- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Carbon - проблем
Ми не разбирам много от компютари ама доколкото разбирам английски трябва да кажеш на Майкрософт и те ще ти оправят играта.![]()
Абе аз вече съм на Тиер3
2т. системно
дава ти грешка
преинсталирай
да не те отчайвам ама стигнало ли се е до тука няма да тръгне...
Preinstalirai i ako ne stane se otkaji nqma da play![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На мен това ми излиза винаги, когато компютъра ми забиеТрябва ли да си преинстална Windows-a ?
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
za tfa ne se zanimavam s igri![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
Уф тва е класическото съобщение когато някоя програма даде грешка. Изобщо даже не тряяше да го постваш щото го знам наизуст. Реинсталл ама не от същите файлове а изтегли от другаде.. И ако изтеглиш читави файлове 100% ше стане.. Просто тия дето си изтеглил са прецакани от тоя дето е записвал от оригинала.
Ок благодаря за отговорите. Имам и друг проблем някой може ли да свали този пач че аз се мъча 2 дни и немога да го сваля http://www.ddlspot.com/?q=patch+NFSU...force&type=All Ако някой го свали маже ли да каже как го е направил? Или да го качи в друг сайт и да даде линк? Балгодаря ви Много
Ей така изпише ли ми някоя игра....не я търся повече и се отказвам напълно колкото и да е хубава!
Ако все така не можеш да подкараш играта ще ти дам демото има 3 коли вътре...и две писти не е нищо особено ,но става за да добиеш някаква представа за играта.....ако не ти се оправи проблема като се прибера от работа ще се опитам да ти хелпна за играта!![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Някой свалили го този пач?Качете го в някой друг сайт от където може да сесвали.
![]()
http://vij.iako.info/steal.php?ID=18824 Е тука го качих, сваля се без проблем.
2т. системно
pylen prostakПървоначално написано от Amayo