- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- МОЛЯ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА РАЗБЕРА КАКВО МИ Е
Здравеите, изкам да ви питам нешто, но не се смеите,моля!
Така,мастурбирам, по едно време излиза предеякулационната течност,после стигам до оргазъм, но, няма сперма,поблем ли е [на 13 съм] МНОГО ВИ МОЛЯ ДА НЕ СЕ СМЕЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!! много
Тази тема не си ли я пуснал и в раздел Секс?
No Problem. Ne se pritesnqvai , mopuje o6te da nqma6 i az sum na 13 - i pri men se polu4ava su6toto. : oops:
ДА ТОЧНО ТАКА....![]()
ЛИПСАТА НА СПЕРМА ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ВЕНЕРИЧЕСКА БОЛЕСТ,
ЗАЩОТО ПРОСТО СИ ЛИЧИ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ ПРАВИШ СЕКС ОТ КОЙТО ДА МОЖЕШ ДА ПРИХВАНЕШ НЯКОЯ ТАКАВА БОЛЕСТ
МОЛЯ ПОМИСЛИ СИ СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ КЪДЕ ДА ЗАДАДЕШ ВЪПРОСА СИ!!!!!!!!
_65536_kb_sec_ vijdam ot profila ti 4e si novak. Az sym ot godini v tozi site, makar ve4e da ne vlizam 4esto. No nikoga ne sym si pozvolqval da se dyrja naduto... Kakvo kritikuvash 4oveka za kyde e tazi tema... V kraina smetka, vajno e da polu4i pomosht, a ne kritika!
Otnosno problema - te pyrva testisite ti zapo4vat da proizvejdat sperma i v skoro vreme shte zapo4ne i da izliza. Nujdata ti ve4e e zapo4nala, taka 4e spokoino, vsi4ko e v normi. Ako nestho drugo imash za pitane, pishi mi na piritmon@mail.bg
A otnost mqstoto na temata.. az shte kaja, 4e tova e zdraven problem, pone za mom4eto si e problem i to4no tuk si mu e mqstoto.
A ti, _65536_kb_sec_ ... bi li mi otgovoril, ama 4estno na vyprosa mi, za teb masturbaciqta sex li e ?! Ako e takava, napylno ti podkrepqm zabelejkata
momchera ima wi neshto az hwyrlqm ot 10 godishen :]
И аз..както и почти целия ми клас (другите просто не съм ги питал бахах)Първоначално написано от TikiraYang
![]()
Не вкарвайте комплекси на момчето.
Всеки организъм се развива различно.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???