- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da razbera?
Sled kato priznah ,4e imam 4uvstva kam edin priqtel,toi zapo4na da se darji mn osobeno.Ne razbrah to4no kakvo misli po zaprosa i na 4uh nikakv konkreten otgovor ot nego.Re6ih,4e mal4anieto mu e znak,4e ne iska ni6to da stane mejdu nas i se primirih.No,ot nqkolko sedmici toi zapo4na mn usileno da me sledi s pogled kadeto i da sam v u4ili6te.Sega dori zapo4na da idva v staqta ni bez pri4ina(az sam 11 klas,a toi 12).Postoqnno se namesva v razgovorite mi s dr mom4eta!
Predi den mu kazh,4e 6te mu se vklu4a v Skype za da znae,4e sam az.Az oba4e imah problem s neta i ne uspqh da vlqza.Moq blizka mi se obadi na sledva6tata sutrin i kaza ,4e kam 1 4asa toi e vlqzal v Skype.Tq be6e mn iznenadana ,4e e bil tam ,za6toto moje bi ot 4 meseca toi izob6to ne e bil v 4ata.
KAzaha mi 4e e mn pritesnitelen,no az kak da razbera protivore4ivite mu signali?Ako ima 4uvstva kam men kak da razbera bez da go karam da se 4uvstva nelovko???
ами направо го целуни,ако питаш мен. щом като го питаш се сдухва,а е ясно,че те желае... Действай![]()
Ami az tolko vreme go 4akam da kaje ne6to za\ne6tata ,koito se slu4iha s nas prez lqtoto.Nego vse go nqma6e v grada.a kato se varna se zasqkohme na edin kupon.Tova mom4e si glatna ezika vi kazvam....Az dosta go pritesnih s priznaniqta si,ama sq ako me haresva i ne si kazva 6te e mn jalko za nas......![]()
![]()
![]()
Аз си мисля, че и той изпитва нещо към теб, просто вътрешно така го усещамНяма какво да се притесняваш, вече имаш нет, нали? Засечи го в скайп, приказвайте си, закачай се с него, ако отидете пак на купон заедно, ще е добре. Ако той не предприеме нещо, ако не те сваля, можеш да изчакаш и после направо да го попиташ какво изпитва към теб.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Идеята е добра между другото.Първоначално написано от sherry
![]()
Az s16to mislq,4e toi te haresvaDaje mn te haresva...ludo_dete,prosto se vslu6ai v melodiqta na s1rceto si ,otidi i mu dai nai-sladkata celuvka,koqto nqkoga e polu4aval... ;0{} Eto edna ot men za teb sega
хахахПървоначално написано от 182+44_4adel
emi macka hva6ta6 go na tqsno bez zna4enie kude i go pita6 direktno iska6 li da ima ne6to mejdu nas i kvoto e tva e nqma go 4aka6 cql vek...
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
При момче с момиче е по-несигурно , но ако не си момиче за изхвърляне, просто го целуни , накланяш нещата в своя полза ,а ако случайно не стане работата .. поне си го целунала все пак !
![]()
ot Avtora:
Mi to nqma koi znae za kakvo da preoveli4avam.Vse pak tova koeto opisah sa fakti,o4evidni ne6ta.V4era razbrah,4e e bil na kafe s edni moi sau4enici,koeto me potrese ,za6toto te NIKOGA ne sa bili priqteli i ako trqbva da sravnq negovata kompaniq s tazi na mom4etata ot klasa.....awe toi nqma kakvo da pravi tam.....!NE znam....ako mu se nahv1rlq da go celuvam moje savsem da se obarkat ne6tata,za6toto kakto vi kazah mn se spi4a mom4eto....mn e nesiguren.Da ne govorim za moq milost,koqto kato go vidi zabravq kak se govori
![]()
според мен вместо да се опитваш за го зарибяваш просто иди и го попитай дали има чувства към теб. така няма да се мъчиш нито ти, нито той (ако евентуално те харесва разбира се) и няма да си губиш времето в напразни мисли какво чувства той, дали е така или иначе...
не вярвам с този си въпрос да го уплашиш особено. може в самото начало да го изненадаш с директния си въпрос, затова не го насилвай да ти каже веднага, а му предложи да помисли преди да каже каквото и да било
Съгласна съм!Първоначално написано от koalka
Аз също мисля така ... Една хубава целувка![]()
Spored men napravi taka kato ste nqkyde i si govorite i ti mu kajaa na maitapp ei taka "nie s tebe koga shet si udarim edna stresha da si pogovorim ala balaa" i edna sresha i mu praskash nai-qkata celuvka koeto si davala na nqkoi i si govorite i neshtata sa na 6+![]()
Uspehh
Ne e VajNo kaKvo GoVorQt HorAtA Za TeB...VaJnoTo e KogATo Se ObyRnesH VsicHki Da MlyKnaT !!!
Отивате някъде, обръщаш му някакво внимание, ама минимално, и по някое време го привикваш някъде на по осамотено място, че искаш да го питаш нещо, а е много шумно, започваш с нещо странично, та да не се паникьоса, и после изведнъж ставаш малко по-сериозна и му казваш, и не го пускаш да избяга без да си признае
. Разбира се не го забиваш с въпроса и после 5 минути мълчание, говориш му някакви там работи, обеждаваш го
.
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
OT Avtora
SEga moq glup4o savsem me pobarka.Az si misleh,4e pone v Skype 6te moga da govorq s nego za ne6ta ,koito ne moga da mu kaja v o4ite.....Sega ne vliza ,a i ne mi pi6e....e az nqma postoqnno da go tarsq.Ne znam kakvo stava ,no opredeleno priqtelstvoto mu s moite sau4enici ve4e napravo me drazni...Prosto nemoga da vi opi6a kolko sa stranni!Vmesto toi da si sedi s negovata kompaniq (koqto da vi kaja e mn golqma i edna ot nai-jelanite v cqloto daskalo)Toi se makne s tezi de4kovci ot klasa mi.....Oh,savsem se ot4aqh ve4e.Ot vsi4ko nai se draznq na takiva potaini i nedoiskazani ne6ta .SEga se vidqhme pak-toi be6e s negov priqtel -pozdravihme se i tova be6e,a dnes cql den v daskaloto ne smee da me pogledne.....Hora kajete kakvo da pravq ?ve4e ne znam kakvo da mislq -prosto ne6tat pri men vse trqbva da stavat po trudniq na4in.....a nqma mn vreme ve4e za nas(1 2 klas e)Kakvo da pravq??????
HORA,iskah da vi pitam dali 6te e dobre da govorq parvo s negoviq nai-dobar priqtel....samo deto ne sam sigurna,4e toi znae za moite 4uvstva...ne znam.Trqbva da razbera skoro,za6toto 6te otka4a napalno!