.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    MoMi4e`In`LoVe
    Guest

Да му кажа ли?

Здравейте сладури Ето какво ме мъчи:
    Имам приятел и с него всичко е много добре.Ходим от почти два месеца,много се сближихме за времето прекарано заедно.Усещам,че имаме много силна духовна връзка,освен всичко останало между нас има истинско приятелство,пасваме си в адски много отношения...и усещам,че вече започвам да изпитвам силни чувства към него.Мисля че го обичам,а досега никога не съм обичала,връзката ни твърде различна от всичките ми връзки досега... Последната седмица всеки път,когато сме заедно и го погледна в очите ми се иска да му го кажа,да му кажа,че го обичам....А и в неговия поглед намирам същото,което изпитвам и аз....,но се страхувам да му го призная.По отношение на чувствата ми той е супер несигурен,понеже не съм свиканала да казвам/показвам какво ми е на сърцето и досега не съм казвала какво имам към него.Просто се страхувам,че дори и най-малкото което му кажа(че държа на него например) ще убие интереса му към мен.....вие как мислите да му кажа ли какво изпитвам?!

Guest
    Е разбира се, че трябва да м,у кажеш, щоми двамаа се обичате. Не мога да си представя как така ще убиеш интереса у него

Голям фен Аватара на I_ve7o
    em mnogo qsno 4e trqa my kaje6...nqma kak da se otdale4ite!pyk i ako ne my kaje6 moje da syjelqva6 v posledstvie.. ai yspek

Голям фен
    Nqma da ubie interesa mu,a shte go napravi shtastliv.Vseki kopnee da chue tezi dumi ot lubimiq chovek
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на iiirish
    ако не си напълно сигурна, че искаш да признаеш за чувствата си, то поне се опитай по някакъв начин да му покажеш или намекнеш за тях. не вярвам момчето да избяга от теб. може би просто на теб самата ти трябва време да обмислиш по-добре нещата. може би сама си натрапваш този страх от прекомерната привързаност, която изпитваш. опитай се по-обстойно да разсъдиш над чувствата си и реши сама дали искаш той да знае всичко директно, или първо ще започнеш по обиколния начин

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ако не си напълно сигурна, че искаш да признаеш за чувствата си, то поне се опитай по някакъв начин да му покажеш или намекнеш за тях. не вярвам момчето да избяга от теб. може би просто на теб самата ти трябва време да обмислиш по-добре нещата. може би сама си натрапваш този страх от прекомерната привързаност, която изпитваш. опитай се по-обстойно да разсъдиш над чувствата си и реши сама дали искаш той да знае всичко директно, или първо ще започнеш по обиколния начин
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Nqma da ubie interesa mu,a shte go napravi shtastliv.Vseki kopnee da chue tezi dumi ot lubimiq chovek
    Точно така постъпи .. признай му че го обичаш .. това наистина ще го направи щастлив .. например моето гадже ако ми каже че ме обича аз ще се зарадвам много и ще го обикна още повече .. Успех в любовта :P

Голям фен Аватара на GerYy
    Kaji mi ako darji na teb 6te ostanete zaedno

Повече от фен
    Ако си напълно сигурна в чувствата му и си готова, давай. Как би могла да убиеш интереса му.. това са глупости.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    shtom taka go 4uvstvash-kaji mu go ... nqma da ubiesh interesa mu spokoino-pone ako i toi te obi4a tolkova de.. i shte mu stane mn priatno ot priznanieto ti- povqrvai mi

Мега фен Аватара на koalka
    Любовта ти е по-силна от приятелството,за това трябва да рискуваш и да признаеш на най-добрия си приятел,че го обичаш и искаш да си нещо повече с него.Щом четеш това и в неговия поглед,значи той няма да се отдръпне от теб,а напротив...Не се срамувай,бъди смела и признай чувствата си.Така ще си по-щастлива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си