да отговаря за презервативите?

Гласували
67. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • момчето

22 32,84%
  • момичето

5 7,46%
  • и двамата

40 59,70%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Град
    V izmisleniq si ot men svqt
    Хмм зависи от хората,например моят приятел държи той да отговаря за презервативи,тестове за бременност и дори за пустинор дуо ако се наложи ....тфа си е ?с на разбиране

Цитирай Първоначално написано от Bleed_heart
    Хмм зависи от хората,например моят приятел държи той да отговаря за презервативи,тестове за бременност и дори за пустинор дуо ако се наложи ....тфа си е ?с на разбиране
    Ami misli za teb mom4eto!! I moq priqtel mi kupi Postinor kato stana gafa! Sega i protivoza4ata4nite toi mi kupva.Smqta tova za svoe zaduljenie neznaino za6to

Голям фен
    Град
    Stz
    Според мен и двамата!Но мисля че в повечето случаи момичето отговаря!Ние сме малко по предпазливи!Но все пак и двамата носят еднаква отговорност!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Фен
    Град
    Sofia
    bi bilo po logi4no da e momi4eto, za6tto posle tq 6te e bremenna a ne toi! no s moq priqtel nikga ne e imalo problemi po vaprosa- i 2mata otgovarqme...

Абе ужким момчето трябва да е отговорно, но познайте ако момичето забременее и момчето избяга кой ще носи отговорността? Момичето. Така че по-добре не оставяйте само приятелят ви да отговаря за това.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    за мен ли4но мом4ето.. поне при нас е така .. аз съм копувала и бих искала да взимам но приятеля ми ме изглежда много странно като извадя 1-2 от джоба!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си