.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ханш

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...

ханш

бях пуснала същата тема, обаче я няма и за тва реших да пусна друга. Та ставаше въпрос за ханша-прекалено широк ми е и незнам какво да направя
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Голям фен
    А ние кво да прайм? Не може да си го стесниш...
    /rossa./

Пусни снимка ако може и ще ти кажа какво да правиш. Принципно с подходящите дрехи може да изглежда по-тесен. Не знам за колко широк ханш става въпрос. Поне обиколка напиши.

Фен
    Град
    BlondLandia
    специалистите съветват да носиш блузки, които започват да се разширяват в областта на талията. и се препоръчват вертикалните райета, защото така ще удължиш силуета си. прекалената игра на цветове в блузите е забранена, защото така оптически ще изглеждаш по-пълничка ..
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Пусни снимка ако може и ще ти кажа какво да правиш. Принципно с подходящите дрехи може да изглежда по-тесен. Не знам за колко широк ханш става въпрос. Поне обиколка напиши.
    ами значи обиколката ми е 86, нямам снимка(изгубих апарата)
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Отслабни.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Отслабни.
    нищо не става като отслабна

Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Отслабни.
    нищо не става като отслабна
    Значи не отслабваш правилно, Ханша е основно мускул и мазнини. При теб явно мазнините са в повече.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си