- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ли момчето да е по-умно от приятелката си?
О.о Аз пък смятам, че момчето трябва да е по-умно..Разбира се, да са в една интелектуална среда, но момчето винаги трябва да е по-умно, това поне за мен е доста важен критерий, а аз не съм склонна да подбирам, по-скоро да оценявам човека такъв, какъвто е. Ако видите един не особено угледен мъж с красива и умна жена до себе си - как така си го е харесала, нали?
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
Ако обичам някой няма да ме интересува дали ще е по-тъп или по-умен от мен. Но все пак, за да са доволни и двамата, трябва горе-долу на еднакво ниво да са, а не единия да е на светлинни години пред другия що се отнася до интелектуалния багаж.
Ми то няма кой знае какво значение , ако се обичат и си пасват , но по принцип е хубаво и двамата да са на едно ниво .
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
Бати тъпата анкета, честно. НЯМА значение кой колко е умен, ВАЖНОТО Е ДА СЕ ХАРЕСВАТ ХОРАТА.
хехе а къде е ттретия вариянт за отговор - умни са в различни насоки ; няма значение или това по никакъв начин не им влияе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
момичето- по-умно,момчето е по-скоро за закрила![]()
няма любов
Умното търси умно.
нали знаеш ...никога не е късно ...Първоначално написано от Chiana
иначе аз мисля че интеликтоалното положение на двамата трябва да е горе доло еднакво ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
По принцип много момчета искат да са по-умни от приятелките си, да демонстрират "интелектуално превъзходство" и по този начин да повдигнат безценното си его. Само дето това е голяма простотия... и ако момичето е по-умно (което в повечето случаи е вярно), според мен трябва да има по-високи изисквания и да потърси момче, което да отговаря на нейното ниво.
![]()
"Fly to a dream far across the sea... Once so long ago..."
НЕеЕЕ тази анкета ме уби,ми двама човека като се обичат няма значение кой е по-умният..
Има значение, защото умният човек няма да стигне до обичане с някой глупав.
Еми аз не мсиля че анкетата е за това дали могат да ходят умница и тъпак или обратното,а кой трябва да е по-умен,а това не значи че единият задължително е идиот
Всъщност интелигентността не се измерва в "по-умен", защото няма "най-умен" - има интелигентен и глупав.
И в една връзка винаги трябва да има интелигентен и глупав така ли?Имаш много странни възгледи по въпроса..пък и не си права че прилагателното(определени то) умен не може да се степенува
То на теория може, но ти можеш ли да кажеш дали си по-умна от някого? Да не говорим, че ако става въпрос за сравняване на мъж и жена, ситуацията става доста сложна, защото по начало са различни. Иначе просто казвам, че интелигентният човек иска до себе си интелигентни хора.
Е да за това си праваПървоначално написано от `Death`Whore`
Mi i dwamata trqbva da sa umni... ili prostiznam li,nqma zna4enie - horata kato se obi4at neka da sa zaedno i da se radvat na lubovta - bez zna4enie kakwi sa umni ili prosti
![]()
Егати тъпия въпрос.Не мисля,че има значение кой е по-умен и кой по глупав.В най-лошия случай единия е олигофрен,а в най-добрия - еднакво интелектуално ниво.
Ани, още 1 стара...лок.
2 т. от правилника. Бан на профил
Едно момче ме заряза,защото съм била по-умна от него!Първоначално написано от air_J
![]()
Мооооля!? Що за въпрос беМоже,както единия да е по-умен,така и другия,ама едва ли ще тръгнат да се избират чрез конкурс,представляващ тест за интелектуалното им ниво
Препоръчително обаче е и двамата да си допадат и да нямат голяма разлика в умствения си багаж,че да имат общ език,иначе единия все ще говори и приказва неща,дето другия грам не чатка
![]()