- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- PIERSINGS
tvurdo protiv sum be,kak...ni6to 4e imam 2 obeci v ustata-edna na ezika i 1 halka pod ezika(na cipata)![]()
a ina4e dali na mom4e ili momi4e - az ne vijdam kva e razlikata..koi se razhojda s otvorena usta..to samo opredeleni hora 6te znaqt,4e ima..ili po-skoro 6te usetqt![]()
aaaa i posledno-nqkoi kaza,4e bilo nehigieni4no..nqma takova ne6to,to se zavisi ot 4oveka.az si miq zubite nai-malko 3 puti na den i vsqka ve4er,predi da si legna si svalqm obicata i si q miq..
...to moje naprimer i 87265986 gel du6a da ima6,ama da se kupe6 vednuj v meseca,nali?!??!...
...tui 4e ima6 li izgradeni navici - nqma6 problem![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
За!!!Много искам да си направя ама ме е страх![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
фъфленето е 1 седмица, а за промяната на гласа - просто е невъзможноПървоначално написано от fti4ka
![]()
"Целувка за лека нощ"
Първоначално написано от bonboneno^mace
![]()
![]()
ВъСпаления на персинга ще имате, ако не се грижите за него. Близо е до ума.
Ууууу много е секси обаче за момчетата не на всички им ходи.Ама иначе обица на езика много рулз
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
еми аз съм ЗА харесвам този пиърсинг и скоро даже мисля и аз да си правя.важното е този който иска да си го направи да е абсоютно сигурен в това което иска защото все пак да имаш нещо в устата постоянно в началото не е от най-приятните изживявания но се свиква! \/
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
аз имам от 2 години и половина почти!и ест е ясно, че съм ЗА!ма кофито е че когато си сложих нямаше никой с обица, пък сега....
Let The BEAT Control Your Body
аз съм ЗА \/ некакси е мн готино и изглежда адски секси
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
За!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
аз съм " За "
Да,ама аз така и така вече се пробих-мама знае,а тате ако разбере най- мн да ме изсели от насПървоначално написано от barbie_†