.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

ginekolkog?i purvi purt

zadulgitelno li e sled kao po4na da voda polov givot 4e trqbva da hoda na ginekolkog mn me e sram i kak 6te kaga na maika mi ugaaassss

za kakvo trqbva da hodi6 na ginekolog?samo ako ima6 problemi togava
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

fifi_friend
    Guest
    на всеки 6 месеца е добре да си правиш профилактичен преглед. Кажи на майката,че така ти е казал личният лекар примерно или някои др и нп вече

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Аз си ходих при мойто Джи-пи когато си поискам и не казвах на майка ми,нито на баща ми.Тя ми даваше направления за гинеколог и аз си избирах къде,при мъж или жена.Ест.при жена избирах.
    Не е задължително баш през 6 месеца,поне на година ходи по един път.Така или иначе личните лекари правят профилактични прегледи всяка година.Аз съм на 22 г.и моята редовно ме известява ако трябва да ходя(даже в сряда ще ходя на такъв).Тъй,че като водиш полов живот ползвай предпазни-презервативи най-вече,ще ти спестят доста главоболия.Не си трови организма от сега с противозачатъчни,освен ако нямаш др.гинекологични проблеми.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Ест.при жена избирах.
    Какво му е естественото.Аз ходих(момче съм) на жена уролог и какво от това?

Цитирай Първоначално написано от MorTi6a
    Има пробеми който дори ти не можеш да разбереш дали ги имаш.Затова се ходи на профилактичен преглед.Който се прави на 6 месеца или година.Но е добре след като водиш полов живот да ходиш

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Госте на тебе като ти е кеф,ако щеш и при 20 жени уролози ходи.На мен не ми харесва да се събличам при мъж-гинеколог.Така е и при повечето момичета и жени.Всеки с предпочитанията си.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Задължително е да ходиш на гинеколог и то на 3 месеца.Аз ти препоръчвам моята-много е добра.Казва се д-р Мазнейкова и приема в частната си болница св.София ! За мен е направо факир!

Цитирай Първоначално написано от MorTi6a
    Gre6i6, problema moje da e nalice i bez v na4aloto da ima simptomi, zatova na 6 meseca se odi, za da se vidi kak sa ne6ata

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    трябва да се ходи.
    а и не виждам от какво те е срам, след като си правила секс. както гаджето ти ти гледа пу*тката, така и лекаря, само че той с други цели.
    аре стига лиготии.
    алелуя.

ми според мен на 6 месеца един път поне е добре да се ходи
    няма нищо странно
    ако си от сф бих ти препоръчала др. кукуряшкова в 25-та младост

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    леле ... първия път бе6е мн гаден ... маика ми вика аре отиди за секи слу4аи блаааа .... добре че беше жена а не мъж \/
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си