- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрехите за зимата
А , извинявай на колко си ?Първоначално написано от Carmen_Kass
![]()
Шалът ми е любимата дреха зимата,без шал не излизам изобщо!Обичам да се увивам с огромен и много дебел шал и го слагам на носа и устата,за да ми е по-топло.Нося го от октомври до април.Като гледам зимата в студа как зъзнат повечето момичета направо ме е жал.Аз приличам на ескимос с толкова много дрехи...
17Първоначално написано от Ms.Lonely
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Май аз съм едниствената,която не носи нито бодита,нито някакви дебели чорапи,а напротив..ходя с тениски,както през лятото,само че вместо суичър(не знам как се пише) нося яке..
![]()
az slagam samo boditeq 4orapoga6ti mn me draznqt i ne sa mi izob6to udobni. hodq si s dynki i daje ne mn debeli bluzi
qketo mi e edno kojenki i vs mi vikat 4e sym nemala akyl da hodq taka. ponqkoga si slagam i 6apka ako mi e kef a mn mraza da sym sys 6al
+1 Зимата нямаше ден, в който да съм без боди. Пуловери не мога да търпя. Иначе си носех ушанки и ръкавици и от време на време шал. Якете ми зимното е доста дълго и дебело така че доста топли. Ботушите ми обаче и тази година пропускаха. До сега един път не съм уцелила ботуши, които да не пропускат, колко и пари да съм дала. Отчайвам се вече.Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Зимата ходя с боди, отгоре блуза ако е по - тънка върху нея суичър ако не без и яке. Надолу дънки, чорапки и това е. Чорапогащници мразяя като вземат да се смъкват и набиратСамо веднъж или два пъти съм слагала клин тънък. Шапки нямам, но тая зима мисля да си взема ушанки. Ръкавици нямаммм иии шал имам ама рядко го нося.
![]()
Nosq bodita, daje gi haresvam dosta - ne istiva6 s tqh, simpati4ni sa p1k i v posledno vreme stanaha moderni. 4orapoga6nik - mn rqdkoina4e edna bluska i otgore paltoto ... tfa e
![]()
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
Боди обличам,'щото иначе ми е гадно на кръста..
и само тва е май
+1Първоначално написано от rusalkata_
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
и аз така, само дето освен ръцете и краката ми са винаги студениПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Аз съм абсолютно същата..студени крайнициПървоначално написано от rusalkata_
обичам боди мразя чорапогащници
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Слагам боди, отгоре блуза - ако е по-тънка с някаква горница, ако е по-дебела само нея и отгоре якето... Чорапогащници не слагам - ужасно неудобни са ми.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
И аз така... наще ме карат да нося бодита, и аз нося, защото ми харесват.. понякога ги съчетавам с тениски или потничета.. летни.. чорапогащник от детската градина не съм обувала страшно ги мразя.. ако съм с дълга или къса пола зимата съм с клин.. шапка, шал, ръкавици не обичам.. само шапка понякога... ботушки или кецове и тва еПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Баща ми ме кара да нося чорапогащник и боди...А на мен не ми е студено,а като съм навлякана с повече дрехи ми става супер неудобно наистина МНОГО МРАЗЯ да носа особено чорапогащници.А той ме кара...Бахти тъпака много ме дразниИ само като се сетя че есента почва сичко отначало...
![]()
Чорапогащник почти никога не слагам. Потник- не, защото само излизат ако се наведа. Слагам боди. :P А иначе и дебелите блузи много ги мразя, особено тези които бодътПървоначално написано от pinky_f
не ги понасям, аз и затова не обичам зимата.
Мразя потниците,чорапогащниците и дебелите пуловери.Обличам някое боди,над него някоя не много дебела блузка и яке : Ако е по-студено обличам и някой суичър над блузката и бодито и това е![]()
Мразя да се обличам ходя най-много с боди за пуловери и дума неможе да става немога да ги трая,чорапогащиниците също не ги понасям...Тази зима дори не съм сложила и яке ходих с анураци...Нашите вече нищо не ми казват защото разбраха,че е на изгубена битка...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Много мразя да се навличам,а чорапогащници не търпя.Гледам да си взимам по-дълги блузи,за да не ми е гол кръстта и всичко е наред.
Амм зимата не нося дебели пуловери .... боди ии някоя блузка .. не много тънка но все пак не пуловер .. като дойде зимата ще пусна снимки![]()
~Remember,remember...25th of November~
Ужасно съм зиморничава...и в най-студените дни съмв с чорапогащник и два чифта чорапи и не знам си кво си...
ами аз преди също мразех чорапогащници и изобщо не носех, ама тая зима дето мина се принудих да ги нося и им свикнах. ина4е си обли4ам боди мн 4есто, отгоре блуза и суи4ър.понякога и пуловри, много си ги оби4ам, мн са ми мекии ест отгоре якето. оба4е мразя 6апки и обикновено не слагам, въпреки 4е имам доста вкъщи. има моменти зимата оба4е, когато си обли4ам лятно потни4е и отгоре суи4ър и си ми е добре така
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Зимата съм винаги с вълнени чорапи и дебели ботуши,защото все са ми студени краката.Слагам и клин под дънките,като се навлека много и приличам на ескимос - едва се движамного се кефя на дебелите дрешки и най-вече на дебелите дълги вълнени шалове.