- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- griji prez zimata
polagate li nqkakvi specialni griji prez zimata za sebe si?izpolzvate li specialni produkti?kak se grijite za kosata i liceto si?
moq nevinnost i greh.....
emi as poprincip si polzvam 6ampoan,balsam i maska na ELSEVE{L`OREAL}i zimata sy6to gi polzvam za liceto...sytrin i ve4er izpolzvam CLEAN AND CLEAR za po4istvanei tva e
)
По-специялно...не се сещам. И все пак сие мажа по-обилно с лосиони за тяло...някво ми се изсушава кожата. На лицето спирам да слагам матиращи глупости, щото още повече изсушават....на ръцете-Ексципиал. Много е мазно някво обаче само то ми помага...за устните-Нивеа Есеншъл...ма то си важи за цялата година![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
krem za lice Dove Intensive,balsam za ustni na Nivea i krem za ruce na Avon
басам за коса с малко повече витамини, задължително балсамче за устни /нивеа или ейвън/, крем за ръце с алое или глицерин, и нивеа софт за лицето![]()
"Целувка за лека нощ"
Нищо по-особено...бласамът на Nivea го слагам по-често,по някой път крем за ръцете,ама се случва рядко и имам едно кремче,което е за вятъра...да не ми се изсушава бузитеМного е хубаво,слагам го и излизам
![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Задължително хидратиращ крем за лице на Garnier, балсам за устни и червило и крем за ръце на Oriflame. Мажа тялото си с крем Giordani Gold (Oriflame).
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
samo za liceto izpolzvam po-mazni krem4eta, krem za ruce su6to polzvam, drugo dopulnielno- nqma![]()
Нищо по-особено - малко пове4е балсам си слагам за косата и по-редовно й правя маски.
Ина4е за лицето си взимам по-мазни крем4ета и задължително някакъв добър балсам за устни
![]()
Робинята на Quench
Имам зверска алергия на ръцете от студа, затова използвам крем за ръце. Глицеринов.![]()