.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Tattoo fest 2006

Hybrid View

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Ебати тату феста.. За кво отидох и аз нз.. Само си дадох парите и се лутках като гламав хаха :> Даже изпуснах групите, щото отидох в Три Уши където беше страаашно..
    Като изключим това, че никъде никой не обича да сканква :/ Дай им само пого братче.. А на ска - с ръцете в джобовете. Но въпреки че си сканквах сам, се накефих много.. Даже съм без сцепени джуки, без големи травми.. със здрав глезен(като никога).. Ама ще видиме к'во ше ме боли утре де ;>
    П.С. Waste Of Time рулз :>
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ама мен не ме познахте...
    И ти си прав :>

Град
    SFC HC
    Хаха е верно си агент.. Щом 100% съм те виждал по рейсовете пък не помня.. Иначе поне успях да позная Rock'n'Roll ама се разминахме щото я видях късно.. И fake я познах като се катереше по сцената и то само заради тая видеостена.. Хаха не ни е лесно на кьоравите хора :>

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Само аз ли се чудя защо темата е в Музика и тв?! о.О
    Уотевъ... беше яко, пак да кажа. И Вики беше яка, и Попа беше як, а Руди беше най-як, нищо, че си нямаха щанд

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ама мен не ме познахте...
    аз те познах малко трудо амаааа те познах

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Само аз ли се чудя защо темата е в Музика и тв?! о.О
    Аз пуснах темта и понеже аз отидох на феста заради групите
    за това я пуснах тук.

Btw беше мно тъпо от 14 седя там и не пускат да излезнеш
    Едвам издържах до Sofia Ska skins

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    е,аз пък за пореден път съм прецакана,защото се намирам доста далеч от София..
    get off.

ха-ха-ха
    Guest
    малее. тея дето бяха сигурно са видяли тая Ина ахахахаха ква смешна беше и с тоя смешния нос направо беше като някъв клоун на сцената. Притеснила се нещо каза като я пита Васко ахахахаха чак на него му беше тъпо като я разпитва то с такъв ням кон кво да прави човек.
    И и дадоха награда само щото беше най-малка. Ако имаше някой/я на 15 на него/нея щяха да дадат, ама кво да се прави. Малеее все като се сетя и ми идва да се издрайфам и междувременно да се спукам от смях колко е зле тая фейк ли на ква се прави тука не я знам.
    хахахахаха

fake
    Guest
    копеле ебати феста О.о
    само дето не можах да видя групите т.е. само electric dragon видях(и бяха доста добри, изкефиха ме от началото още)..ъъ, на госта отгоре само мога да му кажа да изчука майка си и да спре да занимава хората с комплексарщината си покажи се кой си мойто момче/момиче, пък после да говорим пак
    бтв..адски тъпо беше изказването на путката с Хитлер на гърба...дето като я питаха що си е татуирала Хитлер каза 'еми щот ги мразя тия гадни цигани'...счупих се от смях...
    запознах се с мега яките хора, причиних си лудата болка(мдааа, 5 халки болят...догодина може би ще разбера с 10 как е )
    ии се прибрах изкъртена направо...не можех да гледам, толкова уморена...и в същото време супер щастлива.сега си отглеждам халкичките хах...сигурно към петък някъде ще ги махам
    искаше ми се да остана повече, да видя и тату конкурса(бтв някъде има ли вече качени снимки, сега проверих в партистарс и няма още..)..ама нямаше начин, гонех влак
    айде и догодина пак))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си