В класа ми има едно момиче, с което доста често си засичаме погледите в часовете. Когато се погледнем вътре в мен нещо ме прогаря, и след 1-2 сек тя ми се усмихва, като разбере, че гледам нея. Пишеме си редовно, говорим си в даскало и мисля, че може да се получи, но..тука идва голямото НО Тя беше на купон при братовчедка си и не знам там какво е станало..когато беше вечерта на купона аз бях с голяма компания на механа и после на диско и съответно и тя може да си помисли нещо и да е направила някоя простотия. Като си кликваме, значи че си мислим 1 за друг, обаче аз и кликнах 2-3 пъти един след друг нарочно и тя ми праща смс ' мислиш си за мене а ? ' при което аз и връщам ' почти през цялото време, а ти какво си мислиш за мен ? ' и тя ми отговаря ' колко по хубаво щеше да е да се държиш така с мен в даскало, както и в смс-ите, но понякога имам чувството, че не ме понасяш '. При което аз направо се ядосах, защото единственото, което не правя е да не и говоря на "мила". Също, веднъж и пратих смс (вчера) ' защо толкова често си мисля за теб .. ? ' при което аз очаквам тя да загрее за кво стаа на въпрос, но не..тя ми връща ' ми аз не сам чак толкова грозна пък и съм печена и е нормално да си мислиш за мен ' е тука вече направо превъртях. Не и отговорих нищо, при което в следващите 3-4 часа последваха 7-8 кликвания от нейна страна през 10-15 мин. Утре сме на даскало..да предприема ли нещо? Искам да се получи сериозна връзка с нея, но ме притеснява това, че е с мн голямо самочувствие..пф