бях пуснала същата тема, обаче я няма и за тва реших да пусна друга. Та ставаше въпрос за ханша-прекалено широк ми еи незнам какво да направя
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
А ние кво да прайм?Не може да си го стесниш...
/rossa./
Пусни снимка ако може и ще ти кажа какво да правиш. Принципно с подходящите дрехи може да изглежда по-тесен. Не знам за колко широк ханш става въпрос. Поне обиколка напиши.
специалистите съветват да носиш блузки, които започват да се разширяват в областта на талията. и се препоръчват вертикалните райета, защото така ще удължиш силуета си. прекалената игра на цветове в блузите е забранена, защото така оптически ще изглеждаш по-пълничка ..
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
ами значи обиколката ми е 86, нямам снимка(изгубих апарата)Първоначално написано от Th3WildAng3l
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Отслабни.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
нищо не става като отслабнаПървоначално написано от Пепи Пекторалиса
Значи не отслабваш правилно, Ханша е основно мускул и мазнини. При теб явно мазнините са в повече.Първоначално написано от barbie_†
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“