- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как преживявате раздялата след много дълга връзка?
Не съм преживяла такава раздяла все още,но е мъчително да усещаш,че краят наближава и да знаеш,че не можеш да направиш нищо,защото е неизбежно.....в момента съм в такава ситуация и не е никак приятноИ ако сега се чувствам така,не искам и да си мисля после какво ще ми е-чувствителен човек съм и трудно преживявам такива неща.Вероятно "времето лекува"....пълно клише
![]()
Иначе,ако разбера,че има друга ще страдам още повече,особено ако е скоро след като сме се разделилиА по принцип,ако наистина съм имала силни чувства към това момче,няма значение колко време е минало-ако го видя с друга ще изпитам ревност,а това не е правилно,но такава съм
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ne se prejivqva. umirash
Това за мен е най-големият ужас! Не знам дали съм способна напълно да преживея подобно нещо. Имам връзка от година и половина, бяхме разделени за 1 месец...най-гадния месец в живота ми. Просто никога не съм си мислела, че мога да бъда зависима от някой до такава степен. След като се разделихме осъзнах, че без този човек аз не искам да продължа живота си. Разбирате ли хора, номера не е да не можеш да живееш, а просто да не ти се иска. Да си изгубил желание за каквото и да е.
Е...за щастие нещата се оправиха и по стечение на обстоятелствата ние пак сме заедно. В началото ми беше трудно, бях изгубила доверието му, но сега като че ли отново съм щастлива и виждам смисъл в това да се събудя сутрин и да погледна на новия ден с усмивка, както обичам да правя.
Наистина, за мен този човек означава адски много. Това е единствения човек, който ме познава такава, каквато съм-без пиеси, без лицемерие. Може би никога няма да позволя на някой друг да ме опознае така добре.
Aide ,aide,molq,ima i jivot i bez "biv6eto gadje",govorq ot li4en opit.Vsi4ko zavisi ot tova kak 6te si podredi6 jivota sled kato se razdelite.....,a i az pone 6tom pi6a zna4i ne sym umrqla.
ще се затворя в себе си.ще спра да излизам.ще си взема една голяма кофа шоколад и ще рева кат разпрана докато не се успокоя.а тва ще стане когати си изкарам яда чрез сълзи.не е най добрия начин но при мен действаше
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Zavisi kakvo razbirash pod dulga vruzka. Ako e poveche ot 1 godina... Emi prejivqvam q kato izmine ot dosta vreme. Da sum po-tochen. Okolo godina nai-mnogo 2. Spored men edna naistina dylga i shtastliva vruzka prosto nemoje da se zameni ei taka s druga. Kamo li da se zabravi.
аз лично мн трудно преживявам разделите..когато съм дълго време с даден човек се привързвам към него и после много дълго време не мога да свикна че не е до мен.. с приятеля ми се разделихме преди година и сега когато го видя всичко ми се обръща.. изглежда все още не съм преодоляла раздялата ни въпреки че съм преосмислила връзката ни... мисля че всяка връзка оставя следа в съзнанието ни.. дори да не е дълга.. поне при мен е така
когато видя момче с което съм имала някаква емоционална обвързаност колкото и време да е минало пак имам тръпчица и си ми е кофти ако е с друга.. уфф..
Умните момичета носят в чантичките си DUREX, а по-умните DURACELL !!!
Ne e vajno dali e bila dylga ili kysa vryzkata!Tova go osyznah sled posledniq chovek s kogoto bqh!Bqh s nego samo nqkolko dena i veche blizo 8 - 9 meseca go obicham.I chuvstvata sa mnogo po silni ot kolkoto s momchet,koeto bqh predi tova 7 meseca zaedno.Ta inache po temata ... mi mnogo trudno.Se oshte ne moga da go prejiveq.Za pyrvi pyt mi se sluchva da tyja sled razdqla,no mnogo boli.Samo vremeto lekuva i gledam postoqnno da sym sred priqteli i da si prekarvam veselo.Ama e mnogo trudno
попринцип повръщам(незнам що)..
няколко нощи не се спи от мисли..
рева,та се дера..
гледам гадни ревливи филми..
май тази вечер ще се повтори..
не се изказвай неподготвен,прасе
ще ме боли сис сигурност,но ще го преживея някак..все пак каквото не ни убива ни прави по-силни...а колкото по-силна-толкова по-добре![]()
Първоначално написано от djoniskiora
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз съм човек, който се привързва много лесно. Щом преживях много тежко раздялата с човек, с когото бях 3 месеца...![]()
Имах и случка, в която момчето на следващия ден беше с друга. Дойде с нея при мен и тогавашната ми компания. Беше адски гадно и не можех да повярвам, че за няма и ден вече е с друга. После стигнах до извода, че го е правил докато е бил с мен. Беше ми гадно, но го преживях, защото той не си заслужаваше.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Хора... от 2006 е запитването..![]()
И? По-добре да спами нова тема? Тука сте се събрали само някакви малоумни, заклевам се.Първоначално написано от ImmortalForever
По темата: както всичко добро/лошо в живота си. Не че ми е безразлично, но гледам на нещата от добрата им страна:
Имали сме хубави моменти, свършили са, всеки от нас продължава напред и си научил нещо повече за себе си и другите. В крайна сметка, следващото предизвикателство винаги е на хоризонта.
Another version of the truth..
Брей, фръц! Много ги разбираш нещата!Първоначално написано от NeonBlack
Да, обикновено разбирам нещата, за които говоря. За съжаление, доста хора обичат да дават мнения за щяло и нещяло. И нямаш нужда от bold таг за да ти чета мненията.
Another version of the truth..
Bolt тага не е специлано за тебАйде не спамим
Едва ли автора, след 3 години, ще се зарадва на мненията, но да спрем
![]()
от 2006 до ся тая ку4ка се е изчукала с още стотина така че да ни ви пука
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
първоначално не ми пука,не сам наранена,а ядосана "кой е той,че да..." и съм добре и сама,но след време,през което усилено се правя на силна,започвам да си спомням някакви простотии и се сривам със земята. Започвам да се чувствам ненужна и за целта си хващам нов господим "обичам те"жалка съм
с ново гадже ... или с екскурзий далече от човека...
...to be or not to be ..
mnogo 6te mi e ma4no.. kakto i sega, neznam kak o6te ne mi se e prasnalo (h) -to ;(;(;(
Sled 8 meseca pak 6te trqbva da go vidq..i kato se razdelim otnovo.. napravo ne mi se misli!![]()
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
ами зависи колко време е връзката ... ако е с години наред ще ми е мнооого трудно ....![]()