.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли момчето да е по-умно от момичето?

Гласували
98. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, момчето трябва да е по-умно.

46 46,94%
  • Не, момичето трябва да е по-умно.

52 53,06%
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107
    О.о Аз пък смятам, че момчето трябва да е по-умно..Разбира се, да са в една интелектуална среда, но момчето винаги трябва да е по-умно, това поне за мен е доста важен критерий, а аз не съм склонна да подбирам, по-скоро да оценявам човека такъв, какъвто е. Ако видите един не особено угледен мъж с красива и умна жена до себе си - как така си го е харесала, нали?
    On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    хмм.. момчетата казват,че момчето трябва да е по умно .... момичетата обратното- т.е. че момичето трябва да е по умно .. според мен няма никъкво значение ... но би било хубаво ако: на момичето = на момчето
    ... ...

Голям фен
    Град
    София
    Ако обичам някой няма да ме интересува дали ще е по-тъп или по-умен от мен. Но все пак, за да са доволни и двамата, трябва горе-долу на еднакво ниво да са, а не единия да е на светлинни години пред другия що се отнася до интелектуалния багаж.

Ми то няма кой знае какво значение , ако се обичат и си пасват , но по принцип е хубаво и двамата да са на едно ниво .
    All that I wanted were things I had before
    All that I needed I never needed more
    All of my questions are answers to my sins
    All of my endings waiting to begin

Бати тъпата анкета, честно. НЯМА значение кой колко е умен, ВАЖНОТО Е ДА СЕ ХАРЕСВАТ ХОРАТА.

Фен
    Град
    nqkade tam...
    хехе а къде е ттретия вариянт за отговор - умни са в различни насоки ; няма значение или това по никакъв начин не им влияе
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    момичето- по-умно,момчето е по-скоро за закрила
    няма любов

Мега фен
    Умното търси умно.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Ммм аз не смятам, че темата е тъпа или нещо такова. За мен най-добрият отговор е: Двамата трябва да са на еднакво интелектуално ниво, за да може да има пълноценно общуване между двамата.
    Чесно казано досега не съм била с момче, което да е по-умно от мен. Все на идиоти попадам. Не искам да се изкарам особено интелигентна, но просто така се случва, че всичките са идиоти.
    Сегашния ми приятел не мога да кажа, че е идиот. Напротив, умен е. Вярно, аз изкарвам отлични оценки, а той - тройки и четворки. Но това не е показател, защото го мързи. Но много често ми се е случвало да ме пита за елементарни думи на български какво означават. Прави страшно много правописни грешки. Но ме дразни, че непрекъснато се мъчи да се изтъкне. Прави се на голям компютърен специалист. А пък когато се пробва да ми инсталира Windows, компа ми се бъгна тотално. Също така ми се прави, че знае много английски. А преди няколко седмици открих, че той незнае азбуката на английски. Също така ме пита за елементарни думи от рода на war и разни такива.
    Незнам, в някои области сигурно е по-добър от мен, може би географията.
    Незнам, чесно казано на мен не ми се е случвало да видя умно и интелигентно момче, което същевременно да не е някой захлюпен и депресиран. А и грозен. Да речем да не пуши, да не пие, да не излиза никъде, само вкъщи да си седи... Пък аз не искам такъв тип да ми се мярка пред очите, защото няма да го изтърпя. А още по-малко да ме коплексира, че е по-умен от мен. Не търпя по-умни от мен около мен. Такава съм, особена. А ако пък е такъв по излизанията, то той
    ще е някакъв престъпник, който поне веднъж е лежал в районното или поне веднъж се е надрусвал и напивал до припадък, или поне веднъж е разбивал нещо и крал нещо. Трябва да се търси златната среда между тези две неща, но мноого рядко се намира. Незнам имам чувството, че в Шумен всички спадат към една от двете категории. Е, приятелят ми е някъде по средата. По-скоро към втория тип, макар, че слава богу не е задържан и не е крал. Само веднъж се беше понадрусал с хапчета, но иначе не се дрогирва, а даже вече и трева не пуши.
    \/
    нали знаеш ...никога не е късно ...

иначе аз мисля че интеликтоалното положение на двамата трябва да е горе доло еднакво ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

По принцип много момчета искат да са по-умни от приятелките си, да демонстрират "интелектуално превъзходство" и по този начин да повдигнат безценното си его. Само дето това е голяма простотия... и ако момичето е по-умно (което в повечето случаи е вярно ), според мен трябва да има по-високи изисквания и да потърси момче, което да отговаря на нейното ниво.
    "Fly to a dream far across the sea... Once so long ago..."

НЕеЕЕ тази анкета ме уби,ми двама човека като се обичат няма значение кой е по-умният..

Мега фен
    Има значение, защото умният човек няма да стигне до обичане с някой глупав.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Nqma nikakvo zna4enie!

Еми аз не мсиля че анкетата е за това дали могат да ходят умница и тъпак или обратното,а кой трябва да е по-умен,а това не значи че единият задължително е идиот

Мега фен
    Всъщност интелигентността не се измерва в "по-умен", защото няма "най-умен" - има интелигентен и глупав.

И в една връзка винаги трябва да има интелигентен и глупав така ли?Имаш много странни възгледи по въпроса..пък и не си права че прилагателното(определени то) умен не може да се степенува

Мега фен
    То на теория може, но ти можеш ли да кажеш дали си по-умна от някого? Да не говорим, че ако става въпрос за сравняване на мъж и жена, ситуацията става доста сложна, защото по начало са различни. Иначе просто казвам, че интелигентният човек иска до себе си интелигентни хора.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    То на теория може, но ти можеш ли да кажеш дали си по-умна от някого? Да не говорим, че ако става въпрос за сравняване на мъж и жена, ситуацията става доста сложна, защото по начало са различни. Иначе просто казвам, че интелигентният човек иска до себе си интелигентни хора.
    Е да за това си права

Tesinka
    Guest
    Mi i dwamata trqbva da sa umni... ili prosti znam li,nqma zna4enie - horata kato se obi4at neka da sa zaedno i da se radvat na lubovta - bez zna4enie kakwi sa umni ili prosti

момчетата са тъпи
    Life sux but just keep smiling

Град
    ..във един измислен свят..
    Егати тъпия въпрос.Не мисля,че има значение кой е по-умен и кой по глупав.В най-лошия случай единия е олигофрен ,а в най-добрия - еднакво интелектуално ниво.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ани, още 1 стара...лок.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Не е задължително, но накрая винаги се оказва, че момчето е по-умно.
    Едно момче ме заряза,защото съм била по-умна от него!

мацка от класа
    Guest
    Мооооля!? Що за въпрос бе Може,както единия да е по-умен,така и другия,ама едва ли ще тръгнат да се избират чрез конкурс,представляващ тест за интелектуалното им ниво Препоръчително обаче е и двамата да си допадат и да нямат голяма разлика в умствения си багаж,че да имат общ език,иначе единия все ще говори и приказва неща,дето другия грам не чатка

hodeh s edin glupav futbolist ot bansko naistina ne e priqtno za edno umno i krasi momi4e kato mene i toi e krasiv ma nema ni6to v glavata

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си