- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ли момчето да е по-умно от приятелката си?
Няма начин винаги в един любовен триъгланик има по един тъп ъгал!!!
Какво да се прави.......
Се Ла Ви!
Light The Universe
E jelatelno e az da sam po umnata :P ama...tva ne e koncert pojelanie se pak ,a ako govorim ob6to kolkoto pove4e se doblijavat edin kam drug po umstven bagaj tolkos po dobre 6te se razbirat i nqma se edinq da e nazad s materiala.
Ми не знам кой трябва да е по-умен,аз преди бях привърженичка на теорията,че момичетата са винаги били и ще бъдат по-умни от момчетата,но съм сбъркала,макар,че аз съм момиче казвам,че някой път не сме прави и трябва да взимаме акъл от някое момче (е разбира се не всяко срещтнато) \
/
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
И кво?Ако нито 1 не е умен или просто и 2мата са вундеркинди?
Защо да не е хубаво във всеки 1 случай?!
2мата -гений - ще ти е кеф ,че човека с който си може да е на нивото ти и темите ви не са ограничени!
2мата лекооо кухи - кеф!ще изкреизват заедно пак!1 луд и др луд -партия!
Вс си е до хора оба4е.Примерно ако сам си осъзнаваш че гаджето ти е с доста повече умствен багаж от теб , ако си човек на място ще ти стане малко от малко гадно и ще се постараеш да поназубкаш нещо,да се поинтересуваш , за да не се излагаш...
2 т. от правилника. Бан на профил
Какво значение има кой е по умния?Темата е..меко казано тъпичка![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
ако единият е по-умен...др-ят ще се чувства комплексиран...
или и 2мата да са със средна тъпота... или еднакво интелигентни...
'щото никой умен няма да си избере приятелка с ниско IQ... поне така смятам...най-малкото за к'во ще си говорят? те няма да имат общи интереси...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Според мен трябва да са на едно ниво, горе долу доколкото може да се измери интелигентността, защото иначе или на единия или на другия ще му е скучно.
"Има две житейски правила:1-не се тревожи за дреболии и 2-всички неща са дреболии! "
Фридрих Ницше