- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- spe6na kontracepciq
zDRAVEITE!
Iskam da vi pitam kak se kazva novoto hap4e za spe6na kontracepciq [osven postinor] i efikasno li e to?
Tui kato predi 3 meseca pih postinor,a po-minaliq mesec mi se naloji pak...
A s gadjeto mi pravihme sex i kondoma se skusa...vupreki 4e toi ne svu6i...se pritesnqvam,tui kato cikula mi svur6i na 22 i sega trqbva da mi doide na 23-24....zna4i sm v ovulaciq...i sm malko oburkana...
HELP PLSSS
escapelle![]()
Mersi:]
Sega ostava vuprosa dali mogat da se kombinirat s postinor i dali iozb6to ima smiul da gi piq?????
nqmam ideq dali moje sled kato minaliq mesec si pila postinor...popitai v aptekata ili vij tuk www.escapelle.comkakvo pi6e
mi az po-minaliq mesec vsu6tnost oih![]()
spored teb ima li smisul da piq ili ne?
PS:mersi za otgovorite
щом не е свършил в теб не се притеснявай толкова.направи си тест и ако ако се наложи пий.
и за да не става така по добре почни да пиеш някакви противозачатъчни
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
da i az taka smqtah...no vse pak sum v ovulaciq i za tva mi e pritesneno:![]()
Mersi za pomo6ta
Аа, е ако си в овулация пий бе мацка.
Аз не бих рискувала - все пак си в опасен период.
И нищо особено няма да ти стане ако пак пиеш Постинор - преди време ми се беше налагало 3 пъти през един месец да го взимам и освен 4е супер брутално си изместих датата на която ми идва нищо лошо не стана.
Ама бъдете по-внимателни 4е не е оферта така да се блъскаш с хормони
![]()
Робинята на Quench
brrrrrrrrr...sburkah se ve4e...moje li ne6to tolkova neveroqtno da nosi ebasi problemite![]()
nz ve4e...to4no tva e ,4e cikula mi ve4e suvsem ne e v red i nzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ami sega?![]()
Ами нз как да помогна ве4е...![]()
Ако си хазартно настроена не го пий, аз оба4е съм от по-сдухливите като става въпрос за гафове и на твое място щом съм в овулация веднага взимам хап4ета и не бера грижи![]()
![]()
Робинята на Quench
dammm...principno i az sm ot sduhlite...ama s tiq hormoni ....qko mi pisna ve4e![]()
![]()
i za tva nzzzzzzzz
ammmm....6te prozvu4i malko tupo,ama se poqviha nqkakvi stranni protivore4iq....nali ovulaciqta e 14 dni predi da ti svur6i cikula???moje li da ima nqkakvi razli4ni periodi vzavisimost ot organizma???
Nqkoi ima li predstava?
Абе...не трябва да пиеш постинор, нито новото...Четох в един форум, че ескапелле има същите съставки както постинор, следователно пак не трябва да го пиеш твърде често приемаш такива хапчета. След като не е свършил в теб, няма защо да се тревожиш, чувала съм, че самият презерватив е покрит с някаква течност, която убивала сперматозоидите, ако евентуално се скъса презерватива!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
tezi hap4eta se piqt sa mo v kraen slu4ai,za6toto sa dosta vredni.Ne samo 4e ti razvalqt cikala,no te svalqt vsi4ko ot matkata.Spored men 6tom ne e svar6il v teb nqma za kakvo da se pritesnqva6.
ne mislq 4e trqbva da go pie6 kato ne e svur6val v teb,
plus tva moje6 da si vzeme6 test za bremennost PRESTO,toi pokazva o6te ot purviq den ako si bremenna,
spoko i stikam palci ni6to da nqma![]()
Пий задължително!
Всичко става! После поне малко ще можеш да се успокоиш!
А извън темата, да питам тези, които са пили Постинор: На вас колко време ви закъсня следващата менструация, защото при мен закъснява и пак ме е хванало шубето...
I na men mi pisa ot tiq hormoni,ama koi me pita......A gore-dolu kolko struva Postinor?
Първоначално написано от Анонимко
Aми зна4и при мене колкото пъти съм го пила, се е било разли4но. Веднъж ми дойде 5 дена след като го изпих, веднъж - около 2 седмици след като го пих, а веднъж като го взех, не само 4е не ми дойде по-рано както преди, ами и ми закъсня с 1 седмица![]()
![]()
Робинята на Quench
незнам за вас ,но за моми4ето е добре да пие Постинор..
аз си вярвам на старите хапове...ло6ото е 4е Дуо-то влияе мн зле.. нз на вас дали ви се е слу4вали .. зна4и 1 месец след като го взех вси4ко си бе6е нормално но на сл. цикъл изпитах такива нечовешки болки, потях се виеше ми се свят даже съм припаднала в рейса..... както си седях на мястото и по едно време някакви мом4ета над мен -един ме държи др ми бие шамари!.. от тогава мн внимавам какво правя.. една колежка и тя така само 4е в по лека форма с прикървяване ее не се стигна до бременност ,но цената 4е си тровим здравето също е доста висока..
ако някой е пил от това дето го рекламират сега да сподели дали има някакви страни4ни ефекти?
Първоначално написано от ninsy
Хъх, това беше глупава идея ...
Докато си направи тест, докато пие хапчетата то вече ще е станало късно...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love