- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво да кажа на майка ми
Значи аз съм на 13 и половина и все още нямам месечен цикъл. С майка ми въобще не обсъждаме подобни неща, та какво да и кажа, когато ми дойде? съвсем сериозно ви питам![]()
ми просто и казваш ми мамо дойде ми и готово-тя ще се зарадва най вероятно може да си поговорите малко после за това и готово![]()
THE GREATEST THING YOU'LL EVER LEARN IS JUST TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN
ем, казваш си квото е... няма да те изяденякво досадно е, верно, ама няма как
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
moje6 da i kaje6 4e ima6 prioblem i iska6 da si pogovorite. Taka tq 6te se po4uvstav zna4ima i 6te ti vleze v polojenieto. Spodeli i kakvo te pritesnqva. Nqma da sbarka6! 6tom tq ne e poela iniciqtivata... davai
"Мамо, имам червено на боксерките" - Това бяха моите реплики
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Проблем?! о.ОЕбаваш се...Първоначално написано от fifi_friend
Ми кфо... отиваш и казваш "Цъфнах" кхххх. "Дойде ми" същи звучи достатъчно гадно.
Можеш и да заместиш с "трябват ми превръзки/тампони".
Голям проблем се явява, ебати. о.О
Saatana vittu perkele hate crew!
Просто и казваш,че ти е дошло и трябва да си купиш хпревръзки и така...
"Hodi do aptekata za prevruzki" tfa i kazah na moita i tq izhvurkna....Po dobre za tebe she e da ne ti chete lekcii na taq tema ako pitash men
Неподходящ размер на снимка в подпис!
"Мааааамооо ... ами то таковату .. ще отидеш ли до магазина да ми купиш превръзки???" - Тя ще разбере какво е станало.
На моята не помня какво точно и казах. Тя май беше видяла че съм ползвала от превръзките и. И даже ми се разсърди, че не съм и казала че ми е дошло.
me 2Първоначално написано от In4iTu_
![]()
тва бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
az i kazah: "mamooo, mai mi doide onova deto mi te4e kruv"![]()
![]()
![]()
btw bqh na 11 godinki :P
Първоначално написано от Boot
явно е проблем щом е тук![]()