- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-гадния начин по-който вие сте късали гадже?
axhaxhxahaxhax xapordit neq i se molil, xahxahxahaxhaxhxahaxhaxhaxaxhaxxahxahaxhaxhaxПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toz trqa golqm balyk da e bil...
Ами скъсах го в скайп.....щото съм зле просто не го харесвах вече![]()
Не го заслужаваше
Реакцията му беше "ти си курва" и след това аз се вбесих и най-тъпото което направих беше че му се подиграх...![]()
Spored men nai t1piq na4in e da sk1sa6 s mom4e po telefona.Az k1sam kato si kazvam vsi4ko v o4ite s 4oveka ser6tu men i taka ne se polu4avat (v pove4eto p1ti)konfuzni situacii i skarvaniq
1.По смс когато нямаше пари в картата...Първоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
2.Да заслужаваше го по ред причини..Не се държеше добре с мен и ...а бе не ми се изрежда твърде мн са , но също го видях с една друга под ръчичка ,не излизахме заедно....
3.Продължи да ми казва "здравей" ,но се виждаме твърде рядко , защото сме разл.смяни ,от разл. училища и така...
xaxaxaxa emiiiii qka temi4ka da sa zamislqqqqqqqqqqqqqqqq mhm..
1.minah q i q mahnah
2. da mnogo gafove naprai
3. reva mi 2 sedmici i sa otkaza
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
xax- mi absoliutno sashtoto predi 2 god-- 4estno kazano sega malko sajaliavam shtoto moje bi mom4eto ne zaslujavashe tova grubo darjanie..ama..togava ve4e mi se draifashe ot nego -tolkova mi beshe omruznal i vse da se vla4i sled men..Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Знаете ли кое е гадно !
Като отидете някъде да се събирате примерно бая хора и твоето гадже е там примерно заставаш най-отпред и казваш всички ,които си имат гадже да направят една крачка напред и твоето гадже като се приближи ти го/я питай "Ти къде бе?" ама така ,че да не си мисли ,че е базик ами ,че е сериозно аз съм го правил тоя номер разрева се момичето..много кофти ми стана 3 дни съм й се извинявал!![]()
1. Подадох му приятелски ръка за довиждане, качих се в колата, отидох до летището и се прибрах в България.
2. Нито го е заслужавал, нито аз бих постъпила така ако не го налагаха обстоятелствата.
3. Никак не реагира, понеже е достатъчно зрял за да знае, че друга възможност няма. Връзка от разстояние не се поддържа, независимо дали това е любовта на живота ти или не.
ami...toi raboteshe kato operator v edna interenet zala..
az bqh pobesnqla otidox i pred sichki dignah mu grandiozen skandal
bqh tolkova vbesena che ne obrashtah vnimanie na okolnite..opredeleno go zaslujavashe daje mu beshe malko
a kak reagira toi li?speche se ne znaeshe kakvo da kaje i da napravi
Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...
ХаХа Аз пък я скъсах като и скъсах гащите .. (шегъвам се естествено)Първоначално написано от assd
Ами какво да ви кажа .. тъй като съм тапак съм бил само с 3-4 гаджета за по няколко дена ( най-много седмица ) ,а пък само те са ме касали , преминал съм през много тъпи ситуации (после много съм плакал и съм се съм се мъчил).. след това съм се чудел с месеци защо .. но все едно .. то вече ми писна ама все още искам и аз приятелка
![]()
![]()
![]()
той ми вика : "Много те харесвам . Даже май те обичам ...." и т.н.
Аз му казах : "Еми аз тебе вече не , съжелявам"
Един приятел беше казал , ако имам нужда от помощ да му кажа и един ден , когато бившото (поне така си мислех , но той не знаеше , че съм скъсала ) минаваше , просто хванах този мой приятел и ........ми получи се нещо като целувка , ама не съвсем .На вече бившияму стана много гадно , но аз не можех да го трая .
![]()
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
Заминах надалече и като се върнах все едно не я познавам и така ..Нито съм и казвал нещо ... нищо. Тя сама си разбра май
Ааа имам и един друг случай
тъкмо бях зарязал една и след час тя ме гледа с друга ... хаха
това може би е било доста гадно
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
АМи казах му в чата че късаме щото съм си харесала друг и да не ме търси повече.Ами заслужаваше си го,щото после един месец получавах заплахи че ще ме убие.
Ау явно съм много зле..гледам ви нямате 15 а вече сте и късали.тцтц
Аз съм на 13 и досега не съм имал гадже![]()
Оо в детцката градина имах..същата история като на Disorder![]()
za men neznam ama edno dr momiche beshe kazala na pr si da otide v nqkfo kafee tq idva sqda i mu kazva..stanahme trima..poznai koi e izlishniqta!..xaXaxa i toi i izmachkal edin pepelnik v zybitee...kofti istoriqq..
a az sym go kazvala po irc ne go zaslujavashe choveka ama veche ne izpitvah noshto kym nego i toi me ignorrira....e predi tfa mu go bqh nameknalaaa i toi zaplaka..n kofti mi stana na men..amaaaa![]()
Ne e VajNo kaKvo GoVorQt HorAtA Za TeB...VaJnoTo e KogATo Se ObyRnesH VsicHki Da MlyKnaT !!!
Казах му,че вече ми е скучен....Това беше на кафе,станах и си заминах послеНе го заслужаваше,ама....
Сега като се замисля не знам как се е почувствал той,но ако на мен ми се беше случило това..."СрамУтА"
![]()