Ммм аз не смятам, че темата е тъпа или нещо такова. За мен най-добрият отговор е: Двамата трябва да са на еднакво интелектуално ниво, за да може да има пълноценно общуване между двамата.
Чесно казано досега не съм била с момче, което да е по-умно от мен. Все на идиоти попадам. Не искам да се изкарам особено интелигентна, но просто така се случва, че всичките са идиоти.
Сегашния ми приятел не мога да кажа, че е идиот. Напротив, умен е. Вярно, аз изкарвам отлични оценки, а той - тройки и четворки. Но това не е показател, защото го мързи. Но много често ми се е случвало да ме пита за елементарни думи на български какво означават. Прави страшно много правописни грешки. Но ме дразни, че непрекъснато се мъчи да се изтъкне. Прави се на голям компютърен специалист. А пък когато се пробва да ми инсталира Windows, компа ми се бъгна тотално. Също така ми се прави, че знае много английски. А преди няколко седмици открих, че той незнае азбуката на английски. Също така ме пита за елементарни думи от рода на war и разни такива.
Незнам, в някои области сигурно е по-добър от мен, може би географията.
Незнам, чесно казано на мен не ми се е случвало да видя умно и интелигентно момче, което същевременно да не е някой захлюпен и депресиран. А и грозен. Да речем да не пуши, да не пие, да не излиза никъде, само вкъщи да си седи... Пък аз не искам такъв тип да ми се мярка пред очите, защото няма да го изтърпя. А още по-малко да ме коплексира, че е по-умен от мен. Не търпя по-умни от мен около мен. Такава съм, особена. А ако пък е такъв по излизанията, то той
ще е някакъв престъпник, който поне веднъж е лежал в районното или поне веднъж се е надрусвал и напивал до припадък, или поне веднъж е разбивал нещо и крал нещо. Трябва да се търси златната среда между тези две неща, но мноого рядко се намира. Незнам имам чувството, че в Шумен всички спадат към една от двете категории. Е, приятелят ми е някъде по средата. По-скоро към втория тип, макар, че слава богу не е задържан и не е крал. Само веднъж се беше понадрусал с хапчета, но иначе не се дрогирва, а даже вече и трева не пуши.
\/