.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Как да се обясня в любов на момиче .... ?

Hi na vsi4ki! Emi kajete pls kak da predloja na momi4e ... smisal kato ida pri neq kakfo da i kaja... Ama da ne e ne6to ot roda "iska6 li da staneme gadjeta" 6oto e malko tupi4ko i istarkano ....

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Отиваш при нея поглеждаш я и ........ си изливаш душата
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Ох, какви са тези въпроси, какви са тези истории... Така ли се прави?
    Първо ще я поканиш да излезнете някъде, ще се опиташ да я целунеш...и нещата някакси (евентуално) ще потръгнат. Иначе ти какво си мислиш да и кажеш? Избегни ситуация, в която можеш да се почувстваш тъпо и не на място.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Първо ще я поканиш да излезнете някъде, ще се опиташ да я целунеш...и нещата някакси (евентуално) ще потръгнат. Иначе ти какво си мислиш да и кажеш? Избегни ситуация, в която можеш да се почувстваш тъпо и не на място.
    Съгласна съм на 100%!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    1ви вариант :
    С целувка ако нещата потръгнат на срещата тя ще ти покаже, че също те харесва/обича с неволни закачки, прегръдки, усмивки, погледи - сам ще усетиш кога е момента.

2ри вариант :
    Отивате в някой парк примерно сядате на пейка и когато темите за разговор свършат почваш да изливаш душата си то само от вътре ще ти дойде.

Изход от вариант 1
    а) да каже, че не иска да ходите и да избегне целувката
    б) да тръгнете и нещата да потръгнат това до 1 седмица може да се разбере

Изход от вариант 2
    а) да те прекъсне и да те отбъсне леко или да те изслуша и пак да те отблъсне ' само приятели '
    б) след изповетта целувка и отново до седмица две ще се разбере как ще потръгне

Във всички ситуации ще ти е се едно си седнал на трън ще имаш пеперудки в стомаха - нормално, но определено 2рия вариант е по - труден за изпълнение, защото го казваш а не показваш, но според мен вариант 2 е по - добър защото едно е да ти го каже друго е да се опиташ да я целунеш, тя да те отблъсне и да ти го каже ...

П.П :
    Ако избереш 2ри вариант спокойно говори не му мисли много само ще си излезне от началото ще ти е трудно но после то само ще тръгне само дай свобода на артикулярния си апарат
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Супер фен
    сега ще ти кажа - ама ти трябват пари, но ако го направиш 100% трябва да стане
    значи изпращаш и 51 (сто е много изтъркано ) червени рози, когато си е в тях с бележка (без да пишеш от кой е) да дойде еди си в колко часа някъде си. и там си ти (схващаш ли? ако пък не дойде скачаш на някой тарикат, набиваш го и му зимаш телефона и бегаш към първата заложна да си избиеш парите за розите)

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от assd
    сега ще ти кажа - ама ти трябват пари, но ако го направиш 100% трябва да стане
    значи изпращаш и 51 (сто е много изтъркано ) червени рози, когато си е в тях с бележка (без да пишеш от кой е) да дойде еди си в колко часа някъде си. и там си ти (схващаш ли? ако пък не дойде скачаш на някой тарикат, набиваш го и му зимаш телефона и бегаш към първата заложна да си избиеш парите за розите)

tui me izkefi

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    eh deca deca
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Guest
    ша скъсам

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Как да се обясня в любов на момиче .... ?

Цитирай Първоначално написано от d0gy
    Hi na vsi4ki! Emi kajete pls kak da predloja na momi4e ... smisal kato ida pri neq kakfo da i kaja... Ama da ne e ne6to ot roda "iska6 li da staneme gadjeta" 6oto e malko tupi4ko i istarkano ....
    Както вече казаха, покани я да излезнете някъде. В подходящ момент, ти сам ще разбереш кога е той, бъди сигурен, просто я целуваш и от там нататък то ще си покаже какво ще става.

Ако макар и да върви "срещата" , усетиш че просто момичето ..така де целувката ще бъде малко по труден вариант , щото в кафене ще е тъпо , тряя да успееш да я изкараш на некой романтично място
    и тн. .. та мисълта ми е , не почвай с думите "обичам те" - това ще е грешка , кажи нещо от сорта на " <име> , не съм сигурен за твоето мнение и чувства към мен , но знам 100% че мн ама мн те харесвам и бих искал да ми дадеш шанс да ходим" и тн , може и по-леко с учтивостта ,зависи вече от характера..

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Съгласна съм на 100%!
    И аз .... кфи са тея глупости... "ами аз таковаа ... таковатаа нали знае6 ... много те харесвам... " хааххаха ))
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Guest
    Закакво пък трябва да я целува на първата среща? Аз моята приятелка на 3-то, 4-то излизане я целунах чак, а сме ходели на доста романтични места.. не знам може и моя грешка да е това, но тя каза че така по и допаднало има много начини за изразяване на помисли си сам как би подходил ти, няма някаква 'формула на успеха'

Мега фен Аватара на iiirish
    според мен идеята да се опиташ да я целунеш за да ти се изяснят чувствата й, е добра. понякога няма смисъл от излишни думи от рода на "искам да знаеш, че те харесвам наистина много" и т.н. понякога един жест като целувката върши 100 пъти по-добра работа от словесните излияния. например аз и приятелия ми започнахме с целувка връзката си без в началото да имаше изясняване на отношения. просто се целунахме и разбрахме, че всичко е взаимно

опитай. нищо не губиш

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    Дам .. това е начинът - но имам 2 въпроса .. моля на лично да ми пишете защото ми е доста неудобно. Въпроси : как така ,,спонтанно'' какво да кажа преди това ? Нещо да е като подсказ за целувката
    2. Къде.. дали по бузата докато е в профил или .. абе вие си знаете .. някакси незнам какво трябва да стане ,че да се погледнем в очите и на двамата да ни подскаже това малко невидимо ангелче ( като на филмчетата ) да се целунеме...

Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    Дам .. това е начинът - но имам 2 въпроса .. моля на лично да ми пишете защото ми е доста неудобно. Въпроси : как така ,,спонтанно'' какво да кажа преди това ? Нещо да е като подсказ за целувката
    2. Къде.. дали по бузата докато е в профил или .. абе вие си знаете .. някакси незнам какво трябва да стане ,че да се погледнем в очите и на двамата да ни подскаже това малко невидимо ангелче ( като на филмчетата ) да се целунеме...

хммм...абе я го напи6ете ако искате напрао тука 6тото тва е интересно

Град
    Амии... айде напишете го аз предполагам как ще стана , искам да проверя дали съм прав ... аиде някой от тези които по горе го споменаха и удобриха да кажат

EMi da kajem sedite si i si govorite za ne6to i po nqkoe vreme i bara6 kosata ili racete i i kazva6 ima6 mnogo gotina kosa ili mnogo nejna koja ay ili kvot se seti6 mnogo 4arovan ysmivka i tq sigorno 6te te pogledne i ti trq su6to da pogledne6 v o4ite tva e podhodq6t moment leko da se prebliji6 i ako tq su6to se prebliji e celyni ako nese prebliji iz4akai ponatataka .
    Dryg varqnt kakto ste bili na kafe kato e izpra6ta6 do tqh ili tam dokadet e i nali kazvate si 4al a y i e pregru6ta6 sled koeto e poglejda6 i tq ako te pogledne e celyva6 po ystnite obru6ta6 se i si trugva6 ako nete e nagrabila de :P i na sledva6tata sre6ta si4ko 6te se izqsni taka 6te e nakara6 da se zamisli ve4erta .
    s poslednata si priqtelka trugnah kato si izlqh si4ko ot vutre makar 4e e vodih i na romanti4ni mesta i kvo li nepraih ama se nebe6e podhodq6t momenta no vse pak se poly4i de :P.
    SamO kApoN mI DaI

Град
    Мерси ... ще пробвам и 2та начина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си