- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- stranen znak na tqloto
ami hora da vi kaja vaob6te ne sam sigurna 4e tazi tema e za tuk,no ina4e ne se se6tam kade da q pi6a!na edna moq priqtelka i se e poqvil nqkakyv stranen znak na tqloto.prili4a na pe4at...dori sqka6 e jigosano,leko kato izgoreno e.predstavlqva idealen kryg razdelen ot dve perpendikulqrni 4erti(leko izlizat ot kryga) i o6te 4 linii,zapo4va6ti izvyn kryga.vsy6tnost stra6no obqsnenie hvyrlih ,no....nikoga ne sam vijdala takova ne6to!golqmo e nqkade s diametyr 3sm.i nai strannoto e 4e tq vaob6te nqma predstava ot kade moje da se e polu4ilo.za6toto tezi dni e mn zaeta i postoqnno e ot vky6ti na u4ili6te i ot u4ili6te vky6ti.pyk i kak taka ne e usetila?!pls ako nqkoi e vijdal podobno ne6to ili znae kakvo e....neka pi6e.blagodarq vi predvaritelno![]()
WOW interesno0..?! MMm Ne sam 4uvala nitu vijdala za takova ne6to i edva li nqkoi tuk su6to si ima predstava ot tfa..?! Nz nz nz nz ..pyrvata mi asociaciq kato go 4etoh be6e xixi - otvli4ana e ot izvynzemni..xaxaxa goleeeemii gluposti ?! Nz nz kakv0 moje da e tova
![]()
![]()
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
Ox...za parvi pat 4uvam takova ne6to i za tva iskam da kaja 4e ni6to 4udno temata da e ebavka![]()
hmmm mi to i az za parvi pat vidqh takova ne6to ama temata ne e ebavka!pitam to4no za6toto nqmam predstava kakvo e!
Звучи абсурдно. Ако е истина - води я към редкацията на "Струма". Може да й дадът някой лев за сензацията.
Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.
ne e ebavka a e seriozno i naistina e mnogo stranno
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Dam napulno suglasna sum..malko mi zvuchi strannichko inache...shtoto tochno taka da se e poluchilo nemoje da e nito ot udrqne nqkude nito izgarqne..ninma..moje sama da si go e napravila fr-kata ti i da vi fintira neshtoПървоначално написано от Тудор
Неподходящ размер на снимка в подпис!
I ako nqkoi znae nqkakuv sait za takiva simvoli,znaci i t.n. da kaje zadaljitelno! PLS PLS
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Както и да е, обърни внимание на съвета ми по-горе. Сайт за знаци... хъм... намери някоя книга, но по-стара.
Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.
да ама ние не знаем такъв сайт затова ако може някой да ни даде такъв сайт.... или нещо снимки... скоро ще качим снимката да видите за какво става дума![]()
![]()
ако изчезне или умре до дни, начи е нещо сериозно![]()
de be mama mu stara!!!!tva ne be6e nujno!!!!!!!![]()
![]()
хуу тогава вариант 2![]()
питайте хари потъртой има опит със знаците по тялото, професионалист
а тоя знак къде точно по тялото е, че ми стана интересно![]()
Снимка направете, после в интернет хостнете.
OMG kato mernik na counter strike
![]()
Target Destroyed.![]()
Абстрахирайки се от чувството за хумор на Пенчу, си признавам, че нямам представа. И, да, отново - тази работа ме съмнява... много.
еми да, колкото и да е смешно (за някой) представлява като снайпер от Counter-strikeПървоначално написано от Пенчу
Е, вие всичките, които пуснахте, темата, снимката и мнения, че темата не е ебавка,ли го познавате това момиче...?
Честно казано нз кво е тва...може даже да си го е нарисувала сама или пък да се е одраскала на нещо с кръгла форма, тъпо звучи ама нз...
Може и от духове да е обладана![]()
хъхъ..
хахаххаахаха мисля че си белязана да ни изкупиш греховете хаха
ебахти... мн изтрещели лапета се появиха хаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Haha tva na snimkata e narisuvano 100% ako e beleg nqma da se li4i tolkoz mnogo..........Az puk "imam trizubec na guza"![]()
![]()
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
damm poznavame go momi4eto mnogo dobra priqtelka nie e i znaem 4e nqma vrazka da go napravi tova ....prosto e mnogo strano i se pritesnqvame mnogoo koito moje nekade pomogne !!! temata ne e ebavka !!! i ako moje bez gadni komentariПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Добре, чакам статия в "Струма".
Аз ви казах те са сред нас, ама вие не та не. Ей ви на сега доказателство.А сега сериозно. Найстина е страно и ме изненада. Обаче аз вярвам в такива откачаний и може би става нещо на тази планета. Ъ пак плямпам глупости.
От тая снимка с тва нищожно качество не си личи дали е фейк или риъл . Аз преспокойно мога да си нарисувам един пентаграм да го позамажа така леко да стане по небрежно да сложа една blur-ната снимка и да си измисля няква фантасична история изфабрикувана от някой филм![]()