- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ли момчето да е по-умно от приятелката си?
ami tva 4e mom4etata sa po typi ot priqtelktie si te sam isi go vnu6avat .. v pove4eto slu4ai e obratnoto ;]
Няма писано правило ... как се случи![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не, той не е идиот...Първоначално написано от Chiana
Извинявам се за тази ми реплика, но не можах да се сдържа!
![]()
Момчето и момичето трябва да са горе-долу на едно интелектуално равнище, иначе връзката ще е адски скучна и за двамата. Не че по-глупавият ще се комплексира - просто няма да имат общ език.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Za men neshtata ne opirat do tova koi e po-umen i koi ne , vypreki che otgovorih v anketata . Za men neshtata opirat do tova koi e s poveche opit , a opredeleno mi e po-dobre , kogato choveka koito obicham e s po-golqm ot men...
Ne, i sega shte ti kaja zashto. Jenite oglupqvat ot liubov, a mujete ne. Te prosto ocenqvat jenata do sebe si. Koeto oznachava, che jenata v nachaloto na vruzkata trqbva da e s leko po-golemi aktivi v intelektualno otnoshenie, za da ima nakude da oglupqva, za da se izravnqt. Osven tova, mujete, koito sa prekaleno umni prevrushtata vruzkata v plan s dobre premereni stupki, a i sa tvurde celenasocheni. Jenite obichat iniciativata i emociite, a e fakt, che umnite hora se zabavlqvat i se radvat na jivota po-malko.Taka che- "za" jenata da e malko po-umna ot muja do sebe si.
За мен определено има значение. Някак си на мен ми става неудобно, когато момчето е по-глупаво от мене. Може би е и от зодията ми - дева - винаги търся най-доброто. За мен интелекта е от значение. Била съм както с много по-умни, така и с по-глупави от мене. Ако трябва да съм честна връзките ми с "по-глупавите" траят не повече от седмица. Просто не ми е комфортно, когато аз съм като енциклопедия, а момчето до мен не може да оправи граматиката. А и принципно ако едно момче е умно е интересно, амбициозно и се бори за нещо в живота. Това търся аз.![]()
Точно.Първоначално написано от air_J
![]()
hh koi да е по умен .. за мен това е тъпо.. ами един ще е в една насока др в друга ... например аз мразя история а прятеля ми не ... аз обожавам астрономия и физика .. той я мрази.. тъп неможе да се каже 4е е някой защото има разли4на гледна то4ка от теб.. трбва да са просто добри в това което правят и да се ДОПЪЛВАТ ВЗАИМНО... и двамата да са на 1 интелектулано ниво... за разговори в бита.. това е по важно от това кой е по -умен и кой не е
![]()
Няма никакво значение според мен.
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Не може да се отрича факта, че хората са на различно интелектуално ниво.За да върви една връзка трябва и двамата партнъори да са на едно и също ниво.Има по-простички хора(което не ги прави лоши разбира се),които не биха могли да общуват с хора от "Голямото Добрутро" дет се вика, а някъде по средата са "нормалните средностатистически хора", които могат да общувата ако се налага с всички останали, но се чувстват най-добре сред себеподобни. Не може една връзка да просъществува дълго, ако единия е по-напред с материала. Не може ти да обожаваш книгите примерно, а да ходиш с някой дето твърди, че само ненормалните четат. Все едно да си негър и да ходиш с расист. Хората трябва да имат енакви възгледи, близко материално положение и близко ниво на култура и интелект, за да имат хармонична връзка. Тези неща обаче ще ги разберете с течение на времето... Сега ви вълнува по-скоро въпроса "Може ли отличничка да ходи с двойкаджия?" и обратното, май това е въпроса на темата... Отговорът е че може.
Само когато общувате повече време с хора от различни среди ще разберете колко голямо значение има "кой от къде е"...
И има огромна разлика между "умен" и "образован" човек. Познавам баби на село, които са сто пъти по-умни от някои вишисти, но просто не са имали възможност да получат образование...Няма значение дали партнъорите имат еднакво образование, а дали имат еднакво мозък в главата си.
МомИчето трябва да е по-умно от момчето,защото мъжете си мислят,че по природа са по привилигировани от нас.Само това,че са мъже ги кара да се мислят за нещо повече,а ако са и по-умни...то тогава за какво са жените на света?Момичето-за да има с какво да се "конкурира".
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Пише се привилЕгировани(превилЕги ), "умно момИче"А и ако момичето е "умно", няма да понесе да стои с глупак, или поне ще е с него само да доказва колко е умна на неговия фон.Ако пък момчето е "умно" едва ли ще му е приятно да е с глупачка за повече от "една вечер".
Pwnt,само за информация,не съм гласувала в анкетата!..Така че напълно си заставам зад предния пост.
f@nt@zi@
ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!(Много глупава анкета) За любовта няма норми и правила-тя просто идва или си отива!
Умът е нещо, което трудно би се премерило - и количествено, и качествено. Умните хора умеят да слушат другите. Влюбеният човек чува само този, когото обича. Ако другият е по-умен, влюбеният се образова обичайки.
Ако се изживяваш като енциклопедия, когато си край някого - той не ти харесва. Не си губи времето с него.
Ако някой разказва така увлекателно, че на теб ти "увисва долната устна", а на другия ден се усетиш че си в библиотеката и търсиш материали по темата, с която са те очаровали - затънал си
Любовта ще те накара да се самообразоваш, за да бъдеш харесван.![]()
Първоначално написано от jeditte
Suglasen sum,4e dvojkata trqbva da budat na sravnitelno blizko intelektualno nivo,no ti kaza golqma glupost-pove4eto vruzki sa mejdu hora s neosobeno blizki finansovi vuzmojnosti i v takuv slu4aj e po-dobre mom4eto da bude s po-visokite vuzmojnosti naj-malkoto zaradi etiketa,kakto i e dobre mom4eto da e malko po-umno za da moje da izpulnqva dobre rolqta si na predstavitel na silniq pol...
Какъв е този въпрос?!Или двамата да са умни или двамата да са тъпи!!!
Базик де!Няма значение кой е по-умен!!!
Trqbva i dvamata da sa na4eteni,no v razli4ni oblasti,za da se dopulvat![]()
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
хаха ебаси темата честно...
e po taq logika az trqa6e da poznaam momi4eta 6ot az po prost i otka4en izrod ot mene ne sum vijdal xaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
hahahahah!cie me ubivate bavno prosto!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Трябва ли момчето да е по-умно от приятелката си?
-Що за глупост е това ??? !!! важното е да се обичат и да се оважават взаимно а кой е по-умен не е важно. Важното е любовта ! ! ! † † †
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
Няма значение(момичетата по принцио са по умни от момчетата,но в случая няма значение)Важното е да се обичат и да им е яко един с друг![]()
![]()
![]()
![]()
Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!
че аз умен мъж не съм срещалабасик...ами по принцип при мен винаги уж съм била по умната...сигорно щот уча сериозно а всичките ми гаджета не обичат да учат и работят
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии