.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    jujax
    Guest

koji4kata na penisa mi

znachi na 12 sam i kojichkata mi pochti e drapnata ama ima malko deto e zalepena dali kato stana po golqm shte se opravi mnogo se pritesnqvam ?

Абе да еба никой ли не ползва търсачка! Виж в секцията за болестите. Ена от важните теми е!

jujax
    Guest
    ami gledah gi be chovek iskam da pitam az :}

Мега фен
    Град
    SF
    в пове4ето слу4аи тва се оправя с възрастта така 4е сега не му бери грижа...

Робинята на Quench

jujax
    Guest
    mersi mnogo uspokoih se

браво
    118 Простащината
    получава бан по ип и профил, поради системни нарушения на 2, 11 и 8 точка от правилника.

Град
    Станке Лисичково, третата къщичка от подветрената страна на югозападния склон

Re: koji4kata na penisa mi

Цитирай Първоначално написано от jujax
    ama ima malko deto e zalepena
    Ти чети все пак етикета, че следващия път когато набараш лепило вместо вазелин, не се знае с каква якост ще е...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Цитирай Първоначално написано от Дементор
    ama ima malko deto e zalepena
    Ти чети все пак етикета, че следващия път когато набараш лепило вместо вазелин, не се знае с каква якост ще е...
    Съкън нидей.....

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    в пове4ето слу4аи тва се оправя с възрастта така 4е сега не му бери грижа...
    Emiiiiiiiiiii za kakva vyrrast govorim

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

znachi na 12 sam i kojichkata mi pochti e drapnata ama ima malko deto e zalepena dali kato stana po golqm shte se opravi mnogo se pritesnqvam ?
    всички се раждаме със слепнала кожичка. това е физиологичен механизъм за защита. "разлепването" се случва в ранното детство.

за да спреш да се тревожиш - просто иди да те види хирург, той ще прецени какво следва да се прави. ако е мн малко - може и веднага да си тръгнеш "поправен" няма нищо страшно

надявам се, че няма да чакаш още 12 год да се "оправи сама".

хаХ ем до колкото знам отиди на лекар бе-няма ко да чакаш(времето е пари).....отиди и не се притеснявай на повечето мъже от малки им праят тая процедура с отлепянето на кожичката.....
    Ако съдбата е срещу теб,толкова по-зле за нея!!!

jujax
    Guest
    abe az hodih na lekar ama toz tapak ne mi q otlepi cqlata .. samo ot ednata strana deto e onova malkoto tam det svarzva glavichkata samo ot negovata strana malko ne e otlepena ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си