ЗДравейте всички С.приятеля ми сме заедно от близо 9 месеца,много се обичахме (или поне така си мсилех),беше ни хубаво заедно,секса беше и е добър,но нещото което ни руши връзката на макс е това че постпоянно се караме за някви супер дребни неща!НО казвам постоянно,имам предвид почти всеки път когато се видим!В началото всичко беше толкова идеално,виждахме се много често,а сега се виждаме веднъж в седмицата и разбира се вместо да търсим грешките в себе си,аз обвинявам него че не ме търси,той обвинява мен...ДРугото нещо което определно застава между нас е един от неговите си приятели,който наистина ме мога да понасям,а моето момче страшно много държи на него,бил му като брат..и иска да излизаме с него,а когато тва стане ми се скапва тотално настроението.Просто наистина не го понасям!А когато не излизаме с него,моя ми се цупи като бебе!!!Вчера бяхме с приятеля ми и го попитал дали е охладнял-той замълча!ПОпитах го втори път..и той каза да!Въпреки тва през цялото време след тва ме целуваше,прегръщаше,казваш е че ме обича,но аз не мога да повярвам че обичаш даден човек,а се караш постоянно с него и си хладен към него!Дадохме си седмица време,всеки да реши кво да прави но съм толкова объркана..толкова ми е тъжно... Ще съм благодарна на всеки който напише нещичко,сподели опит или просто ми даде съвет кво да правя!