.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Фен
    Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    От тая снимка с тва нищожно качество не си личи дали е фейк или риъл . Аз преспокойно мога да си нарисувам един пентаграм да го позамажа така леко да стане по небрежно да сложа една blur-ната снимка и да си измисля няква фантасична история изфабрикувана от някой филм
    kakvo da sloji6?? lelelel qvno se e vidqlo trudno she se nameri re6enie.,..pone nqkakav takav sait za znaci ako moje da ni dadete
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FiSoLiNka
    От тая снимка с тва нищожно качество не си личи дали е фейк или риъл . Аз преспокойно мога да си нарисувам един пентаграм да го позамажа така леко да стане по небрежно да сложа една blur-ната снимка и да си измисля няква фантасична история изфабрикувана от някой филм
    kakvo da sloji6?? lelelel qvno se e vidqlo trudno she se nameri re6enie.,..pone nqkakav takav sait za znaci ako moje da ni dadete
    С 2 думи : Един Photoshop + малко фантазия = WOW

Ето ти един сайтове за символи:
    http://www.nazarite.net/evil-symbols.html
    Вади вид на знака на ЗЕМЯТА.

http://www.exposingsatanism.org/signsymbols.htm
    http://www.radioliberty.com/Symbolsandtheirmeaning.html

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от FiSoLiNka
    С 2 думи : Един Photoshop + малко фантазия = WOW

Ето ти един сайтове за символи:
    http://www.nazarite.net/evil-symbols.html
    Вади вид на знака на ЗЕМЯТА.

http://www.exposingsatanism.org/signsymbols.htm
    http://www.radioliberty.com/Symbolsandtheirmeaning.html

mersi dano pomognat
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Град
    The East Side
    CHAOS: A self-made form of occultism taught through role-playing games such as Warhammer. According to one devotee, "Chaos is the opposite of order. Since everything changes, there is no right or no wrong -- only the quest for pleasure. The 8-pointed star represents the many different directions of chaos and the many ways you can follow it. We worship deamons and angels, and when we die, Chaos rewards us with the pleasures we liked in life. Chaos is everywhere, it blows in the wind..." See Chaos Magic

Шанатава работа ... но според мен се шегувате нещо или просто тя си го е нарисувала ..
    Винаги ще има хора, които ще те нараняват, но, за всеки случай, трябва да продължиш да вярваш в хората.

Мега фен
    Град
    SF
    Тва не се е появило само кви са тея глупости.
    Или е нарисувано или приятелката ти има навика да се реже... Моят приятел е от тоя леко 4алнат тип - доставя му удоволствие да се реже и да си први по ръцете най-разли4ни белези. Даже си намери скалпел за да става по-лесно. Сега си има не знам си колко 4ерти4ки, пре4упени кръстове, пентаграми и кви ли не работи на ръцете. Даже и с цигари се е горил ама тва беше мн отдавна и тогава имаше сериозни проблеми...
    Малко странно ми се видя в на4алото, но свикнах. Даже ми действа някво възбуждащо да го гледам така. А и после като останат белези е някво яко (без пре4упените кръстове, те не ме кефят)... Та може тва да е...

Робинята на Quench

Фен
    Град
    blagoevgrad
    hmm tctc ne iskam da osajdam horata za koito tova e ne6to obiknoveno da si rejat po tqloto... no stava duma za drugo.. tozi znak nqma kak da se napravi ot nqkoi ... prosto ot samoto mestopolojenie... momi4eto ne e 4alnato ili vqrva6to v nqkakvi sekti.. za tova se obarnahme da pitame kakvo moje bi ozna4ava tova ..... [-o<

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    4есно да ти кажа ... тфа момиче нещо те ебава ахха ... тфа е като ония филм ... Поин Плезент нещо такова беше хаха ... но това наистина прели4а на рязано!!! Не може да се е появило е така...АПСУРД! Почти 100% съм сигорна че е рязано ... или нещо от сорта
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Даже си намери скалпел за да става по-лесно.
    Откъде скалпел???? Искам и аз...
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Evil_ChilD_f_

Ех ами майка му е лекарка и си го крадна от болницата Ина4е нз така дали от някъде може да си купиш... Нямам си идея. Ама със скалпеп верно стават мн по-яки белези след тва мн мн мн sexy

Робинята на Quench

Forslor
    Guest

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Цитирай Първоначално написано от Evil_ChilD_f_

Ех ами майка му е лекарка и си го крадна от болницата Ина4е нз така дали от някъде може да си купиш... Нямам си идея. Ама със скалпеп верно стават мн по-яки белези след тва мн мн мн sexy
    еее защо ме дразниш сегааа ... еххх мерси се пак ...
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    такааааам едва ли някой който се ебава ще се мъчи толкова много да ни обяснява . а тва наистина прилича на мерник . ааааа ако приятелката ти се е напивала скоро може и от това дае. всмисъл , че може да не помни . а ако не се е значи нещо ви ебава и вие сте й се вързали
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

za prav pat 4uvam takova ne6to nqmam si i na predstava kvo moje da e
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

нз нз
    мн странно звучи
    наистина като нещо паранормално
    да не е нещо отпечатък от някакъв по голям пръстен
    знам ли...
    къде е този отпечатък

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Тва не се е появило само кви са тея глупости.
    Или е нарисувано или приятелката ти има навика да се реже... Моят приятел е от тоя леко 4алнат тип - доставя му удоволствие да се реже и да си први по ръцете най-разли4ни белези. Даже си намери скалпел за да става по-лесно. Сега си има не знам си колко 4ерти4ки, пре4упени кръстове, пентаграми и кви ли не работи на ръцете. Даже и с цигари се е горил ама тва беше мн отдавна и тогава имаше сериозни проблеми...
    Малко странно ми се видя в на4алото, но свикнах. Даже ми действа някво възбуждащо да го гледам така. А и после като останат белези е някво яко (без пре4упените кръстове, те не ме кефят)... Та може тва да е...

Absolutno na sushtoto mnenie sum i az se reja ili pone sega ne 4ak tolkoz no predi po4ti seki den i sa imam nai nai razli4ni belezi dori nakarax edna fr da mi napravi edna luna...taka 4e ili na vas vi se sheguva ili vashta fr vi e izlugala i vie ste tolkova glupavi 4e i povqrvaxte!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Forslor
    Guest
    Гледам всички са възбуждат кат някой са реже, ми и аз са режа мн са кефя.... ама не с скалпел ми напрао със сатъра ,особено са радвам като ми дойдат гости ,разбирасе не ги пускам да припарят в нас без да имат в себеси някой друг нож или поне 2-3 ножчета за бръснене - ся няма да седат и да ми пият я ,кръв да се лее тва е важното.
    Кефиме също и да имам белези по тялото за които някой хора дават сумати и пари да премахнат и пак не успяват напълно ,ама майни ги те не разбират ,че тФа е възбуждащо - Пфу будали. Деца зимайте пример- фаштайте те са кой сам ,кой с другарче и са кълцайте бе.

Дълбайте са като си падате по BDSM и т.н,но поне не заплесвайте темата на другаде,щот става адската простотия то не ,че не е .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си