.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Hah mi toi be6e trygnal s men i me be6e zarqzal na 2riq den i sled nqkolko dena ,kogato az ve4e ne go haresvah doide da mi se moli i az takava trygnah s nego naro4no 2 dena se praih na mnogo dobri4ka i sled tva go zarqzah i toi vika ok de za kvo dai mi o6te 1 6ans i az vikam ne.kogato haresvam nqkoi se 4ustvam po 1 osoben na4in ,sega ne se 4uvstvam taka - t.e. ne te haresvam...myl4a myl4a i kazvam - ama izbo6to daje ne te haresvam.i trugvam da si hodq i toi podir men mi se moli...
    axhaxhxahaxhax xapordit neq i se molil, xahxahxahaxhaxhxahaxhaxhaxaxhaxxahxahaxhaxhax

Toz trqa golqm balyk da e bil...

Град
    some where ,where i am alone and nobody know me!
    Ами скъсах го в скайп.....щото съм зле просто не го харесвах вече

Не го заслужаваше

Реакцията му беше "ти си курва" и след това аз се вбесих и най-тъпото което направих беше че му се подиграх...

Град
    Добрич
    Spored men nai t1piq na4in e da sk1sa6 s mom4e po telefona.Az k1sam kato si kazvam vsi4ko v o4ite s 4oveka ser6tu men i taka ne se polu4avat (v pove4eto p1ti)konfuzni situacii i skarvaniq

Супер фен

Re: Кой е най-гадния начин по-който вие сте късали гадже?

Цитирай Първоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
    1.Та кой е най-гадния начин по който сте късали определен човек?
    2.Заслужаваше ли го?
    3.Как реагира той?
    1.По смс когато нямаше пари в картата...
    2.Да заслужаваше го по ред причини..Не се държеше добре с мен и ...а бе не ми се изрежда твърде мн са , но също го видях с една друга под ръчичка ,не излизахме заедно....
    3.Продължи да ми казва "здравей" ,но се виждаме твърде рядко , защото сме разл.смяни ,от разл. училища и така...

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    xaxaxaxa emiiiii qka temi4ka da sa zamislqqqqqqqqqqqqqqqq mhm..
    1.minah q i q mahnah
    2. da mnogo gafove naprai
    3. reva mi 2 sedmici i sa otkaza
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    i toi vika ok de za kvo dai mi o6te 1 6ans i az vikam ne.kogato haresvam nqkoi se 4ustvam po 1 osoben na4in ,sega ne se 4uvstvam taka - t.e. ne te haresvam...myl4a myl4a i kazvam - ama izbo6to daje ne te haresvam.i trugvam da si hodq i toi podir men mi se moli...
    xax- mi absoliutno sashtoto predi 2 god-- 4estno kazano sega malko sajaliavam shtoto moje bi mom4eto ne zaslujavashe tova grubo darjanie..ama..togava ve4e mi se draifashe ot nego -tolkova mi beshe omruznal i vse da se vla4i sled men..

Знаете ли кое е гадно !
    Като отидете някъде да се събирате примерно бая хора и твоето гадже е там примерно заставаш най-отпред и казваш всички ,които си имат гадже да направят една крачка напред и твоето гадже като се приближи ти го/я питай "Ти къде бе?" ама така ,че да не си мисли ,че е базик ами ,че е сериозно аз съм го правил тоя номер разрева се момичето..много кофти ми стана 3 дни съм й се извинявал!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    1. Подадох му приятелски ръка за довиждане, качих се в колата, отидох до летището и се прибрах в България.
    2. Нито го е заслужавал, нито аз бих постъпила така ако не го налагаха обстоятелствата.
    3. Никак не реагира, понеже е достатъчно зрял за да знае, че друга възможност няма. Връзка от разстояние не се поддържа, независимо дали това е любовта на живота ти или не.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

ami...toi raboteshe kato operator v edna interenet zala..
    az bqh pobesnqla otidox i pred sichki dignah mu grandiozen skandal
    bqh tolkova vbesena che ne obrashtah vnimanie na okolnite..opredeleno go zaslujavashe daje mu beshe malko
    a kak reagira toi li?speche se ne znaeshe kakvo da kaje i da napravi
    Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от assd
    заклах я с брадвата, ама не казвайте
    ХаХа Аз пък я скъсах като и скъсах гащите .. (шегъвам се естествено)
    Ами какво да ви кажа .. тъй като съм тапак съм бил само с 3-4 гаджета за по няколко дена ( най-много седмица ) ,а пък само те са ме касали , преминал съм през много тъпи ситуации (после много съм плакал и съм се съм се мъчил ).. след това съм се чудел с месеци защо .. но все едно .. то вече ми писна ама все още искам и аз приятелка

той ми вика : "Много те харесвам . Даже май те обичам ...." и т.н.
    Аз му казах : "Еми аз тебе вече не , съжелявам"

Един приятел беше казал , ако имам нужда от помощ да му кажа и един ден , когато бившото (поне така си мислех , но той не знаеше , че съм скъсала ) минаваше , просто хванах този мой приятел и ........ми получи се нещо като целувка , ама не съвсем .На вече бившия му стана много гадно , но аз не можех да го трая .
    All that I wanted were things I had before
    All that I needed I never needed more
    All of my questions are answers to my sins
    All of my endings waiting to begin

Фен
    Град
    Варна
    Заминах надалече и като се върнах все едно не я познавам и така .. Нито съм и казвал нещо ... нищо. Тя сама си разбра май Ааа имам и един друг случай тъкмо бях зарязал една и след час тя ме гледа с друга ... хаха това може би е било доста гадно
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Твоето слънце
    Guest
    АМи казах му в чата че късаме щото съм си харесала друг и да не ме търси повече.Ами заслужаваше си го,щото после един месец получавах заплахи че ще ме убие.

Абе тук някой да е над 20

Фен
    Град
    Варна
    Ау явно съм много зле..гледам ви нямате 15 а вече сте и късали.тцтц
    Аз съм на 13 и досега не съм имал гадже
    Оо в детцката градина имах..същата история като на Disorder

za men neznam ama edno dr momiche beshe kazala na pr si da otide v nqkfo kafee tq idva sqda i mu kazva..stanahme trima..poznai koi e izlishniqta!..xaXaxa i toi i izmachkal edin pepelnik v zybitee...kofti istoriqq..

a az sym go kazvala po irc ne go zaslujavashe choveka ama veche ne izpitvah noshto kym nego i toi me ignorrira....e predi tfa mu go bqh nameknalaaa i toi zaplaka..n kofti mi stana na men..amaaaa
    Ne e VajNo kaKvo GoVorQt HorAtA Za TeB...VaJnoTo e KogATo Se ObyRnesH VsicHki Da MlyKnaT !!!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Казах му,че вече ми е скучен....Това беше на кафе,станах и си заминах после Не го заслужаваше,ама.... Сега като се замисля не знам как се е почувствал той,но ако на мен ми се беше случило това..."СрамУтА"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си