.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Определено си се обличам добре.Потник и боди задължително,едно сако и по-дебел черен панталон с ръб и палтенцето.Ако е по-студенко си слагам 3/4 чорапи от онези цветните.А когато съм по-спортно пак боди и отгоре някакъв блузон,чорапогащник и анцуг и едно спортно яке.В общи линии обичам да ми е топло.
    А , извинявай на колко си ?

Град
    Пазарджик
    Шалът ми е любимата дреха зимата,без шал не излизам изобщо!Обичам да се увивам с огромен и много дебел шал и го слагам на носа и устата,за да ми е по-топло.Нося го от октомври до април.Като гледам зимата в студа как зъзнат повечето момичета направо ме е жал.Аз приличам на ескимос с толкова много дрехи...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от Ms.Lonely
    Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Определено си се обличам добре.Потник и боди задължително,едно сако и по-дебел черен панталон с ръб и палтенцето.Ако е по-студенко си слагам 3/4 чорапи от онези цветните.А когато съм по-спортно пак боди и отгоре някакъв блузон,чорапогащник и анцуг и едно спортно яке.В общи линии обичам да ми е топло.
    А , извинявай на колко си ?
    17
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Май аз съм едниствената,която не носи нито бодита,нито някакви дебели чорапи,а напротив..ходя с тениски,както през лятото,само че вместо суичър(не знам как се пише ) нося яке..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Винаги съм с боди, дънки, ботуши, пуловер и зимно яке. И дебели чорапи.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

az slagam samo bodi teq 4orapoga6ti mn me draznqt i ne sa mi izob6to udobni. hodq si s dynki i daje ne mn debeli bluzi qketo mi e edno kojenki i vs mi vikat 4e sym nemala akyl da hodq taka. ponqkoga si slagam i 6apka ako mi e kef a mn mraza da sym sys 6al
    НеМа нАчИн Да нЕмА НаЧиН!!!

http://fun.vestnik24.com/simagochi/mani4et0

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Не нося чорапогащници,но съм с две ръце за бодитата.
    +1 Зимата нямаше ден, в който да съм без боди. Пуловери не мога да търпя. Иначе си носех ушанки и ръкавици и от време на време шал. Якете ми зимното е доста дълго и дебело така че доста топли. Ботушите ми обаче и тази година пропускаха. До сега един път не съм уцелила ботуши, които да не пропускат, колко и пари да съм дала. Отчайвам се вече.

Повече от фен Аватара на plamka
    Зимата ходя с боди, отгоре блуза ако е по - тънка върху нея суичър ако не без и яке. Надолу дънки, чорапки и това е. Чорапогащници мразяя като вземат да се смъкват и набират Само веднъж или два пъти съм слагала клин тънък. Шапки нямам, но тая зима мисля да си взема ушанки. Ръкавици нямаммм иии шал имам ама рядко го нося.

Nosq bodita, daje gi haresvam dosta - ne istiva6 s tqh, simpati4ni sa p1k i v posledno vreme stanaha moderni. 4orapoga6nik - mn rqdko ina4e edna bluska i otgore paltoto ... tfa e
    .... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....

Боди обличам,'щото иначе ми е гадно на кръста..
    и само тва е май

Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    ъъъ аз съм доста зиморничава зиме,лете ръцете са ми винаги студени и затова по принцип зимата се обличам така че да ми е топло.
    нося боди,защото наистина е удобно и ти пази кръста,по-дебели блузки,пуловери и т.н.чорапогащници и аз не обичам.
    +1

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    ъъъ аз съм доста зиморничава зиме,лете ръцете са ми винаги студени и затова по принцип зимата се обличам така че да ми е топло.
    нося боди,защото наистина е удобно и ти пази кръста,по-дебели блузки,пуловери и т.н.чорапогащници и аз не обичам.
    +1
    и аз така, само дето освен ръцете и краката ми са винаги студени

Цитирай Първоначално написано от tinky_winky
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    +1
    и аз така, само дето освен ръцете и краката ми са винаги студени
    i az sam taka

Голям фен Аватара на alehole
    Аз съм абсолютно същата..студени крайници обичам боди мразя чорапогащници
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Супер фен
    Град
    Варна
    Слагам боди, отгоре блуза - ако е по-тънка с някаква горница, ако е по-дебела само нея и отгоре якето... Чорапогащници не слагам - ужасно неудобни са ми.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Не нося такива "екстри", никак не ми харесва да се навличам. Нашите вече са се примирили и не ми опяват. До 6-ти клас им се водих по акъла, сега аз си решавам какво да обличам.
    И аз така... наще ме карат да нося бодита, и аз нося, защото ми харесват.. понякога ги съчетавам с тениски или потничета.. летни.. чорапогащник от детската градина не съм обувала страшно ги мразя.. ако съм с дълга или къса пола зимата съм с клин.. шапка, шал, ръкавици не обичам.. само шапка понякога... ботушки или кецове и тва е

Баща ми ме кара да нося чорапогащник и боди...А на мен не ми е студено,а като съм навлякана с повече дрехи ми става супер неудобно наистина МНОГО МРАЗЯ да носа особено чорапогащници.А той ме кара...Бахти тъпака много ме дразни И само като се сетя че есента почва сичко отначало...

Re: Дрехите за зимата

Цитирай Първоначално написано от pinky_f
    Zimata obli4ate li se po-debelo. Nqmam predvid pulover, botu6i i debelo qke, ami 4orapoga6tnik pod dunkite, potni4e ili bodi vmesto na golo pulovera. pod pulovera nosite li i o6te nqkakva bluza? Na6te me karat da se obli4am po-debelo, ako mi se podade malko ot goliq krust i zapo4vat da mi opqvat da se obli4am pove4e. A ne sum nikak zimorni4eva i ne mi se iska da se obli4am prekaleno. Pri vas kak stoqt ne6tata?

т.7
    krem4et0
    Чорапогащник почти никога не слагам. Потник- не, защото само излизат ако се наведа. Слагам боди. :P А иначе и дебелите блузи много ги мразя, особено тези които бодът не ги понасям, аз и затова не обичам зимата.

Мразя потниците,чорапогащниците и дебелите пуловери.Обличам някое боди,над него някоя не много дебела блузка и яке : Ако е по-студено обличам и някой суичър над блузката и бодито и това е

Град
    In the middle of Nowhere
    Мразя да се обличам ходя най-много с боди за пуловери и дума неможе да става немога да ги трая,чорапогащиниците също не ги понасям...Тази зима дори не съм сложила и яке ходих с анураци...Нашите вече нищо не ми казват защото разбраха,че е на изгубена битка...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Много мразя да се навличам,а чорапогащници не търпя.Гледам да си взимам по-дълги блузи,за да не ми е гол кръстта и всичко е наред.

Амм зимата не нося дебели пуловери .... боди ии някоя блузка .. не много тънка но все пак не пуловер .. като дойде зимата ще пусна снимки
    ~Remember,remember...25th of November~

Ужасно съм зиморничава...и в най-студените дни съмв с чорапогащник и два чифта чорапи и не знам си кво си...

Мега фен
    ами аз преди също мразех чорапогащници и изобщо не носех, ама тая зима дето мина се принудих да ги нося и им свикнах. ина4е си обли4ам боди мн 4есто, отгоре блуза и суи4ър.понякога и пуловри, много си ги оби4ам, мн са ми меки и ест отгоре якето. оба4е мразя 6апки и обикновено не слагам, въпреки 4е имам доста вкъщи. има моменти зимата оба4е, когато си обли4ам лятно потни4е и отгоре суи4ър и си ми е добре така
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Пазарджик
    Зимата съм винаги с вълнени чорапи и дебели ботуши,защото все са ми студени краката.Слагам и клин под дънките,като се навлека много и приличам на ескимос - едва се движа много се кефя на дебелите дрешки и най-вече на дебелите дълги вълнени шалове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си