- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nespodelena liubov.....
Zdraveite,
problema mi e v tva 4e syper mnogo sum hlutnal po edno momi4e ot susednia klas (11 klas sme) oba4e mai mai ne6tata ne sa spodeleni....
V posledno vreme biahme po4nali da se sblijavame, no predi sedmica hodihme na ekskyrzia do Bansko i tam se ponapih dosta lo6o i sum i dosajdal mnogo i sa mi e surdita![]()
Problema e v tva 4e neznaeh (i o6te neznam) kak da i tulkyvam durjanieto - tam na kypon4eto tia tancyva6e mnogo s mene i to nekvi takiva tanci....znaete za kvo govora, i az si mislia 4e ne6tata sa OK, i kat biah se ponapil sum ia presledval, a na sytrinta mi vika 4e ne iska da ima ni6to ob6to s mene......![]()
![]()
Sa da i se izviniavam li...kvo li...da i priznaia v o4ite 4e mnogo ia haresvam....(makar i da sum po4ti sigyren 4e tia ne me haresva) pls daite mnenie![]()
е щом трябва да дадем мнениенема да откажа...
ми кажи и истината, нищо няма да загубиш, ако ли не удари още 200 грама
А пък според мен и се извини и ако не ти се надуе много, в последствие може да и кажеш истината..Първоначално написано от assd
Успех!![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Eee stiga de....ti me iskara alkoholikПървоначално написано от assd
![]()
Ina4e 10x za suveta!
е айде са, аз в 8 клас ги правих поне 100 грамаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Действай.Атакувай я с едно "извинявай" ,а след това и намекни!
10x,Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
ama 4ydia se dali ima smisul pri polojenie 4e ot edin friend znam 4e ne me haresva........![]()
Много ясно, че има смисъл... ние жените сме кучки![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Мисля,че трябва да направиш и двете.Така само се измъчваш.Нека поне да знае какво чувстваш.
ти го казаПървоначално написано от PaChanGa_GiRl
![]()
Първоначално написано от assd
=D> покани я да пийнете заедно, тъкмо пак ще се поотпусне
![]()
![]()
Tia ne pieПървоначално написано от Ice Princess
![]()
napulno suglasenПървоначално написано от assd
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Ytre 6e i kaja i 6e pi6a kuv e rezyltata![]()
признаватено на чувствата ти може допълнително да я отдалечи от теб. възможно е момичето да си мисли, че любовта ти е прекалено натрапчива със това преследване, а като й се "изповядаш" директно, нещата да се влошат.
помисли си добре
Mi....6te i kaja puk kvoto 6te da stava sled tova.....samo me pritesniava 4e v y4ili6te e malko tupo za takiva "prikazki" ama kakto i da e - 6te probvam![]()
Първоначално написано от koalka
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Само да си посмял да й се извиниш, главичката ще ти счупя!!!
Никакви такива, ще й се извиняваш. Кажи ми честно, наистина ли съжаляваш за това, което си направил? Щом си го сторил, значи си го искал, няма смисъл да съжаляваш за някое твое желание. Ако почнеш да се оправдаваш с извинения окончателно ще затвърдиш мнението й, че си слаб и се чувстваш несигурно около нея.
НЯМА ДА СЕ ИЗВИНЯВАШ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ. НИКАКЪВ!
Надявам се бях ясен...
![]()
![]()
![]()
Mojebi ima6 pravo....neznam.....![]()