- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как преживявате раздялата след много дълга връзка?
Въпроса е ясен.А как ще реагирате ако разберете,че той вече си има друга?
Ами само една връзка съм имала до сега и все още съм с това момче,но ако се разделим просто ще умра.Не преувеличавам-просто има ли смисъл да живея без него,ако го няма.Не мога без него.
emi zna4i kolkoto i da vi se stryva iztyrkano as pyrvo li4no as de..pyrvo mn sh reva 6toto sh sa mse privyrzala posle samo sh mi e kofti i posle sh se poytyrsq i sh stane si4ko ok![]()
няма да ми пука ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Mi ne mi se e slu4valo ,az zarqzvam po princip vinagi.Neznam ako mnogo sym go obi4ala 6e mi e gadno ,no ako ne go vijdam 6e ohladneqt 4uvstvata mi i nqma da mi puka!
не ми се е случвало,но ще ми е мн гадно това е ясно,а ако разбера че вече си има друга направо ще полудея защото ще разбера че вече ме е забравил и може би никога не ме обичал след като толкова бързо ме е заменил.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ще гледам от добрата страна на нещата - вече съм свободнаА пък ако има друга, ще се радвам за него.
Ако ме е зарязала тя - 1 - 2 МАХ 3 седмици депресия и после ще ми мине.![]()
Не съм имал такава![]()
Не съм намерил подходящия човек,но мисля че като цяло ще приема нормално нещата...ще ми е кофти ама все пак това е част от играта ...има губещи и печелещи...не можеш винаги да си от вторите!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
всяка раздяла по един или друг начин с течение на времето се преживява. така или иначе няма вечни връзки, дори и брака не е вечен. така че трябва да приемем, че както всяко нещо си има начало, така си има и край
всяка раздяла по един или друг начин с течение на времето се преживява. така или иначе няма вечни връзки, дори и брака не е вечен. така че трябва да приемем, че както всяко нещо си има начало, така си има и край
това бях аз![]()
Еми .. имала съм такава връзка, само, че той нямаше друга, а просто стана така, че скъсахме ..
Как го преживях ли ... ужасно трудно .. непоносимо трудно...
Страдах с месеци, бях супер нещастна ... и честно казано още не съм го преживяла на 100% ..
Просто времето притъпява болката, ето това е истината...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Na dali nqkoi bi mogul da ti kaje,che tova se prejivqva lesno , no nedei vqrva i na tezi , koito ti kajat,che liubovnata rana bi mogla da se izlekuva samo ot tozi , koito q e nanesul . Nujno e vreme - znam,che zvuchi banalno , no vremeto v luchaq e tvoqt nai-dobur priqtel . Kolkoto poveche minava to, tolkova po-golqma veroqtnost ima da se sbluskash s novi , mnogo po-hubavi neshta . Az syshto trudno prejivqh choveka , kogoto obichah , no ne sled dulgo se nauchih da jiveq istinski ... i kogato povqrvah v sebe si i v tova , che moga da obyrna nova stranica v jjivota si sreshntah nego . I togava naistina razbrah kakvo e liubov ...
Boli te i ot tova , che vsichko e svyrshilo zaradi treti chovek ... no ne si stryva , shte go osuznaesh sled vreme . Shte te boli i nakraq shte spre ... no ti sama trqbva da zagurbish tova . Shtastieto e krai teb ... pozvoli si da bydesh istinski shtastliva
С времето всичко отминава,а и не мисля че на 16-17-18 години са на място изрази от сорта ,,Без него ще умра ''.От любов не се умира,незаменими хора няма.Трябва да запазим хубавите спомени и да продължим напред.Това че приключва една връзка ,дава възможност за нова-още по невероятна.
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
He3HauKa, да от любов не се умира, но надеждата в тебе умре ли, все едно си мъртъв. Да, няма незаменими хора, но има незабравими. Искам да кажа, че можеш да обичаш силно и истински, дори когато си твърде млад.
Сега по темата. Аз ходя от 4 години с едно момче, той значи много за мен. Късали сме няколко пъти, но кофтито е, че всеки път, когато решавам, че трябва да продължа напред без него, аз тайничко искам пак да си го върна. Не само ми е мъчно, не само,че ми е гадно, но и не мога без него. Затова пак се сдобряваме. Той сподели, че се чувства по същия начин. След дълга връзка, особено ако е била пълна с обич, няма как да се възстановиш бързо. Аз не мисля, че ако скъсам окончателно с него, ще мога да го забравя напълно. Простата причина, че той не само е мой приятел, не само изпитвам страст към него и привързаност, но е и част от мен самата.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Лесни неща няма. Невъзможни също. Всяка дълга връзка остава както болезнени така и прекрасни спомени. Остава много мъка, но и много поуки. В началото винаги е трудно да осъзнаеш, че си останал сам и че човека, който обичаш няма да е повече с теб. Но се свиква. В живота си човек винаги преживява много промени, понякога неприятни и просто се налага да свикнем да се нагаждаме според ситуацията. Иначе ще ни е много трудно.
Според мен такова нещо като ще умра без него наистина няма. Трябва да приемем, че щом имаме себе си значи имаме всичко, а останалите около нас могат да си тръгнат във всеки един момент. И трябва да се научим да живеем с тази мисъл. Както сме се научили да се запознаваме и допускаме нови хора в живота си, така трябва да се научим да се разделяме с тях.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Mi to si zavisi ot mom4eto.ili q ponasq6 mn zle ili hi4 ne ti puka.az li4no se staraq da ne mu puka!!!![]()
![]()
![]()
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
Az lichno dosta trydno ponasqm razdelite s lubimi xora...imax ve4e edna takava neshtastna lubov -oba4e toi me ostavi poradi dr pri4nia -ne zaradi druga..i adski bolezneno go prejiviax..meseci stradanie slazi i vaprosi bez otgovorioba4e ako sega gadjeto mi me napusne shtoto obi4a druga ot edna strana shte se 4uvstvam dlujna da go pusna stom ve4e e nameril lubovta s druga...za da e shtastliv!!No ot druga-az shte stradam adski mn i edva li nqkoga shte go zabravq...
4estno kazano ne iskam da mislq za tova-zashtoto az nemoga da jiveq bez nego..prosto nemoga
![]()
![]()
![]()
Имала съм подобна връзка,не е била кой знае колко дълга,но беше най-прекрасното нещо,което ми се е случвало до сега...Скъсахме,не заради друго момиче,а понеже той вече ме чувстваше само като добра приятелка...Преживях го много,много,много трудно,имало е моменти,в които съм изпадала във луди депресии...Не мога да кажа,че още съм го преодоляла(като се има напредвид,че сме скъсали от 5 месеца вече)..Но все пак това е живота,всичко рано или късно свършва....така че не трябва да се предаваме никога,колкото и да ни е мъчно за даден човек...Вече съм на това мнение,но първо трябва да почувстваш болка,за да станеш силен:}
f@nt@zi@
s mnogo dulug zapoi
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
trudno
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
трудно се преживява раздялата след дълга връзка...![]()
Не е вярно това, че времето лекува.Има една поговорка:"Времето не лекува болката,просто свикваш да живееш с нея"![]()
some people say the life is short.that one day everything you wish for your dreams gone-just like that...live better.
Предишните връзки не ги броя...Не са били нищо сериозно - нито чувствата, нито нищо. Но не знам какво ще правя ако скъсам със сегашния си приятел...толкова свикнах да е до мен и да ми дава обичта си, че чувствам потребност да го дарявам с цялата любов на света, за да е щастлив. Не мога да си представя какъв ад ще настъпи ако един ден няма да мога просто да погледна в очите му, да го прегърна и да знам, че всимко е наред...