.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Toq_be_Ne_ONq
    Guest

Problem v seks! Need help!

Pi4ove imam golem problem pri seksa ... mn byrzo svur6vam .. ako maceto e otgore ili sviri - nema qdove, moe da otkaram cql den, no pri misionerska ili nazadna si svur6vam za 5-6 min. .. adski me iznervq i drazni, 6tot ne moga da dostavq nujnoto udovolstvie na mackata, a tova za men e mn vajno, pove4e se kefq tq da izpitva kef ot kolkoto az ( moa da praa 6apkli4ki po 2-3 4asa, bez da iskam svir4oci v zamqna ) ..

Ta vaprosa mi e ne6to takova - ima li nqkvi krem4eta, hap4eta ili ne6to takova koeto zabavq eqkuaciqta ili pravi penisa i glavi4kata po-malko 4uvstvitelni ..

Mislite li 4e e dobre da se posavetvam s lekar? ..

Kajete pozi pri koito penisa i glavi4kata ne se triqt maksimalno, toest ne sa tolkova 4uvstvitelni ..

Blagodarq na vsi4ki pomognali mi i sorry za latinicata ..

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Има хапчета за забавяне на ерекцията, да.Но име и цена немога да ти кажа.Забравила съм, но не бяха скъпи.За тях не ти трябва лекарско предписание.Не са със странични ефекти ...и няма проблеми. Просто влез в някоя аптека и попитай за хапчета за забавяне на ерекцията.Предполагам ще ти казат какви видове има, защото не са само едни С друго немога да помогна.Успех!
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Toq_be_Ne_ONq
    Guest
    Blagodarq vse pak, 6e popitam v aptekata ..

Be bqha mi kazvali 4e ima nqkvi prezarvativi s koito ti davat edno krem4e s koeto glavi4kata ti ne e tolkova 4uvstvitelna pyk i samiq prezarvativ e po debel ot normalnoto .. nqkoi da se se6ta ne6to? ..

Mislq i s lekar da se posavetvam .. sram ne sram .. 6te se hodi ..

Guest
    ами пич, удари една бърза чекия 5 минути преди половия акт и после е възможно да не ти стане даже На мене ми става ама де да знам, има различни хора...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ами пич, удари една бърза чекия 5 минути преди половия акт и после е възможно да не ти стане даже На мене ми става ама де да знам, има различни хора...
    Ne stava brat, da ne misli6 4e ne sym go probval? Prosto verqtno glavi4kata mi e adski 4uvstvitelna .. stigalo se i do moment v koito sym si bil 2-3 4ekii predi akta i sled tova 2-3 svur6vam za po 5 min ... i ve4e 4-5 tiq pyt e po normalno, no prosto ne e tova koeto iskam ..

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Durex Performa

Тоя_Ne_Onq
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Durex Performa
    Какво е това? В смисъл дурекс са некви гуми, но ква е разликата .. разяснявайте бре ора .. ..

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Презервативи за забавяне на еякулацията. Съдържат специален лубрикант отвътре, който намалява чувствителността на пениса и прави сексуалния акт по-дълготраен. Лубрикантът се активира от телесната температура, когато презервативът се постави на пениса.

Тоя_Ne_Onq
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Презервативи за забавяне на еякулацията. Съдържат специален лубрикант отвътре, който намалява чувствителността на пениса и прави сексуалния акт по-дълготраен. Лубрикантът се активира от телесната температура, когато презервативът се постави на пениса.
    Обичам те ... ще го пробвам тия дни .. БИИИИИГГГГГ 10ХХХХХХХ ...

Повече от фен Аватара на the_man
    xaxa... обади се като ги пробваш че и аз имам подобен проблем...:Д
    да знам дали действат :П
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

pichagata1
    Guest
    Daa q kajete ne6to pove4e za tezi prezervativi,ima li efekt ot tqh nai ve4e me interesuva?!

rsfsadfsadfsad
    Guest
    ima efekt mnogo qsno i az imam syshtiq problem kato primerno e bez prezervativ svyrshvam mnogo byrzo , no ot kakto sym s Durex Performa rabotata stava mnogo hubava , i az taka kato tebe predpo4itam da dostavq udovolstvie na priqtelkata mi pove4e ot kolkoto da si dostavq na sebe si... mi kakvo da ti kaja posledniq pyt s prezervativ(performa) poloviq akt prodylji malko pove4e ot chas i polovina....prai smetka...mojeh i oshte da izdyrja no prosto nqmah sili

Ne_Toq_A_Onq
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rsfsadfsadfsad
    ima efekt mnogo qsno i az imam syshtiq problem kato primerno e bez prezervativ svyrshvam mnogo byrzo , no ot kakto sym s Durex Performa rabotata stava mnogo hubava , i az taka kato tebe predpo4itam da dostavq udovolstvie na priqtelkata mi pove4e ot kolkoto da si dostavq na sebe si... mi kakvo da ti kaja posledniq pyt s prezervativ(performa) poloviq akt prodylji malko pove4e ot chas i polovina....prai smetka...mojeh i oshte da izdyrja no prosto nqmah sili
    Lele .. ludnica .. o6te ne sym go probval, nqmah vuzmojnost, sigurno sredata na sedmicata, no s toq post napravo me ubi 4ove4e, adski ti blagodarq, vduhna mi qko nadejda i radosta!! Dano da sa taka ne6tata .. ..

rsfsadfsadfsad
    Guest
    da e 4ovek za nishto ne sym izlygal
    samo edno syvet4e da ti dam ako iskash napravo da izkyrtish momi4eto bii si 1 chikiq ili da ni napravi 1 svirka i togava, gledai kat go fyrlish toz prezervativ da ti byde 2-ri tek...i az bqh se kompleksiral po 1 vreme tui kat tebe ama si4ko sa oprai az samo takiva izpolzvam i priqtelkata mi e mnogo dovolna ama mnogo...

rsfsadfsadfsad
    Guest
    aaaama priqtqliu ima i 1 podrobnost moje i da se polu4i malko konfuzna situaciq ,zashtoto tezi prezervativi namalqt super mnogo 4uvstvitelnostta na penisa i e vyzmojno da ti padne...(slu4valo mi se e ama byrzo go digam...)

Guest
    Загрей с ена чикия преди това

Guest

Re: Problem v seks! Need help!

Цитирай Първоначално написано от Toq_be_Ne_ONq
    Pi4ove imam golem problem pri seksa ... mn byrzo svur6vam .. ako maceto e otgore ili sviri - nema qdove, moe da otkaram cql den, no pri misionerska ili nazadna si svur6vam za 5-6 min. .. adski me iznervq i drazni, 6tot ne moga da dostavq nujnoto udovolstvie na mackata, a tova za men e mn vajno, pove4e se kefq tq da izpitva kef ot kolkoto az ( moa da praa 6apkli4ki po 2-3 4asa, bez da iskam svir4oci v zamqna ) ..

Ta vaprosa mi e ne6to takova - ima li nqkvi krem4eta, hap4eta ili ne6to takova koeto zabavq eqkuaciqta ili pravi penisa i glavi4kata po-malko 4uvstvitelni ..

Mislite li 4e e dobre da se posavetvam s lekar? ..

Kajete pozi pri koito penisa i glavi4kata ne se triqt maksimalno, toest ne sa tolkova 4uvstvitelni ..

Blagodarq na vsi4ki pomognali mi i sorry za latinicata ..
    Има едни спреьове, ползват ги футболистите за да си замразяват контузийте. Обаче ефекта не е много добър, затва оди до плод зеленчука и си купи 1 литър течен азот, топваш пишката и ефекта би бил поразителен- няма да свършваш никога повече, аверката ти ще е максимално задоволена, + тва получаваш предимство- никаква чувствителност, и бонусът че през лятото пишката ти ще играе ролята на сладолед! Докато се разтопи, затва избягвай горещите места като БГ и вземи се премести в някой фризер!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Unknow
    Има хапчета за забавяне на ерекцията, да.Но име и цена немога да ти кажа.Забравила съм, но не бяха скъпи.За тях не ти трябва лекарско предписание.Не са със странични ефекти ...и няма проблеми. Просто влез в някоя аптека и попитай за хапчета за забавяне на ерекцията.Предполагам ще ти казат какви видове има, защото не са само едни С друго немога да помогна.Успех!
    Би ли ме светнала за какво му е на човека мека патка ?
    И изобщо НА КОЙ МУ ТРЯБВА МЕКА ПАТКА ?

Има медикаменти /предимно за мазане/ за забавяне на ЕЯКУЛАЦИЯТА... намаляване на чувствителността и тн., обаче за ерекцията... ти сериозно ли ?

Ne_Toq_A_Onq
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rsfsadfsadfsad
    da e 4ovek za nishto ne sym izlygal
    samo edno syvet4e da ti dam ako iskash napravo da izkyrtish momi4eto bii si 1 chikiq ili da ni napravi 1 svirka i togava, gledai kat go fyrlish toz prezervativ da ti byde 2-ri tek...i az bqh se kompleksiral po 1 vreme tui kat tebe ama si4ko sa oprai az samo takiva izpolzvam i priqtelkata mi e mnogo dovolna ama mnogo...
    Lele bratle, mersi adski mnogo, 4esno da ti kaja bqh malko skepti4en, no naistina deistva, prosto e ne4ove6ko, tolkova 6tastliv ne sym bil ne znam koga .. mackata i tq e adski dovolna i ve4e nqma se korkam za ni6to, napravo be6e ne4ove6ko, nikoga ne sym se 4uvstval po-dobre .. zna4i pyrvo si prasnah edna 4akiika, posle tq mi pravi malko turski, svirki - pak svur6ih, sled tova nadqnah gumata i sym q treskal pove4e ot 40 min .. napravo umrq ti kazvam, tq gorkata ne znae6 6to e tva dylyg seks, no otsq natatyk nema da i se razminava ...

Pak - adski mnogo ti blagodarq bratle, dobre 4e be6e ti da mi vduhne6 qko kuraj i nadejda da go probvam tva!! Ima efekt bratq - polzvaite go, ne ostavqaite momi4etat da vi bqgat 6tot byrzo svur6vate!!!

Guest
    zna4i devstven sum vse oshte i se 4udq dali shte ima efekt ot tezi prezervativi pri sefteto?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си