.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от assd
    Цитирай Първоначално написано от Reich_06
    според мен няма значение какво е а от кого е!ако е от човека когото обичаш и дъвка да е пак ще е най-хубавия за теб!
    освен ако не е с косъм и втора употреба
    ако е втора добре ама ако е нагоре.... [/b]
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Супер фен
    Подарък, който съм получавала е букет цветя, както и пръстен!ААА...да и също едно момче си издълба името ми на ръката си с пергел... (после го зарязах,затова че кой знае какво може да направи...например да се самоубие ако бяхме продължили)...

Dve papagalchetaa...sinichkuu s chernichku i jylto s zelenoo....koito v momenta si shtykat okolu menee \/
    Ne e VajNo kaKvo GoVorQt HorAtA Za TeB...VaJnoTo e KogATo Se ObyRnesH VsicHki Da MlyKnaT !!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Подарък, който съм получавала е букет цветя, както и пръстен!ААА...да и също едно момче си издълба името ми на ръката си с пергел... (после го зарязах,затова че кой знае какво може да направи...например да се самоубие ако бяхме продължили)...
    Мхмм... да не е пил ? Защото от моя клас едно момиче написа на раката си М ( от масари ) и въобще не я болеше , може би заради алкохола

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Мхмм... да не е пил ? Защото от моя клас едно момиче написа на раката си М ( от масари ) и въобще не я болеше , може би заради алкохола
    Не не беше пил бяхме в час и той засмян ми го показва...

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Хм.. уау .. ами какво да кажа .. един от най-хубавите подаръци които съм полу4авал е една плюшена маймунка , цяката и муцунка е в целувки също така е на батерии и има екстри да реагира при движения ,звуци със крясаци .. също така като се угаси лаМпата

az kato se zamislq hubav podarak ne sam poluchavala ama spored men nai hubaviq e lubovta \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си