.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    PLOVDIV

Moderated: Нормално ли е, когато даден учител ви допада...

hei iskam da vi pitam ne6to.spored vas normalno li e kagato daden uchitel vi dopada vie da go/q pregarnete?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!
    IT'S MY DREAM

Супер фен
    1.Мястото на темата не е тук!!!
    2.Кво му е нормалното според теб?Той да не ти е приятел, че да се държиш така свободно
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    PLOVDIV
    imam predvid,ako ti dopada i ako se darji priqtelski s teb i za6to da ne i e mqstoto tuk.kade go pi6e?
    IT'S MY DREAM

Голям фен
    Аз съм гушкала само една учителка,и нея никога няма да я забравя.
    /rossa./

Град
    PLOVDIV
    i tq zaradva li ti se
    IT'S MY DREAM

fifi_friend
    Guest
    то с гушкане се почва....

Нормално е, що да не е нормално? Г-цата по испански като я видим някъде извън даскало толкова и се радваме, че и се мятаме на врата. А с класната много често се гушкаме /и в даскало, и извън него/...голяма любов сме...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Ооооо на екскурзията която беше вчера и днес се прегръщахме, пихме, пяхме и танцувахме заедно. В училище също сме добри приятели специално с учителите от екскурзията.

Не виждам нищо лошо в това да си добър приятел с даден учител.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

И ние нали сме лигли като видим някоя любима учителка извън даскало започваме да викамв и и се мятаме на врата!

zvu4i stranno da gushnesh u4itelq si no 6tom te kefi .. shto ne

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от midian
    Аз съм гушкала само една учителка,и нея никога няма да я забравя.
    оооооо да липсва ми

Изобщо не е нормално да се прегръщат учители, така де те го възприемат като подмазване ;P

Разбира се.

Голям фен
    Град
    София
    Ууу хич не си готина. Как може такова нещо да харесваш изкуфял даскал. Направо не знам как не са те скъсали от ебавки. По-добре не казвай на никого, даже може да го наругаеш или да му се смееш в часа, за да заблудиш хубаво другите!

Естесвено че е нормално да харесваш някой учител! Това са съвсем нормални хора, и няма нищо лошо да показваш чувствата си! разбира се в допустимите граници!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

nightgirl
    Guest
    Не е редно според мен.Имам пресен спомен с моя съученичка,която се прегращаше с нашия преподавател и после какво?Спаха заедно и сега той разпространява каква ку*ва е.А зная и за обратен случай където преподаватека е с ученици и то породено само от преградки.Бре не е редно и това си е! Колкото до еднаквите полове (f с f и m с m) си е често подмазване.

Ама вие на сте наред. Говорите за единични случей. Другото си е въпрос на удоволствия, тост малко се загърбват там някакви правилници, а ако е любов все тая. Ама когато обиш някого защо не го прегърнеш? НЕ говоря непремено после да спиш с него. Това е начин на показване на привързаност, като потупването... Е все тая за примера ама свана основната идея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си