.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Момичета какво бихте направили??

Какво бихте направили ак някое момче е много готино и вече отивате да го правите и гледате около пенисът му няква гора дето нищо неможе да се види и даже оная му работа не се вижда?Ами ако е вече доста близък човек и не искате да го обидите?

Guest
    purvo nqma da se smeq taka...

Guest
    da ima6 kosmi e 4ove6ko i normalno.ni6to nqma da napravq.ako li4nata higiena e dobra,nqma problem.ako ti pre4i na teb prosto mu go kaji.kakuv ti e problema?

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Аман от подобни ... даже предразсъдъци не са ... глупости. Като не ти харесва толкова - кажи му (ако ти е близък, както казваш, не виждам проблем да му споделиш, че ще ти е по-приятно, ако се обезкосми ). Ако не ти е близък значи си зле.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    и гледате около пенисът му няква гора дето нищо неможе да се види и даже оная му работа не се вижда?
    на тия двамата вече им съчувствам ( и не говоря за космите).

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    и гледате около пенисът му няква гора дето нищо неможе да се види и даже оная му работа не се вижда?
    Е, сега, зависи. Може наистина да е тежък случай и да е окосмен повече отколкото е типично за нашия вид.

Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Е, сега, зависи. Може наистина да е тежък случай и да е окосмен повече отколкото е типично за нашия вид.

Голям фен
    Град
    Stz
    Гадно е,дано да не случа на такова момче че не знам какво ще правя!Ама ако не е много космат,може да се прежаля!Ако пък е ще го накарам да се обръсне и пак ще си го напраим!Тва е!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Замълчаваш много ясно и чак след това може да кажеш как на теб ти харесва повече. Имал съм подобни ситуации (е не гора и неищо да не епитано де), ама се преживява...жив съм още

Супер фен
    казваш му да ляга другия път под косачката докато косиш ливадата и сичко е ок

Цитирай Първоначално написано от assd
    Е да де, ама нали се сещаш кво друго ше отреже

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Klamer4o93
    Цитирай Първоначално написано от assd
    Е да де, ама нали се сещаш кво друго ше отреже
    бе мани бе, ще спести 5000 евро за операция за смяна на пола

Мега фен
    Град
    SF
    Мии... кво ше направя.. ше му кажа 4е би ми било по-приятно да си махне космите, но тва все пак си е негово решение така 4е ако не иска - не иска.
    Не би ми пре4ило толкова 4е е космат, особено ако ве4е сме си станали мн близки

Робинята на Quench

Предрасъдъци или не - гадно ми е. Дано да не ми се случва. Даже нямам идея как ще реагирам - може и да избягам.

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ми още пове4е 4е ти е близък би трябвало да се интересува какво те възбужда и какво не .. А ЗА ДР ПРОСТО СИ МУ ГО КАЖИ ! какво толкова .. пък ако иска и той да си каже желанията .. какво лошо има?

Повече от фен
    spored men 6te e qko da mu predloji6 ti da mu 'okosi6 livadata' makar 4e ako bqh na tvoe mqsto nqma6e da mi puka....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си