.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Изтриване на връзки от паметта

Онзи ден гледах "Блясъкът на чистия ум"... Много добро филмче. В него съществуваше реална възможност за хората да заличават от паметта си любовни връзки, от които са били (или са) недоволни. Ако имаше начин да премахнете от съзнанието си спомена за някое бивше гадже, бихте ли го направили?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Нем. Моите бивши гаджета са моите грешки, от които трябва да се уча. Ако в един миг забравя всичко, което съм преживяла, историята ще се повтори отново...
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Guest
    bih. totalno se shokirah ot predishnata si vruzka. i mislq che shte imam psihi4eski uvrejdaniq do kraq na jivota si.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, не бих, защото всяка моя предишна връзка ми е дала по нещо ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    NE - kolkoto i da se me naranili bivshite -NE bix iskala da gi zali4a ot pametta mi -->

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Не, не бих. Както казаха и тези преди мен, всяка връзка ("връзки" в моя случай ) те учи на нещо и ако я заличиш, има голяма вероятност да направиш същите грешки. Пък и не ми се е случвало нещо кой знае колко "травмиращо".

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    не..спомените са хубаво нещо. човек без спомени няма да е.. човек.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    Нем. Моите бивши гаджета са моите грешки, от които трябва да се уча. Ако в един миг забравя всичко, което съм преживяла, историята ще се повтори отново...
    =D>

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    не всяка една връзка ми е била полезна с нещо и съм научила нещо от нея
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на iiirish
    разбира се, че не. всяка моя предишна връзка ми е давала урок в живота, предоставяла ми е възможности за това да бъда аз. всеки човек с когото съм била ме е научил на нещо, независимо дали то е да оценявам това което притежавам, или да изградя свои начини да се предпазвам... общо взето всеки с когото малко или много споделяш живота си те подготвя психически и морално за бъдещето и това какво да очакваш от него и по какъв начин да си го извоюваш

Нема такова нещо

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    ne
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Всяка връзка може да те научи на нещо - ако не на друго, поне да не правиш същите грешки следващия път... Аз досега съм имала само един случай на сериозна...не точно връзка, но сериозни чувства към някого, и нищо не се получи Но не бих се преструвала, че никога не се е случвало, защото ако не друго, поне разбрах, че любов съществува не само в романите...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    не, не бих, тъй като никой от бившите ми не ме е наранявал - просто не съм изпитвала нищо към тях, за да го направят

но ако приемем, че съм имала някаква такава връзка, която ми е трудно да преодолея и да забравя, защо да не се подложа на.. това
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    Sin city
    Всякя връзка носи и позитиви и негативи...и в крайна сметка оставя някакви спомени в човешкото съзнание.От друга страна, в дадени случаи, животът би бил значително по-лесен, ако липсваха някои от тези спомени-незавесимо хубави или лоши.
    "Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."

Волтер

АТАКАБГ
    Guest
    Не. От всяка връзка си имам хубави спомени,които не искам да забравям. А от лошите мога да си взема поука.

ne, super mnogo sa me naranqvali do sega, tezi koito sum obi4al ne prosto haresval, no sega si gi spomnqm samo s dobro i paza v spomenite si samo hubavite momenti s tezi momi4eta

tezi koito samo sum haresval ili ne sum ispitval ni6to kum tqh im pomna samo imenata, malko sum zle s pametta ne za drugo

Голям фен
    Да бих.Сегашния ми приятел с удоволствие бих го пратила по дяволите
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Да бих.Сегашния ми приятел с удоволствие бих го пратила по дяволите
    bravo! =D> =D> =D> =D> =D> samo az i ti otgovorihme s da. {P}

Голям фен Аватара на thirteen
    Не съм злопаметна.Не помня нито един от бившите си с това,че ме е наранил или т.н. Попринцип вече не ме интересува и не са въобще в мислите ми.. като ги видя на здрасти .. без да изплува нищо в съзнанието ми.Нямам нужда от изтриване на паметта тя си е истрита...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Може би само най-лошите моменти, коита са останали трайно в съзнанието ми. Иначе цялата връзка - не.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Не. Старите ми връзки са ме научили на много. Каквото и да се е случило искам да остане така. Спомените правят живота ми по-богат.

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Ами честно казано и аз бих изтрила някои моменти от връзките си. Просто става въпрос за неща, които са си чист филм и по принцип рядко се случват, но остават наистина големи "травми". Типичен пример - едно бивше гадже се опита да ме изнасили. Как да не искам да го забравя??? Може би това е единственото нещо от връзките си, което искам да забравя.

Chovek nosi spomenite v sebe si ... i edinstveni te mu ostavt , nezavisimo ot tova dali sa hubavi ili loshi . Vajnoto ne e da zalichish po nqkakyv nachin tezi , koito ti napomnqt za neshto , ot koeto silno te e bolqlo , a da napravish taka che tezi spomeni da ne karat bydeshteto ti da prilicha na minaloto ... Az za nishto na sveta ne bih iskala da ostana bez spomena za momchetata , koito sym obichla ... Zashtoto sega s usmivka si priopomnqm vseki edin ot tqh , nezavisimo ot tova kolko sym bila naranqvana , kolko sulzi sum prolivala i t.n

Повече от фен
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си