.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: griji prez zimata

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia

griji prez zimata

polagate li nqkakvi specialni griji prez zimata za sebe si?izpolzvate li specialni produkti?kak se grijite za kosata i liceto si?
    moq nevinnost i greh.....

Голям фен Аватара на I_ve7o
    emi as poprincip si polzvam 6ampoan,balsam i maska na ELSEVE{L`OREAL}i zimata sy6to gi polzvam za liceto...sytrin i ve4er izpolzvam CLEAN AND CLEAR za po4istvane i tva e )

Балсамче за устни на Nivea, за да не ми се напукват устните от този студ (въпреки че него го използвам почти целогодишно), кремче за лице от Ейвън с мляко и мед, защото много ми изсъхва кожата, и едно глицериново кремче за ръце, защото и те имат навика да се "напукват" през зимата.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    По-специялно...не се сещам. И все пак сие мажа по-обилно с лосиони за тяло...някво ми се изсушава кожата. На лицето спирам да слагам матиращи глупости, щото още повече изсушават....на ръцете-Ексципиал. Много е мазно някво обаче само то ми помага...за устните-Нивеа Есеншъл...ма то си важи за цялата година

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    krem za lice Dove Intensive,balsam za ustni na Nivea i krem za ruce na Avon

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    басам за коса с малко повече витамини, задължително балсамче за устни /нивеа или ейвън/, крем за ръце с алое или глицерин, и нивеа софт за лицето
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Нищо по-особено...бласамът на Nivea го слагам по-често,по някой път крем за ръцете,ама се случва рядко и имам едно кремче,което е за вятъра...да не ми се изсушава бузите Много е хубаво,слагам го и излизам
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Фен
    Град
    Канзас сити
    Задължително хидратиращ крем за лице на Garnier, балсам за устни и червило и крем за ръце на Oriflame. Мажа тялото си с крем Giordani Gold (Oriflame).

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

samo za liceto izpolzvam po-mazni krem4eta, krem za ruce su6to polzvam, drugo dopulnielno- nqma

Мега фен
    Град
    SF
    Нищо по-особено - малко пове4е балсам си слагам за косата и по-редовно й правя маски.
    Ина4е за лицето си взимам по-мазни крем4ета и задължително някакъв добър балсам за устни

Робинята на Quench

Повече от фен
    Град
    КМД
    Имам зверска алергия на ръцете от студа, затова използвам крем за ръце. Глицеринов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си