.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93
    Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Чоропогащници не обичам,ама нося.Смъкват се,набират се,но ги слагам.По някой път съм с тея дългите чорапи,но вече е рядкост.Иначе и аз съм с боди.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Голям фен Аватара на tainstvenata
    az nosq bodi 6toty mn lesno se razbolqvam oba4e 4orapogashtnici ne 6totyyy sa mi mnogoo gadni,ne sa mi odobni i ne i haresvat
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
    Нося боди.Много ми е удобно и не се занимавам с потници.Малко по зиморничева съм,но не се навличам.Един панталон или дънки и пуловер.Не носа чорапогащник-само в случай че навън е -20
    и аз съм така

Повече от фен
    Ami az zimata se navli4ams tra6no mnogo !Pod dankite si slagam debel klin,a po bluzata/polover4eto zadaljitelno bodi (oba4e s bikini,a ne s pra6ka) ,i otgore jeletka ili nqkoe platno gorni6te.Daje nqkoi pat ako mi e mn studena si slagam dva 4ifta 4orapi(edni po tanki i edni mn debeli ).Sled tova debelo dalgo qke,6al ,6apka i rakavici.
    Emi tova e ot men

Мега фен Аватара на iiirish
    ами тъй като в даскало е ужасно студено дори когато има парно винаги гледам да се облека с нещо по-топло, че й без друго лесно ме хващат разни вируси и грипове.
    нося боди, защото иначе ме болят бъбреците с гол кръст, една много тънка блузка, а върху нея вече блузата, която е по-така иначе чорпогащници не нося дразнят ме като ми се впият в краката

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    О...аз нося боди още от септември.Все ми е студено на кръста и без боди не мръдвам.Нямам оросяване на крайниците и нося ръкавици чак до април.Зимата без шапка също не мога.Смешна или не, здравето е по-важно.Имам дебело яке, а сега ще си вземам нещо като палто, такова по-длъжко.Иначе дебел панталон, 3/4 чорапи, бутуши, боди и пуловер/блузка...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Guest
    Аз се обличам стабилно.С гол кръст дори лятото рядко ходя...Значи, есенно време,докато не е много студено
    блуза,дънки,къси чорапи и дънково яке,обувки
    При по-студено(около 10 градуса)
    боди,клинче(вместо чорапогащи),блуза,дънки(джи нси), някакъв пуловер,кожено яке,боти
    При много студено,заснежено(под нулата)
    боди,клинче,два чифта чорапи+едни вълнени,дебел панталон, тънка блуза,дебело поло и пуловер(вълнен),отгоре дебело яке, дебели боти тип кубунки, шапка, шал и ръкавици(два чифта едни върху други)
    Често ми се смеят ама не мога да търпя да ми е студено, не ми пука хич че приличам на мечка,не отивам на модно ревю я!Пък и като имам много дрехи,като вляза на топло се събличам малко по малко...Да не забравя че спя с чорапи от септември до май...В момента съм вкъщи, с поло,пуловер,дебел анцуг и терлички,а печката е запалена.Зиморничава съм си.Дори лятото си нося по някоя блузка-за всеки случай...Ако съм по потник и къси гащи значи трябва да е над 30 градуса

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Ооо ами и аз не обичам чорапогащници,ама като забръска големия сняг,се принуждавам и слагам,чорапи-дълги за предпочитане.Боди задължително,някой пуловер,пък може и тънка блузка отдолу,джинси щото повече топлят от дънките или други панталони през зимата в големите студове и накрая ако е -15 С,съм като нинджа -със шапка (с козирка или пухкава) и шал,ръкавици също.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Фен
    Град
    botevgrad
    Аз нося боди много е удобно и не ти е гол кръста с него. Понякога си слагам и една малко по-каси4ка блузка отгоре.Ама не нося чорапогащник може по далги чорапки

Guest
    4orapi, 4orapoga6tnik, potnik ili bodi, dabeli 4orapi, botu6i do kolqnoto, dulgo zimno qke , bluza, pulover

Баба ми е изплела много хубава дрешка с нетърпение искам да застудее да си я нося \/
    Hahu Hihi

Голям фен
    ами и мен ме карат да се обли4ам по дебело ,но аз се обли4ам ,защото много лесно се разболявам и....

Супер фен
    не нося чорпогашници ( как се пише тфа?! ), бодита, потници и т.н.
    дънки, дебела блузка, якето и ботушите ми стигат..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Ami pod pantalon ili dalga pola vinagi slagam chorapogachtnik zimata i chorapi,v momenta hodia samo s chorapogachtnik,bez chorapi navan,zachtoto ne e tolkova studeno i botuchite mi sa debeli,slagam i vinagi potnik pod bluzite,po princip slagam i teniska s potnika,no poneje ochte ne e tolkova studeno-samo potnik!Ne nosia bodita-prosto ne sa mi mnogo udobni i izpolzvaemi!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Потници и чорапогащници - никога.Бодита мразя.Ходя си с голия кръст колкото и да ми мрънка майка ми!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    И наще само викат да се обли4ам по-дебело,ама аз си нося само бодита,не оби4ам потници,а и чорапогащник не нося.Иначе съм с една,2 блузи и отгоре якето

Голям фен
    az si slagam 4orapoga6tnik i bodi. otgore nosq dynki i puloveri. i nai nakraq boty6i i qke. v moq grad (sandanski) e dosta toplo za kraq na noemvri i ne slagam tolkova debelo qke.

Град
    Пазарджик
    оо аз зимата съм като подарък опакована направо - боди,дебели фанели поне две,кожух,ботуши,задължите но шал,шапка и ръкавици,дори да е по топло времето...свикнала съм с много дрехи и не мога без тях в студа.

Повече от фен
    az nosq bodi... mnogo e udobno ako se navedesh ili ne6to podobno ne ti se vijda krysta i taka se zapazvat bybrecite, s 4orapoga6nik hodq mnogo mnogo rqdko

Чорапогащник под дънките не нося . Ботуши също не нося , ходя със зимни кецове . Пуловери също не нося , защото никога не съм се харесвала . Дебело яке си имам и го нося , а под него съм със суитчър и под суитчъра съм с блуза с дълъг ръкав . Боди също нося , но по-рядко .

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Не нося чорапогащници,но съм с две ръце за бодитата.

Голям фен
    Не съм зиморничева.Гледам по-леко да се обличам - иначе не се търпя.Толкова мн дрехи ме изнервят и направо ме побъркват

ми.. аз съм си зиморничава и зимата без бди не смея да си подам дори носа навън, защото кръста не ми се иска после да ми създава проблеми. От тази година удобно-неудобно се научих да нося чорапогащи от тези... ултрадебелите, а не найлонките. Ходя с едно кожихче и полуполо. Ръкавици, шапки шалове.. всичко както си му е реда.
    Ходя или със зимни кецове или с боти с много висока платформа, за да ми е наистина топло, а да и.. има едни много сладки хавлиени чорапки
    и тях

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    единствено боди...просто защото ме е страх за бъбреците ми..
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Определено си се обличам добре.Потник и боди задължително,едно сако и по-дебел черен панталон с ръб и палтенцето.Ако е по-студенко си слагам 3/4 чорапи от онези цветните.А когато съм по-спортно пак боди и отгоре някакъв блузон,чорапогащник и анцуг и едно спортно яке.В общи линии обичам да ми е топло.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си