- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да избера...
Ами значи проблема ми е следния:
Има едно момиче от класа... харесвам я от 2 години. Мисля че и тя ме харесва, защото през тези две години ( сега е 3-та ), правех нещо като шоу с ръцете си, много приятели ми се смяха, също и тя ме гледаше и тя се смееше. Падаше си голям смях. И сега реших да и кажа, ама няколко дни преди това, мой съученик и много добър приятел ми каза, че и той я харесва... Отначало му казах че ще го изпревара и ще и кажа пръв. Но после разбрах че той има много по голям шанс от мен, защото той я познава от преди 1 клас, а аз от 1. Неговеите роднини и нейните са приятели. Те си ходат на гости. Общо взето те се виждат по-често. А пък и той си говори по-често в клас нея от мен. Реших, че аз нямам шанс и му казах че му отстъпвам. Но той още не ми вярва. И сега се чудя дали наистина да му отстъпа или да и кажа. Моите съученици ми казват че съм много тъп да постъпя така. Аз пък мисля че съм прав... Абе объркан съм и пускам тази тема, за да ми дадете съвет какво да правя...
изчакай и виж дали м/у тях става нещо, как върви. ако не стане - ти поемай щафетата. ако пък се земат - пий една вода и продължавай напред
щото ся и ако двамата я налазите ше се изпокарате, че и момата може се уплаши и да избяга
това, че техните семейства били приятелски, че те двамата си били говорили повече в клас не значи нищопонякога когато момичетата харесаме някой изпитваме стеснение и се смущаваме да говорим с харесваното момче. предпочитаме да си изливаме душата дори и за най-дребните неща пред други хора, но не с умисъл, че не изпитваме нищо. така че нищо не ти пречи да опиташ, като първо обаче се позаинтересувай дали между тях все пак няма нещо
Бе кво ще му я отстъпваш. Ако наистина я харесваш ще се бориш за нея. Той толкова ако иска да я забие трябва да се бори за нея също!
Ако му я отстъпиш .. си олигофрен! Ти я харесваш първи , от по отдавна, че и то доста от по-отдавна явно , а и след като са приятелски семейства , точно пък шанса ти е по-голям от неговия според , мен ,макар че имаше тука една такава тема точно за момиче и момче от приятелски семейства , но в живота нищо не може да се предвиди на 100%.
1. Той ми е добър приател неа да се бия с него. :P
2. Аз също избягвам да говора с нея поради същата причина.
3. Ъъъ... много хора ми казаха че съм олигофрен.
4. Ами мисля наистина да почакам още малко.
Благодаря, много благодаря...
Ти под "борба" за едно момиче бой ли си представяш?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ami neznam na kolko godini si, no spored men e mn glupavo da smqta6 za predimstva ne6ta kato tva, 4e roditelite na momi4eto i priqtelqt ti se poznavat.....tezi ne6ta se gledat ot decata v 5 klasOtnosno tova dali da otst1pi6 ili ne.....li4no moe mnenie e, 4e ni6to ne ti pre4i pone da opita6.Nedei da i se natrapva6, prosto spodeli s neq kakvo 4uvstva6 i tq 6te preceni kakvo iska
Uspeh
Първоначално написано от Анонимко
Стига ве!!! Позна че съм 5 клас!! Благодаря за съветите.
Както и друг път съм казвал "Съгласен съм с Анито.СЛ", така и в случая и да, пич, твоите classmates са прави. А бе утиваш до нея и я питаш направо "Искаш ли да излезеш с мен на кафе, примерно в сряда?", т'ва е няма нищо трудно, ако каже не - кофти, пък ако каже да, е тогава не му мисли, отдай се на течението.
Хах, за т'ва ще се спукам от срам. Предпочитам да започна с нещо по-просто. И не пия кафе ( в случая ) . Мисля като и разкривам чувствата си да и подаря нещо ама незнам к'во. Някой да има идеи?Първоначално написано от AssShot
The Shadow Of The Night Elf
Действай бе , човек . Все пак я харесваш от две години (вече 3та ) . Пък това , че онзи .....другия я познава повече от теб не означава абсолютно нищо . А, по е възможно тя да го смята само за приятел , без да изпитва нищо повече към него . Няма смисъл да я изпускаш , "бори" се за нея .
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
Мишко, я, ходи се скрий от там, откъде си допълзял. Ти може да не пиеш кафе, ама хората пият, пък има и друго освен кафе, да те светна. Като се ходи на кафе не се пие само кафе, това е само израз, а това, че ми излизаш неподготвен си е твой проблем. А пък ако ми се срамуваш от тава да предложиш на момиче да излезете, мога кажа само - "Майкооооо!!!" . Така, че недорасляк мълчи там, че само ме дразниш.Първоначално написано от elfian
и кво - отстъпнаш му я просто ей така?!без бой?под бой имам предвид не да го биеш,а да се опиташ да я спечелиш..
то попринцип е мн. кофти с приятел да се караш за някоя мадама,ама щом толкова я харесваш-давай,бори се за нея!като му я оставяш на него излизаш страхливец и смешник!няма да клякаш толкова лесно,щото така нищо няма да постигнеш!айде късмет!
![]()
Fuck me,i am famous!
Много благодаря. Това беше разбрах к'вото треа.
The Shadow Of The Night Elf