.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли момчето да е по-умно от момичето?

Гласували
98. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, момчето трябва да е по-умно.

46 46,94%
  • Не, момичето трябва да е по-умно.

52 53,06%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 107
    Цитирай Първоначално написано от sexi_lady_666
    hodeh s edin glupav futbolist ot bansko naistina ne e priqtno za edno umno i krasi momi4e kato mene i toi e krasiv ma nema ni6to v glavata
    ахахаххахехехехеехехехехе ахахахахахахах .............

Така не се говори никога бе. Дори и да си Мадона!!!!! Нямаш ник'ви порядки и по тва как говориш ми става ясно колко си "умна" .

По темата: Естест. че момчетата тря сме по - умни, щот често излизаме с по-малки от нас и тря да ги понаучим на тва и онова. Не се сърдете, просто поредната истина от животът на Вас и Нас

Мега фен
    Ако бяхте умни, нямаше да излизате с по-малки, а щяхте да сте способни да общувате качествено с жени и момичета на вашата възраст. Всеки може да излъже едно напълно неопитно момиче и да го върти на пръста си.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Супер тъпа тема ..
    но попринцип по кухи лейки не си падам, когато си харесвам момче.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на Blab
    хахаха...
    И как точно общуват хора от "двете крайности"?
    За една връзка не се иска само ****, а и още нещо!
    За тъпчовците има тъпки хахаха....

Nqma zna4enie.Puk o6te po-xubavo i dvamata da sa umni

Трябва да имат акъл. Някоя куха лейка, ако се хване с някой интелигентен ? Какво би следвало.. според мен трябва да са горе-долу на един коефициент.

"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    за мен лично жените са по умни от мъжете но за сметка на това мъжете са по силния пол
    това е нещо като равносметка може би :>
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Ммм аз не смятам, че темата е тъпа или нещо такова. За мен най-добрият отговор е: Двамата трябва да са на еднакво интелектуално ниво, за да може да има пълноценно общуване между двамата.
    Чесно казано досега не съм била с момче, което да е по-умно от мен. Все на идиоти попадам. Не искам да се изкарам особено интелигентна, но просто така се случва, че всичките са идиоти.
    Сегашния ми приятел не мога да кажа, че е идиот. Напротив, умен е. Вярно, аз изкарвам отлични оценки, а той - тройки и четворки. Но това не е показател, защото го мързи. Но много често ми се е случвало да ме пита за елементарни думи на български какво означават. Прави страшно много правописни грешки. Но ме дразни, че непрекъснато се мъчи да се изтъкне. Прави се на голям компютърен специалист. А пък когато се пробва да ми инсталира Windows, компа ми се бъгна тотално. Също така ми се прави, че знае много английски. А преди няколко седмици открих, че той незнае азбуката на английски. Също така ме пита за елементарни думи от рода на war и разни такива.
    Незнам, в някои области сигурно е по-добър от мен, може би географията.
    Незнам, чесно казано на мен не ми се е случвало да видя умно и интелигентно момче, което същевременно да не е някой захлюпен и депресиран. А и грозен. Да речем да не пуши, да не пие, да не излиза никъде, само вкъщи да си седи... Пък аз не искам такъв тип да ми се мярка пред очите, защото няма да го изтърпя. А още по-малко да ме коплексира, че е по-умен от мен. Не търпя по-умни от мен около мен. Такава съм, особена. А ако пък е такъв по излизанията, то той
    ще е някакъв престъпник, който поне веднъж е лежал в районното или поне веднъж се е надрусвал и напивал до припадък, или поне веднъж е разбивал нещо и крал нещо. Трябва да се търси златната среда между тези две неща, но мноого рядко се намира. Незнам имам чувството, че в Шумен всички спадат към една от двете категории. Е, приятелят ми е някъде по средата. По-скоро към втория тип, макар, че слава богу не е задържан и не е крал. Само веднъж се беше понадрусал с хапчета, но иначе не се дрогирва, а даже вече и трева не пуши.
    \/
    Не искам да се фукам с гаджето ми,но ще ти кажа,че моя не се прибира в тях ,а изкарва 5 и 6 и то само от едно прочитане ... Не знам може би запомня бързо ... Или явно съм късметлийка И аз като чуя някоя дума,която не знам било то на английски или български,макар и рядко да се случва ,и аз питам какво значи ... в това няма лошо ..

ебати анкетата...не гласувах нито за едното нито за другото!
    според мен и 2мата трябва да са умни а пък ве4е кой е по...е друг еъпрос

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ебати анкетата...не гласувах нито за едното нито за другото!
    според мен и 2мата трябва да са умни а пък ве4е кой е по...е друг еъпрос
    Hah..tctc e nali tochno tva e vyprosa be, mali mali mali mali

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Има значение, защото умният човек няма да стигне до обичане с някой глупав.
    не баш така. Аз мисля, че съм умно момиче и това не е само мое мнение, но съм хлътвала по абсолютни тъпаци. не казвам мързеливи,а откровено глупави. за радост сегашния ми приятел не е такъв. Напротив доста умен е, но е позволил аз да съм по-хубавата и по-умната във връзката ни

според мен най-добре е идвамата да са достатъчно умни
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз мисля, че съм умно момиче и това не е само мое мнение, но съм хлътвала по абсолютни тъпаци. не казвам мързеливи,а откровено глупави. за радост сегашния ми приятел не е такъв. Напротив доста умен е, но е позволил аз да съм по-хубавата и по-умната във връзката ни
    Хлътвала си - хлътването е свързано предимно с външността, а обичането опира в голяма степен до характера, затова казах "обичане".

Град
    on the dark side of the moon
    Malko tupa tema, za6toto tova e otnositelno......... No vse pak ne vurvi ediniq ot dvamata da e inteligenten ( toest da znae kak da se durji, da se interesuva ot mn ne6ta) a drugiq da gleda kato tele v jeleznica, kogato zapo4ne6 da mu govori6 malko po - vuzvi6eno ili za nqkakvi po razli4ni temi ot alkohol, treva, kuponi, zabivki.......Trqbva dvamata da se dopulvat

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    bahti tapata tema !
    da,stiga s teq prostotii koi trqbva da e po-umen,zavisi si ot 4oveka(ponqkoga po-tupite ne iskat umni za da ne se 4uvstvat neudobno,puk i kakvo kato iska6 da stane6 gadje s nqkoi 6e mu pravi6 testove dali e po- umen li )
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз мисля, че съм умно момиче и това не е само мое мнение, но съм хлътвала по абсолютни тъпаци. не казвам мързеливи,а откровено глупави. за радост сегашния ми приятел не е такъв. Напротив доста умен е, но е позволил аз да съм по-хубавата и по-умната във връзката ни
    Хлътвала си - хлътването е свързано предимно с външността, а обичането опира в голяма степен до характера, затова казах "обичане".
    Да ти кажа, че не е така-човекът, който съм обичала с цялото си сърце е абсолютен и кръгъл глупак. Просто е тъп, но аз го обичах по други причини и аз не знам какви. Обичах го повече отколкото обичам сегашното си гадже-представи си за какво става дума. И все пак мога да кажа, че е бил и грозен и глупав.

Град
    plovdiv
    4estno kazano ne moga da otgovorq to4no,ama 6te kaja slednoto.priqtelqt mi dosta 4esto me udivlqva s razni ne6ta,koito znae,a az ne.i tova mn mi haresva,6toto si vikam' brei kvo umno gadje si imam,ot nego 6te izleze svesten 4ovek,tolkova erodiran,inteligenten'.tva me kara da mu se vyzhi6tavam

Супер фен
    Mislq,che tova nqma nikakvo znachenie.Shto za vypros izobshto?
    Обичам те <3 !!!

Какви са тези глупости?Научно доказано е,че момичетата(жените)са по-умни!Ама най-добре е да са еднакво умни (или тъпи )

Град
    София
    щР щР щР Е*АСИ ВЪПРОСА ВЕРНУУУ...
    МИ КВО ЗНАчЕНИЕ ИМА КОЛКО СА "УМНИ" ВАЖНОТО Е ДА СЕ БИчКАТ.. СМИСЪЛ АЗ КЪТ СЪМ "УМНА" (АКО ГОВОРИМ ЗА УМЕН КАТО КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ ) ЗНА4И ЛИ чЕ ТРЯА ХОДЯ С НЕКВИ СДУХАНИ ОчИЛАТКОВЦИ... МИ АЗ ПРЕДПОчИТАМ МОМчЕТО ДА Е ПО-ТЪПО Е ТАКА ДА СИ ГО ВРЪТКАМ ...
    П.П. ЕТООО ПАК ИЗЛЪГАХ... ИЗВИНЕТЕ чЕ ФЛУУДЯ АМА ПРОСТО НЕ СЕ СДЪРЖАХ ;Р
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Какви са тези глупости?Научно доказано е,че момичетата(жените)са по-умни!Ама най-добре е да са еднакво умни (или тъпи )
    Покажи ми някъде, че момичетата(жените) сте по-умни и ще те черпя квото искаш. Мога да ти говоря цяла вечер и цял ден за това, така че неподготвена не се изказвай, ако обичаш

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    И двамата трябва да са умни
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest

Re: Трябва ли момчето да е по-умно от приятелката си?

da ti kaja misle,4e i dvamata tr da sa umni...t.e.ako ediniq e po-umen ot drugiq mn t1po 6e se polu4i...no v krai na smetka momi4eto tr da e po umno...

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    щР щР щР Е*АСИ ВЪПРОСА ВЕРНУУУ...
    МИ КВО ЗНАчЕНИЕ ИМА КОЛКО СА "УМНИ" ВАЖНОТО Е ДА СЕ БИчКАТ.. СМИСЪЛ АЗ КЪТ СЪМ "УМНА" (АКО ГОВОРИМ ЗА УМЕН КАТО КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ ) ЗНА4И ЛИ чЕ ТРЯА ХОДЯ С НЕКВИ СДУХАНИ ОчИЛАТКОВЦИ... МИ АЗ ПРЕДПОчИТАМ МОМчЕТО ДА Е ПО-ТЪПО Е ТАКА ДА СИ ГО ВРЪТКАМ ...
    П.П. ЕТООО ПАК ИЗЛЪГАХ... ИЗВИНЕТЕ чЕ ФЛУУДЯ АМА ПРОСТО НЕ СЕ СДЪРЖАХ ;Р
    Браво и аз обичам да си ги връткам!

i'need'love
    Guest
    Nadali shte se nameri umno momche :P

Sheguwam se.

Ami mnenieto mi e, che ne samo edinq trqbwa da e umen w edna wruzka.. Zashto momcheto trqbwa da e po-umno...? e,ako w edna wruzka trqbwa da se izbira koi da e po-umen bih kazala momcheto...! No principno i dwamata trqbwa da sa dostatuchno umni .... [/i]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си